Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 806
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 890
Днес взех този линцер от скреч, хареса ми и разбира се от товата скреч нищо
Скрит текст:
какво ти хареса ? Smiley
показаният линцер

# 1 891
И аз съм взимала най-често месо на -30% и винаги съм го приготвяла в деня на изтичане на срока, без никакви миризми или чудати други неприятни неща.
Тази добре се е опитала да го докара от към приказки ама ще се върже някой дето не е готвил никога само.

А те в последно звънят всеки път, писах за онези еспадрили -звъннаха, писах за един купон -звъннаха, писах за да питам за едни кроасани -звъннаха. За тях явно е по-лесно така, но на мен не ми допада, защото не винаги имам възможност да говоря , съвсем друго е да прочета отговор в удобно за мен време.

# 1 892

В Борово в сряда имаше

Благодаря, в този филиал ли -
Скрит текст:

# 1 893
Преди малко и аз бях в Борово на Ладога и видях доста шкафове за баня, но точно какви бяха, не захледах.
Между другото тоя шкаф, както и още един ги имаме от миналата година, не се мокрят директно, но им се отлепиха кантовете на всичките. Залепили сме ги с едни специални лепенки и не си личи, ама едва ли ще изкарат още много.

# 1 894
Хич не ме интересува какво ме къпят в отговорите си на оплакванията ми.
Нали може да се връща..носите и връщате. Чиста работа. Бърза. Казваш не ми хареса/мирише гадно, вземаш си парите и...ами това е, друго няма.

И...устна не обичам да се разправям. Писмено. Без емоСион..делово.Joy

Цона пък изобщЕ не ща да я чувам...нещо й бях сърдита, не помня за кво беше...Joy

# 1 895

В Борово в сряда имаше

Благодаря, в този филиал ли -
Скрит текст:

Точно в този, да!

А аз да попитам хумусът на Шеф(нещо си) в постоянен асортимент ли е?

# 1 896
Да, Долче, точно това сиренце. ☹

Тета, не е толкова лесно вече. Сега зависело от кефа на управителя дали ще се уважи рекламацията, иначе "оплачете се където искате", край на цитата. 😡 Щом успяха да ме върнат да пазарувам в Кауфланд, а и нямам против да се разходя и до Фантастико, Била... значи са се случвали случки и не еднократно. 🙄

# 1 897
Бобчи, аз го търсих тоя Тоник ама то на майка ѝ минал мерака, докато го намеря Wink вика, че го опитала на морето. Не била впечатлена. Можела и без него да мине Wink ама и на морето много го грабели. С такова впечатление е.

# 1 898
Едва ли зависи от нечий кеф. Политика е на лидл да можеш да върнеш и храна в разумен срок.

Някой пробва ли всъщност да върне пилето, и да са му отказали? Май не.
Няма и да откажат.

# 1 899
  • София
От годините ми в био/фермерския магазин - пиле, риба, свински врат/котлет с кост, както и врат без кост, е вероятно да мръднат Преди срока на годност, дори и правилно съхранени. Конкретно тези меса предпочитам да не консумирам ако имат 2 или по-малко дни срок.

# 1 900
Почти никога не ми се е случвало с лидълските вакумни опаковки. Няколко пъти с лек мирис в деня на изтичане на срок се е случвало, но не до степен да хвърлям. Даже сме консумирали и месо с вече изтекъл срок (в нашия хладилник храните се запазват обичайно по-дълго от срока). В повечето случаи обаче са намирисвали пилешки бутчета, да. Но нещо което има поне още няколко дни срок никога не ми е било миризливо...за мен това е или проблемна партида, или зле съхранявано в магазина (или някъде по веригата преди това).
Това пиле Росо конкретно не съм го оглеждала в какви опаковки е, но май не са вакумни...

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 00:21 от dolce miele

# 1 901
  • София
Виждали ли сте този шкаф в някой магазин в София вече?

Аз пак да досадя с този шкаф, не го открихме 2 дни след като го пуснаха в няколко магазина. Слуууучайно да сте го виждали някъде в София скоро, нещо останало?
Писах преди няколко дни, имаше го и днес в магазина в който ходя.
Soul , намери ли ксантанова гума?

# 1 902
Това пише не е във вакуумни опаковки ама и цената му е ехеее.. никога не съм го вземала , нямам мнение по вкуса. Ама все пак, не знаете чий нокет е бил там преди вас Wink

# 1 903
  • Велико Търново
Не веднъж съм вземала месни неща, тип грил майстор, за скара на - 30%, замръзявам и консумира ММ след седмица, две. Нищо му няма, нито на месото, нито на ММ. Аз не ям месо, особено много, затова нз дали му става нещо, но не лепне и не е дъхаво изобщо. С пилешко не съм процедираЛа така, но отговора на Ц. Е бягане от отговорност. Мн жалко!

# 1 904
Само да спомена, че другата седмица в К. Ще има стъклена кана . Извинете за офф- а

Общи условия

Активация на акаунт