Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 807
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 905
Ееее и аз да съм оф малко, като не съм ходила скоро в Лидл, но минах днес през Била случайно и взех за вечеря неща. Касовата бележка тържествено ми беше връчена и аз не разбрах какво става в началото и защо да я пазя. Ми била съм рожденик този месец казаха и пишело следващия път да я представя (вярно пише) 10% от сметката следващия път щяла съм да имам подарък.
Миналата седмица бях в Лидл в сряда май, видях и шкафа тук за баня дето питате, но на бележката ми няма нищо, а за едни понички си го отнесох кат куцо пиле домат пак на касата. Еми...
Това грозде , с продълговатите зърна (не помня сорта) от брошурата, тъмното е супер вкусно и сладък сорт помня. Тази година не съм взимала и видяла, дано е такова дето преди опитах и беше много хубаво.
Ставам фен на белият шоколадов сладолед на клечка с ягодов пълнеж, много свеж и приятен. Да се обадя, че ще ме забравите))

# 1 906
В Лидъл пускат ли бамбукови купи за салата? С по-голяма вместимост имам предвид, не за по една порция. 🙂
И ние взехме от зелените торбички за боклук, 30 броя за 99 ст. май беше цената. 🙂 Тънички ми изглеждат, вярно, но за тази цена и бройки ме устройват засега. Понякога слагам на дъното найлон от хляб или от някоя опаковка. Но кутии и бутилки от прясно мляко, пластмасови опаковки от яйца и всичко което е със странни размери и е "сух отпадък" се отделя в друга чантичка (ползваме си я многократно. За пазаруване си нося найлонови торби в чантата, учудващо е колко дълго използвам едни и същи преди да ги бракувам 😆
Фани, честито 🙂 Аз като бях през юни...нищо. Ни купон, ни подаръци, нито поне официално връчена бележка... 😆 А как те разбраха, че си този месец, май не използваш приложението?🤔

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 00:22 от dolce miele

# 1 907
Изглежда съм бил късметлийка с пилешкото- даже го разходих в нехладилна чантичка поне десетина минути, докато стигне до друг хладилник след магазина.
Долче, имам спомен че съм виждала някой път в Лидл големи бамбукови купи, мисля че предлагат такива и
Скрит текст:
май с Била карта се даваха данни за РД, затова знаят, имах също по едно време тези -10%, и мейл ми бяха пратили даже.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 23:41 от fenyx

# 1 908
A, тя Фанито в друг магазин ходила, не в Лидъл... 😆
Феникс, много ми харесват едни леки бамбукови купи, не са нищо специално, обаче все ги виждам у някой. На морето в квартирата също имаше такава.

# 1 909
Долче, в Била има пластика и като я вадих (новите, предишните ги подмениха и пак са безплатни) имаше рождена дата да въведеш, може би автоматично оттам. Рядко и там пазарувам, не ми е близо, но ето...имам някакъв бонус. Че в Лидл правя и големи сметки, пак ходех не много често но поне седмично минавах по един-два пъти и..йок, нищо. Нямам приложението, трябва телефона да си сменя, еми..няма да го направя заради тях.
Точно затова писах каква е разликата и такива като мен го отчитат примерно. Дори предпочитам отстъпката от 10% на сметката, която ще направя следващия път и спестя пари за нещо по мой вкус,  вместо да ми дават вафли, бонбони и т.н. Но пък пак е някакъв знак на внимание, но не за всички се разбира. Обаче в Била е за всички, ето ти съпоставяне. Печели Била по точки така поставени двете вериги.

# 1 910
Миленски, за гумата. В Лидл не намерих. От Зоя.

# 1 911

Днес и аз ще посетя Лидл - много ползвам безлактозното им прясно мляко в друг магазин го няма затова без Лидл не мога Simple Smile
Може ли да ме ориентираш къде стои, а ако имаш снимка още по-добре

# 1 912
Може би при био продуктите.
Но то с тези размествания, да не те объркам.

Ето фото..там в средата

# 1 913
Благодаря, да не гледам по хладилниците, значи. Имам спомен, че съм виждала безлактозно прясно мляко, не UHT, във Фантастико. Ще огледам и ше пиша.

# 1 914
Да пишат и другите, че аз не ходя често и да не те излъжа кое къде е.
Също не във всеки филиал био нещата ги има заредени в пълен състав.

# 1 915
  • София
Безлактозното мляко UHT е при био продуктите, да. До кравето прясно UHT. Във всички филиали, които посещавам, е там.

# 1 916
На мен ми отговориха за сигнала:
Благодарим за Вашето съобщение от ...  и за подадения сигнал. Моля да ни извините за причинените неудобства по време на посещението Ви в нашия филиал...

В нашата ежедневна работа се стараем да предлагаме на нашите клиенти най-доброто обслужване, както и отлично съотношение между цена и качество. Стремим се да осигурим максимална наличност от всички артикули. Свежестта на нашите продукти е много важна и съществена част от работата ни. В Лидл хранителните продукти подлежат на строг всекидневен контрол. Съжаляваме, че във Вашия случай не сме успели да покрием високите стандарти, които си налагаме. Нашите служители ще вземат необходимите мерки в бъдеще да се избегнат подобни несъответствия.

Още веднъж благодарим за Вашия сигнал и се надяваме отново да ни гласувате доверие и да Ви радваме с разумни цени и отлично качество.

Та, за да си защитят високият стандарт на обслужване, Брадата, ако искаш да ти дам имейла на главната им мениджърка, да си копираш за по-лесно от тук текста, и да и го пратиш Simple Smile

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 09:46 от Lemy

# 1 917
  • Пловдив
Тази седм.безлактозното е намалено в К.

# 1 918
Леми, и другите....отговорете им така

Не пише нищо за кефа на управителя, за който се спомена вчера.

# 1 919
Днес минах рано и взех 2 х чавапчета със срок до утре. У дома веднага ги отворих и душих. Едните прибрах във фризера, а другите ще са за обяд. При нас все още електрически кани няма.

Общи условия

Активация на акаунт