Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 761
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 875
Simple Smile Цочето отказа половината тема да купува месо в срок на годност от Лидл.

# 1 876
Брада, ама ти наистина ли не знаеше как се съхранява месо? Joy Наложи се да ти се обадят...нямам думи. Аз пък не знаех, че трябва да го съхранявам в хладилник...😆

# 1 877
Аааххх, Цоче....Цочето Joy

Нищо не разбрах от разговора, освен че сте си хортували като стари дружки, Брадичке Grinning
Другия път я покани на кафенце...Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 878
Било е супер нагло. Много анти-Лидл от добрите стари времена. Кайма не купувам, очевидно и месо вече. Взех от малкото топено сирене Пилос 2 бройки. Едната с брутален мухъл, другата горчи. Срок на годност до края на септември някъде. Не ми се занимаваше да рекламирам, евтино е. Но издънките стават твърде много нещо.

# 1 879
Соул, поне снимай опаковката с мухъл и прати писмо( на Цочето или в приложението), щом не искаш на живо да рекламираш....много зачестиха гафовете 😞
Последния път като пазарувах ( на 60км. от обичайния филиал) се озверихме едно срещу друго с много любезен младеж от моя магазин-"ти какво правиш чак тук?"   "Тук не съм очаквал да срещна познат"... продължават да нямат хора и ги командироват навсякъде.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:16 от denyil

# 1 880
И на мен ще ми каже, че не съм го транспортирала правилно. Grin Явно това им е новата политика.

# 1 881
Е честно казано съм неприятно изненадана
Това им беше единствено предимство пред другите вериги

# 1 882
От утре на пазар в Лидл само с хладилни камиони Joy
Вие какво сте ми тръгнали с коли с климатици Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 883
Виждали ли сте този шкаф в някой магазин в София вече?

Аз пак да досадя с този шкаф, не го открихме 2 дни след като го пуснаха в няколко магазина. Слуууучайно да сте го виждали някъде в София скоро, нещо останало?

# 1 884
Днес имаше много лимони в мрежичка с лек мухъл,още едва белееше .Едва намерих едни без никакъв

# 1 885
И аз бях разочарована от предходно пазаруване в Лидл. В петък от промоцията купихме диня. Заминахме за уикенда и в понеделник вечерта я разрязах. Беше вкисната до степен, че беше смес от пихтия и вода. Хвърлиха я веднага, защото умириса кухнята. Съжалявам, че не направих снимки, за да се оплача официално. Но можеше да ми кажат, че не съм я съхранявала правилно. 🙂

# 1 886
Виждали ли сте този шкаф в някой магазин в София вече?

В Борово в сряда имаше

Аз пак да досадя с този шкаф, не го открихме 2 дни след като го пуснаха в няколко магазина. Слуууучайно да сте го виждали някъде в София скоро, нещо останало?

# 1 887
Днес взех този линцер от скреч, хареса ми и разбира се от новата скреч нищо

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 21:35 от elle.n

# 1 888
  • Буркина Фасо
Днес взех този линцер от скреч, хареса ми и разбира се от товата скреч нищо
Скрит текст:
какво ти хареса ? Smiley

# 1 889
Соул, топеното сирене от онова по 99 ст. ли беше? На него ли викаш малко?
Сори, ама съм купувала намалено с -30%, -50% месо от Лидъл и не се е разваляло докато го транспортирам до вкъщи, а даже и понякога сме го консумирали на деня в който му изтича срокът...и пак не е миришело...та не е от транспорта.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 22:10 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт