Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (113) - август 2021

• 120 461
  • 1 813
  •   1
Отговори
# 1 785
  • Разпиляна във въображението
Да, и аз имам ваучер от Нестий.

# 1 786
  • Сф
Аз пък нямам, с две бележки. Някой ако няма да ползва своя , моля да ми го прати на лс.
Благодаря!

# 1 787
  • София
Аз си чакам таблета от Нестле Лион, детето всеки ден пита за него...
Уж е предаден на куриер миналата сряда, а още го няма. Някой има ли опит с наградите от Нестле, с кой куриер пристигат?!

с Нестле бавно пристигат наградите
при мен са ги носили Тип топ куриери,
Спиди, Лео или техен човек с личната си кола
най-бързо награда е пристигала за 3 седмици
след обявяване в сайта  и пращане на данни за доставка
Най-бавно за 2 месеца.

# 1 788
Ех, тия КК ми объркали адреса и куриера някъде в съвсем друг квартал. Пренасочих я към офис, че не мога да се занимавам пак с куриер утре, те пък направили да се плаща пренасочването в офис на еконт 3.90лв. Думи нямам...

# 1 789
Ех, тия КК ми объркали адреса и куриера някъде в съвсем друг квартал. Пренасочих я към офис, че не мога да се занимавам пак с куриер утре, те пък направили да се плаща пренасочването в офис на еконт 3.90лв. Думи нямам...
От 3лв на 3.90лв Евала на Еконт , най-тъпата куриерска фирма ( и най-скъпата разбира се) Спиди и Лео никога не са искали такива такси...

# 1 790

Извинявам се за offtopic-а, но Еконт страшно са вдигнали цените. Доставка до адрес 7.90. Направо ми стана лошо.
Всички възможни таксички са вдигнати - смс, пликче, такса наложен платеж...

# 1 791
От 3лв на 3.90лв Евала на Еконт , най-тъпата куриерска фирма ( и най-скъпата разбира се) Спиди и Лео никога не са искали такива такси...
и аз на това се чудя.. В приложението ми излиза 0лв, куриера ми казва 3.90лв, а ми пращат имейл 2.73лв. 🤣🤣🤣 Еконтска му работа.

# 1 792
[Някой имал ли е проблем с регистрацията на бележка за играта на "Фа". Изписва ми ,че вкарвам грешен Унп,а днес е последният ден за участие . Къде греша?

# 1 793
  • Елхово
И моят ваучер от Нестии е от 10:00  часа тази сутрин

# 1 794
Излязоха печелившите на pepco и хари потър в иг.

# 1 795
  • Пловдив
Здравейте!Търся спешно 1 ваучер,за Фешън дейс.За размяна имам парфюми,Слушалки монстър,но тях бих разменила за 2 кода..Спешно е защото харесах маратонки на детето,то тя си ги хареса 63лв са,аз имам 2 ваучера и ми трябва още един!
💗🎶💗

# 1 796
  • Сливен
Играта на чипс Lorenz-Тези които спечелихте,опаковката от чипса искаха ли я?

# 1 797
Играта на чипс Lorenz-Тези които спечелихте,опаковката от чипса искаха ли я?
Играта е с касови бележки, за какво ще искат опаковка?

# 1 798
Заради увеличените цени на Еконт почнах да ползвам автоматите на Спиди. От автомат до автомат 3 лв. И пратката ме чака сутрин рано рано.

# 1 799
Да, благодаря за отговора. Значи се чака за наградите на Морени.
А пък относно Пепко (за играта им в инстаграм)… супер зле е организацията. Сред печелившите има доста некоректни коментари. Даже на едно от сторитата ми се мерна коментар от типа “кога ще публикувате печелившите” и този човек ще получи награда. Има доста креативни коментари, но…. Пепко спят. ( не е гаранция дали креативен коментар ще спечели, но не и да наградят някой с подобен коментар, това ми е възмущението).

Общи условия

Активация на акаунт