Лидл 154 - Августовска жежка

• 112 349
  • 2 160
  •   1
Отговори
# 2 100
хубави ли са дървените играчки? трябва ми за подарък на около 3 г. дете, та се чудя дали биват.
Вчера погледнах стаята на децата...60% са дървени играчки от Лидл Wink

# 2 101
  • Буркина Фасо
Докато бях без часовник в банята, плицукането не беше минутки, а часове. Аз съм от тежките случаи, нормалното ми къпане е над час. С часовник успявам да го свия на 30-40 мин. Smiley И музиката ми дава ритъм да действам по-живо. Laughing
добре че не си ми жена.
къпането за 3-4 мин. щеше да си стори цяла вечност. rotfImbo

# 2 102
  • Somewhere far away
Имало технически затруднения с ползването на лидл плюс. честито Grinning

# 2 103
  • Буркина Фасо
Имало технически затруднения с ползването на лидл плюс. честито Grinning
последните 2-3 страници само за такива честитки се пишеше Smiley

# 2 104
  • в сърцата на децата <3
хубави ли са дървените играчки? трябва ми за подарък на около 3 г. дете, та се чудя дали биват.
Много са хубави даже. Моите ги обожават и като качество са идеални.

Загледах четките за коса с глигански косъм, някой изпробва ли ги вече да каже дали са ок. Имам една за тупиране с такъв косъм, та затова я асоциирам със заплитане на косата.
Какви са тези четки, пак съм изтървала, а ми трябва? Само косми или косми и зъбчета? Ако са от вторите - точно такива (но от другаде) ползваме с щерката последните 2 години. Не скубе и не накъсва, фриза е много по-малко. Ако е само косми не знам какво би трябвало да прави, но няма как да среше...

# 2 105
  • Somewhere far away
е аз чак сега видях.
Относно часовник в баня това ми е доста абсурдно. не виждам смисъл от такова нещо, нито съм имала, нито пък  някога ми е трябвало. ако толкова ми трябва да гледам часа - си го поглеждам от ръчния часовник, водоустойчив е и никога не го махам.

# 2 106
Пак се в появило при мен съобщението за технически проблем, изглежда за кратко е имало пролука да проработи. (Обновявам инфото, знаете, ако планирате нещо с Лидл +… )
Блутут колонката за баня с радио и часовник рядко се ползва при нас. Вендузата за захващането ѝ не беше добра, падаше, разлепваше се от стената, оставяме я хоризонтално (върху полица на шкаф например).

# 2 107
  • Ст Загора
Много са хубави даже. Моите ги обожават и като качество са идеални.

Загледах четките за коса с глигански косъм, някой изпробва ли ги вече да каже дали са ок. Имам една за тупиране с такъв косъм, та затова я асоциирам със заплитане на косата.
Какви са тези четки, пак съм изтървала, а ми трябва? Само косми или косми и зъбчета? Ако са от вторите - точно такива (но от другаде) ползваме с щерката последните 2 години. Не скубе и не накъсва, фриза е много по-малко. Ако е само косми не знам какво би трябвало да прави, но няма как да среше...
Само косми са тези. Пускали са ги и преди.

# 2 108
  • Варна
При мен още седи съобщението за технически проблем, но на касата извадих късмет и отчете приложението. Както някох по-рано каза, днес положението е тука има-тука няма. На няколко човека пред мен не им отчете отстъпка, при някои минаваше. Явно всичко е на късмет.
Ходих за основни неща,които пазаруваме само оттам и да правя рекламация на каната за разпенване на мляко. Купена е началото на Май и е ползвана десетина пъти едва, но отказва и не разпенва изобщо млякото. Някой друг с проблеми с нея? За първи път ми се разваля лидълски уред и то в тактв кратък срок след покупка.
Исках да взема от препарата за хладилник, но сякаш изобщо не беше зареден, нямаше нито табела, нито място за него.  При вас има ли го? Успях поне да взема от този за петна от пот и сега ще го тествам.

# 2 109
Мярнах в нашия филиал някакъв препарат за микровълнова и хладилник пишеше на етикета, предполагам за него питаш?

# 2 110
Имам още съобщение в приложението, че Лидъл+ не работи.
Феникс, ааааа...аз пък много се бях впечатлила от грамажа на сиренето бри- изобщо нямаше да откажа да си купя хем 400 гр, хем с купон 😆

Тета, аз се къпя с хладка вода, така че нищо не ми се запотява по принцип. Дори обикновен часовник. Новия не сме го сложили още (ще се пробива дупка, че така решиха вкъщи, че било по-добре)... Вътре няма как да се запоти, защото между двете части има уплътнен като силикон/гума. Няма да е близо до душа. Против запотяване отвън- не знам дали има измислена технология, но дали няма някоя хитринка да се намаже с нещо отвън, за да не задържа пара? 🤔
Относно часовника в банята. На мен ми е много полезен. За разни процедури изискващи време, за маски и т. н. За да не закъснявам (обичайно не се къпя много дълго, но понякога ми отнема повече време- зависи дали ще има някоя от гореспоменатите процедури). За миене на зъбите също е удобно- особено за деца. Ако трябва да се изкъпя много бързо, а ще излизам някъде ми е безценен часовник в банята. И т. н. И не, банята ни не е чак голяма, а средна. Освен това, часовникът дава информация и за температурата в банята, и за влажността. 😉
Имам от купон едни бисквити Грандино- иска ми се да проработи приложението преди да изтече...От купони и оферти съм харесала неща...Специално на сметаните за кафе не виждам какво може да им се развали от носене до касата и обратно- те и в магазина не са в хладилник.
Соул, от топеното сирене в кръгла кутия бях оставила една опаковка за 2 или повече седмици извън хладилник. По-точно, незнайно защо 😁, съм ги напъхала в термочантата за храна на малката 🤣 Но все пак са стояли 2+ седмици там...съвсем ок са си на вкус (междудругото, виждала съм хора в чужбина да си съхраняват топено сирене извън хладилник, на стайна температура).

# 2 111
Долче, бри сиренето е 200 гр, при мен така излиза:

# 2 112
Каната за мляко работи перфектно вече година. Развалената от къде е купувана?

Долче, сиренето не знам как точно са го съсипали.

# 2 113
Мярнах в нашия филиал някакъв препарат за микровълнова и хладилник пишеше на етикета, предполагам за него питаш?
Не . Този е различен , с био/еко алкохол . Специално за  хладилници на Др. Бекман ..
Пускат го от време на време ...
4 лева трябва да е ...

# 2 114
А таблетките за котлен камък 100 бр за 10 лв в пералнята заедно с праха/ течния препарат на едно ли се слага?

Общи условия

Активация на акаунт