Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа ... през август

• 91 106
  • 3 459
  •   1
Отговори
# 3 315
  • France
Реших да сваря едни кренвирши, че става бързо. Стана ми лошо още от миризмата. Утре правя тест Tired Face

# 3 316
Добър вечер, общество:) Никаква не я свършх днес, утре съм на първи курс физиотерапия, нямам големи очаквания, но ще видим.

Мен пък ми омръзна, неваксинираните да ме гледат, като че все едно ми е излязъл рог на челото и със съжаление да ме питат, ама как така се ваксинира, ами дългосрочните последствия!?!  Аз пуша по две кутии цигари на ден, не не ме плашат дълготрайните последствия, точно от ваксините! Ай ше му се н@евиди!

# 3 317
Фил,дано този път е момиченце 🥰!

# 3 318
Моля ви, само не и тук  реплики За и Против ваксините...

Фил, ох, не ти е лесно... ще чакаме да кажеш какво е показал...  а ако имаш тест, може и сега да го направиш...

# 3 319
  • France
Да мълчиш! Не, сериозно, няма да го преживея... не съм готова за още един драйфус + всички други гадости. ММ ще получи удар.

# 3 320
Тъкмо ще смъкнеш килограмите от предната бременност 😂! Сериозно, където са две там са и три! Представи си семейството ви след години,на Коледа! Голямо, задружно семейство,весели и щастливи! Желая ви го от сърце!

# 3 321
Фил, прочетох те онзи ден, но понеже живеем в "интересни" времена реших, че говориш за ковид тест. Hug
Аз не съм ваксинирана, засега ситуацията е доброзорна, но  докато не стане задължителна няма да се ваксинирам. И не смятам, че дължа  обяснения на когото и да е за решението ми, пък нека ме гледат както искат, па ако ще да ми закчат хлопка като на прокажена.
Зверски уморена съм,  а при съседката със седемте деца отново са се събрали всички, честват рожден ден. Ако бях в кондиция, щях да ви опиша... но дори чувството ми за хумор  е емигрирало на Мелмак...

# 3 322
Фил, какви са тези варени кренвирши? Запичат се с кашкавал. Stuck Out Tongue Winking Eye

Споко, всичко ще е наред.

# 3 323
Мараба, бамбини!
Мислех, ей тука да си похортуваме, ама нещо не ми харесва темата! Без да се засягат нЕкои другарки, ама защо и тук трябва да чета за ваксини, ковиди и други подобни? Ми нали си има теми точно за това! Спирам, защото се нервя!
Лека ви вечер и до тогава, когато се спре дискусията за ковид!

# 3 324
Мале Сисунеее, как нареди Фил Grinning
Фил, шегувам се. Всичко да е наред!
Карамелчик, твое решение, като и моето, само да не се наричаме злобни. Hug вярвам, на всички ни е писнало яко, а насреща ни се репчи ДО... и това е най - малкото.
Тук пишем всякакви екземпляри - антиваксъри, ваксъри, боледували, неболедували... е злобни не сме се нарекли, че и се разбираме чудесно. Дано и за напред!

# 3 325
Интересно ми е каква може да бъде причината да не искаш да се ваксинираш?! По принцип говоря! Сериозна причина,не измишльотини!
Конкретно моята прична е, че съм преболедувала и с добро количество антитела. При това положение, лекар, на когото имам доверие, ме съветва да изчакам и да следя антителата. Добавяйки, че съм с автоимунно заболяване, още повече не бързам. Не казвам, че никога няма да се ваксинирам, но на този етап намирам за себе си разумно да изчакам. Освен това, аз работя от години хоум офис, виден темерут съм и не се събирам с хора, т.е. за мен няма голяма опасност, а и аз самата не създавам опасност за околните, доколкото в 95% от времето не контактувам с никого извън семейството си.

# 3 326
Сиросче, върнах се да се прочета, че сериозно се притесних, че съм квалифицирала някого като злобен. Дори не съм си го и помислила!
Разбира се,че всеки решава за себе си, аз не съдя никого, ако някой се чувства сигурен и защитен естествено, че ще се ваксинира. Аз на този етап не искам, щях да добавя и също не искам да ме съдят, но размислих.. честно казано все ми е тая, ако искат да ме държат на разстояние Simple Smile Спазвам мерките, нося маска, мия си ръцете, понякога и краката  Joy На този етап толкоз! По- натам  ще видим...
Спирам, за да върна Веселинчето на раздумка Hug

# 3 327
Моя е вината! Друг постна първо епитета злобен. Не е към теб. Мисълта ми беше, че тука всякакви сме и всякак се разбираме.
Извинявам се за недорадумението.Hug

# 3 328
Именно, Уиш, всеки има глава на раменете, хронични страдания, джипи, може сам да прецени какво, що, как! Но тук, смятам, че разпускаме, оплакваме се, смеем се, даваме поискани съвети,с две думи - прекарваме си супер и.... бааам-ваксинирахте ли се... еми няма нужда и тук да бъде тема за ковид!
Пак се извинявам, ако съм засегнала някой!

# 3 329
Мараба, бамбини!
Мислех, ей тука да си похортуваме, ама нещо не ми харесва темата! Без да се засягат нЕкои другарки, ама защо и тук трябва да чета за ваксини, ковиди и други подобни? Ми нали си има теми точно за това! Спирам, защото се нервя!
Лека ви вечер и до тогава, когато се спре дискусията за ковид!
Заголи си врата да ти бия един затвратник! Пет човека пишат тук,шест.На мен лично три от тях са ми интересни,ама това е друга тема,ама пък защо да ходят там да пишат,аз там не чета.Е...кво праим!?
Кефиш ме,но не си права.

Здрасти.

Общи условия

Активация на акаунт