Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 92 931
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 1 020
Хора,може ли да съм такова прасе?! Днес от обяд до вечерта не спрях да ям. То бива,бива,ама ще се пръсна! 😣🐖🐽 Йога не съм правила три дни,ма то не мога да се сгъна изобщо. Корема ми върви 2 мин преди мене. И с кучето направихме километър и половина разходка и пак грухтя и ми е мега тежко. 🐷
Всичко спи,аз редих пасианси до ся. ММ качил някакъв съвсем нов уиндоус 11,много е як! 🤣
Иначе подстригвах днес Синеочка. 🥰 Бая отрязах с машинката,сигурно 6-7 см. Но тя й беше доста изтъняла долу и имаше нужда.
Хайде допушвам си цигарата и ме няма. Ако мога да спя след това плюскане... 🙄😞

# 1 021
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Отвън крещят пияници, а мен ме души някаква неопределена тъга...Sad

# 1 022
  • Euskal Herria
А моите съседи готвят, цялата къща се вмириса. Явно ползват ниската тарифа на тока, нямам друго обяснение. От час се носят най-различни аромати. От 1 юни въведоха три тарифи в различните часови зони, от септември ще има пак промени в цената.
Изгледах си сериала,  сега вдигам масата и ще чета преди заспиване.

# 1 023
Изгледах няколко филма аз.
"Запомни,че във Франция клиента никога няма право!"  Хареса ми.И тук трябва да се помисли по този въпрос.

Спокойна нощ,момичета!

# 1 024
Я, аз ли съм първа днес?
Добро утро:)

На всички отпускарки - приятна почивка! На работещите - не се претоварвайте, едва сряда е. На майчетата - спокойни и здрави дечица.

# 1 025
Изпревари ме, Елиф, благодаря. Днес ми е първия ден от отпуската, утре заминаваме на нашето море. Багажа не съм стегнала, единствено снощи минах през автомивка. Дано не забравя нещо съществено. Лек ден на всички.

# 1 026
  • Пловдив
Добро да е!
ПиснА ми от тая жега...искам хлад, искам балкан, искам на сред нищото, искам да избягам!

# 1 027
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще ме водят на кафе след малко.
чудя се колко е прилично да е с бейлис?
няма аз да карам. Wink

не ме укорявайте, като релаксант и антидепресант ще е, иначе се знам - до следобяда всичко около мен ще е миньорно.
не е грешка Wink като на мач на "Миньор" - Перник ще

Последна редакция: ср, 11 авг 2021, 12:01 от st. Dobri

# 1 028
  • Пловдив
Добре, зависи от дереджето...може и ирландско да е кафето. Даже предпочитам.

# 1 029
Добро утро!
И на мен ми се бяга някъде.

Добри,що така от сутринта с винкело?

# 1 030
Добро утро, момичета! Да е спорен и лек за всички! Аз съм на тръстиката, но от вкъщи, вече 8-ма година. Сама си определям графика, от 11-12 работни часа на ден, през празник и делник, до пълно ше му се невиди. Да ви кажа за вчера...Късен следобед, манджата се готви на котлона, аз блажено си пия кафе на сянка, удобно настанена на градинската люлка и изведнъж хоризонта ми се смъкна с има, няма 60 сантиметра и коленете ми се изравниха с очите Joy и кучето го гледам и него право в очите, то ми се радва, а аз заклещена в скъсаната седалка на люлката, в едната ръка с цигара, в другата с телефон, викам за помощ ММ. Дойде, мъчи се да ме измъкне, а аз от свях не мога да мръдна, той се ядосва, как тъй баш сега съм паднала, той гледал финал точно на нещо си!? Ай ше му се невиди и спорта! Как се случи това така и не разбрах, 57 кила съм, не е да съм я продънила от тежест, а люлката е нова... и най-доброто беше, че паднах аз, а не свекървата на 84 години, щяхме да я потрошим жената. Тя идва всеки ден при малкия и любимото и място е баш на нея. Grin

# 1 031
  • Euskal Herria
Добро утро, общество!
От рано някъде яко къртят, прозорците са отворени, няма спасение от шума.
Уж тая седмица лятото идваше при нас, ама и днес е малко мрачно и е прохладно.
Някой беше питал за рецепта за тортата, мога по-късно да я напиша ( ако има желаещи).

# 1 032
  • София
Сали 🤣. Представих си те.

# 1 033
  • Германия
Я, има още един литературен талант в темата.
Сали, много образно разказано, много обичам да чета потребителки като теб. Наплюх си лаптопа със нещо като руска салата заради разказа  като си те представих, дължиш ми пакет мокри кърпички.

# 1 034
Бабче, пращам! Смейте се вие на моето падение, а аз трябваше да си пия кафето сутринта, под смокинята, седнала на  кофа от латекс Head Band

Общи условия

Активация на акаунт