Лидл 154 - Августовска жежка

• 113 900
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 1 845
Има ли хора, които си купиха дигиталния пад, не можем да изкараме писалката. Явно има някакъв чалъм, защото на никъде не мърда, а ни е страх да не я счупим.

Със съвсем лек натиск навън я измъквам, по-лесно се измъква горната част, не откъм писеца.

# 1 846
Най-накрая успяхме, благодаря Simple Smile

# 1 847
Преди време се коментираше от къде се взимат на добра цена пликове за вакумиране. Ще помоля за координати, може и на лични.

# 1 848
  • Козлодуй
Jozepha, и аз не купувам мариновано месо ние говорехме за обезкостен пилешки бут аз си го мариновах Simple Smile Както и да е аз приключих темата Simple Smile

# 1 849
Преди време се коментираше от къде се взимат на добра цена пликове за вакумиране. Ще помоля за координати, може и на лични.
https://robusta.bg/bg/mashini/pomoschni-kuhnenski-uredi/vakuum-m … o-iztegljane.html
Трябва да са гофрирани за машини с външно изтегляне.

# 1 850
  • до най-прекрасния мъж
https://robusta.bg/bg/mashini/pomoschni-kuhnenski-uredi/vakuum-m … o-iztegljane.html
Трябва да са гофрирани за машини с външно изтегляне.
В Метро също има, цената е подобна. Ако имате Метро наблизо, ще спестите и от доставка.

# 1 851
Някой взе ли от чувалите за боклук, които бяха намалени с 50% преди време?
Само аз ли имам усещането, че са по-тънки от обикновено?

# 1 852
А как изглежда на вид това прошуто? Да не е смачкано? Като видях в Кауфланд как изглеждаше веднъж едно промоционално...🤐

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 15:54 от dolce miele

# 1 853
Струва ми се, че са ми отчели  днес служебно липсващите участия заради старт- бутона, изскочи ми съобщение за активиране на участия и сега толкова излизат, колкото би следвало да са спрямо брой/суми за пазаруване, който има подобни - нека си провери. (Не съм им писала оплаквания за него.)

# 1 854
  • Sofia
Прошутото даже не го погледнах... ама ако е смачкано, направо не си заслужава... как ще извади човек читаво парче...
Иначе се възползвах от 3 купона - червени ябълки, мюсли барчета и лимецовите питки, които така или иначе купуваме, а и паста за зъби от офертите. Взех картофи, банани, био боровинки и царевица, сирене Железница и кашкавал на РС Търговище.  Регистрих и още едно участие, щото пък спестих 8.44лв.
Обаче нямаше зеле, та него и свинско  от Ф.

# 1 855
Някой взе ли от чувалите за боклук, които бяха намалени с 50% преди време?
Само аз ли имам усещането, че са по-тънки от обикновено?
Направо съм възмутена какви са! Как ще издържат 60л боклук въобще не знам...

# 1 856
  • Sofia
За боклук ползваме торбичките с които пазаруваме - издръжливи са и спестяваме на планетата...
Иначе тия, които коментирате, освен да са еко материал някакъв, щото другият вариант е кофти - ако са си прост найлон и неиздръжлив...

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 16:22 от Morena

# 1 857
Ние пазаруваме с платнени торби и си купуваме такива чували, защото кошът е голям, но ежедневно го пълним.
Ами преди не ми се е случвало чувалът да се скъса отстрани от някоя опаковка, а сега почти всеки път.
Взех количества от чувалите, защото така и така си ползваме тях, но съм разочарована от тия цигански номера с качеството на стоките в промоция.
Ами няма да купувам повече от тях!

# 1 858
Благодаря, Морена, за мнението ти за киселото мляко. Утре, ако още има ще взема.

# 1 859
И аз взех доста такива торби , но още не съм ги започнала. Дано не са така изтънени, че няма файда много.

Общи условия

Активация на акаунт