Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 884
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 860
Благодаря, Морена, за мнението ти за киселото мляко. Утре, ако още има ще взема.

на мен не ми допадна особено. та въпрос на вкус и какъв тип мляко харесваш.
и на мен ми се струва, че са по-тънки торбите

# 1 861
Бая конско отнесох от мъжът ми, че съм накупила тия тънки торби. Ама аз помня че сме ги купували и не са се късали. А сега е мъка с тях

# 1 862
  • Сливен
и зелените за 30л също са ги развалили,по-тънки ще им търся алтернатива.

# 1 863
Зелените и аз ги ползвам, за тези пари алтернатива няма 😎

# 1 864
Благодаря, Морена, за мнението ти за киселото мляко. Утре, ако още има ще взема.
на мен не ми допадна особено. та въпрос на вкус и какъв тип мляко харесваш.
О, аз кисело мляко не ям. Simple Smile

# 1 865
Зелените и аз ги ползвам, за тези пари алтернатива няма 😎
+1, удобни са, нищо че са тънки, само трябва да се внимава с пробивни отпадъчни предмети (сещам се за клечки от шишчета, тях ги начупвам на части, за да не се пречкат).

# 1 866
  • София
И аз днес пазарувах и за сметка 38лв ми изписа, че имам 3 участия да активирам. Или им е бъгава системата, или за направили така, че със следващо пазаруване да си активирам онези две участия, които изгубих първия път и уж бяха въвели ръчно.

# 1 867
Тънки са торбите,да.
Кое кис мляко коментирате?

# 1 868
  • Sofia
... Кое кис мляко коментирате?
Железница, на 45стр. в брошурата.

# 1 869
За съжаление преустановявам пазаруването в Лидл за период от близо 6 месеца. Единственият филиал в градчето затваря за ремонт и нямам възможност да посещавам друг Sad Затова имам един въпрос: ако деинсталирам приложението за този период и при повторното отваряне на филиала го инсталирам, трябва ли да въвеждам наново данните си?

# 1 870
  • Буркина Фасо
а за какво да го деинсталираш ?
приложението е за твоя профил, а не за твоя филиал.

# 1 871
Няма да го ползвам в следващите 6 месеца поне.

# 1 872
  • Бургас
Ако на някого му е липсвала г-жа Цонка Печева или се е чудил дали е още там (старите муцуни в темата си я знаят като Цочето) - жива и здрава си е! След като им писах за вмирисаното пилешко от конкретната партида, днес лично ми звънна (сефте ми звънят, вместо да ми пишат) и дори ми даде ясен знак как ме познава по име, но не помнела дали и за месо сме си коментирали досега или не Satisfied Изнесе ми се лекция като на 15-годишна девойка как се купувало, съхранявало и готвело месо, както и как се тълкувал срока на годност. Щом пишело да се ползва преди 27-ми, значи последният ден за ползване бил предишният (26-ти), а аз щом съм го отворила на 25-ти, това било аха на границата и не било за учудване, че миришело?! На въпроса ми защо тогава се предлага ненамалено при това положение, рече да съм бъркала по-долу и да съм вадела по-прясно, ако има. Rolling Eyes Комуникирахме си 12 минути, като изясних на колко съм години и дали знам или не как, аджеба, се съхранява, избира и готви месо, дали е подходяща тази опаковка и невъзможността да е вакуумно запечатана (не че е гаранция за липса от забоден нокът), и тъй като носенето за 5 минути на месо от тяхната хладилна витрина, в кола с климатик и последващо прибиране в хладилника у дома било пагубно и месото вече почвало тутакси да се разваля от този момент нататък, съветът беше едва ли не да не си купувам повече подобно JoyJoyJoy Интересен разговор беше... Жалко че друг не им е споделил за "ароматно" месо и аз съм изтеглила късата клечка, един вид Rolling Eyes  Та пилешко скоро нЕма да купувам, макар че така или иначе рядко взимам такова, още повече че въпросното пиле Россо, което обикновено ядем, е възскъпо!

# 1 873
Пийк,ти ли търсеше розов тоник?

# 1 874
Брадата, защо не в уведоми, че разговорът се записва и ще бъде споделен с ръководството и потребители от най-голямата платформа в България? Да плещи подобни дивотии??? Не се учудвам, че не ги е написала
Или пък Цочето е минала към конкурентна верига?

Общи условия

Активация на акаунт