Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (113) - август 2021

• 120 470
  • 1 813
  •   1
Отговори
# 60
Изтеглени са имената на потребителите, които печелят козметичен комплект Lipikar от La Roche-Posay!

Ето ги и тях:

Chockolina
Geraldine
jenskata
sisi-pisi
♡~☆~z~☆~♡
Blue Girl
TaniaTanq
Donnyy
Yasmin17
I*Belive*in*Angels

# 61
  • Sofia
Добро утро, късметлийски месец, не съм особено активна в игрите, не съм печелила нищо отдавна, но ще се активирам отново. В игрите от форума съм се включила🙂мисля да се включа в игрите с покупки, но по веднъж!

# 62
Благодарско за темата! Късмет на всички!
От колата нищо Sad трябва да видя Фафлите хипер, които взех по инерция в лидл дали са на посочената ст/ст, че там да се пробвам Simple Smile

# 63
Добро утро и честита тема! Изгърмях си снощи последните кодове в КК и не уцелих колонка. 😂
От текущите тегления имам едно участие в Роден край, така че надежда няма много.
Вероятно ще се включа в Милка и в Морени и аз.

# 64
  • Сливен
Печеливши ще се обявяват на 13.08.

# 65
Някой беше питал за КК дали е нужно да имаш приятели, за да спечелиш награда. Приятелят ми вчера си изтегли приложението и се регистрира, няма приятели в приложението и с 2 кода и двете неща удари...късмет. Часа беше 00.07ч.
Късметлийска седмица. 🍀

А за Узо някой участвал с кб? Знаете ли кога се очаква второто теглене, на картончето пишеше 31.07, но все още няма.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 09:10 от teddyan97

# 66
  • В страната на бурите
Пристигна фотоапаратът от Pringles, спечелен е на 20 юли.

# 67
Майка ми е с една от раничките от broshura.bg с това започваме месеца.

# 68
Купих Морени на майка ми, сега се чудя кога да регистрирам. Гледам има 4 печеливши, явно протича нормално играта. Миналата година с безброй вафли нищо не спечелих, сега ще видим с тези 3 награди на ден.

# 69
Някой беше питал за КК дали е нужно да имаш приятели, за да спечелиш награда. Приятелят ми вчера си изтегли приложението и се регистрира, няма приятели в приложението и с 2 кода и двете неща удари...късмет. Часа беше 00.07ч.
Късметлийска седмица. 🍀

А за Узо някой участвал с кб? Знаете ли кога се очаква второто теглене, на картончето пишеше 31.07, но все още няма.

Днес би трябвало да качат списъците. Участвах 2-3 пъти този месец, дано ме изтеглят Simple Smile
Късмет на всички в игрите  🍀

# 70
Аз в тая жега много сладко не ям но се включих 2 в морени и резултат 2:0 и в милка за сега 1:0 ще се включа в милка още 1 път, че искам много такъв часовник Мрън Мрън.

# 71
Изтеглени са имената на потребителите, които печелят козметичен комплект Lipikar от La Roche-Posay!

Ето ги и тях:

Chockolina
Geraldine
jenskata
sisi-pisi
♡~☆~z~☆~♡
Blue Girl
TaniaTanq
Donnyy
Yasmin17
I*Belive*in*Angels
а къде точно беше играта, че не я намирам?

# 72
Аз следя форумната тема за игри, но нещо явно не получавам известия за всички игри? При друг има ли го този проблем? Вчера се включих в някаква на Ла рош, за която получих известие едва на втори въпрос.

# 73
1:0 за Морени от опит току що , снощи след 12 видях някой нацели Wink

# 74
Някой получил ли е ТВ от играта на Каменица? Кой куриер го достави и кой модел е?

Общи условия

Активация на акаунт