Спам тема(Августовски Отпускарски Спам!) - от 01.08. до 31.08.21г.

• 27 055
  • 1 477
  •   1
Отговори
# 1 365
Привет, чопля настройките на бг мама и не мога да махна тези нотификации. Знаете ли как? Не знам къде да питам. Да се включиш един път и няма отърване 😀

Не следя темите, абонирана съм само за 2-3 в профил>настройки.

# 1 366
Мини на десктоп версия. От менюто горе в ляво..трите тирета, отвори нови отговори. Отиваш на темата с курсора до края на реда, тогаз хооооп...изведнЯж изскача тъй тайнствено един кош, и бРъзо цъкни на него.
Според мен, нарочно е тъй скришно направено, да не можеш да се откачиш Joy..нещо като с ТЕЦ - а...Joy

# 1 367
Зи, кучето е най добрия приятел на човека! Аз след Чопи не исках, но вече пак искам...... Ама сега не е подходящо.....

# 1 368
Норо, разкрасиФа ли те ма...дай фото, да преценим...

За кучето ти си господаря. Котките се мислят те за такива, а човека за слуга. За туй не ги харесвам. Котките де. Да ме прощава Жастето и Норето и кой там друг имаше от тия готованци, не помня...

# 1 369
  • На Марс
Ай наздрави от Старосел ... аз съм най-трезвен дами и господа Sad

# 1 370
Ето, не е най-доброто като снимка, Ма ме мързи пак да се мъча. Русо-рижаво-розово е

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 08:48 от noragami

# 1 371
Много хубаво, одобрявам. Grinning

# 1 372
# 1 373
Мини на десктоп версия. От менюто горе в ляво..трите тирета, отвори нови отговори. Отиваш на темата с курсора до края на реда, тогаз хооооп...изведнЯж изскача тъй тайнствено един кош, и бРъзо цъкни на него.
Според мен, нарочно е тъй скришно направено, да не можеш да се откачиш Joy..нещо като с ТЕЦ - а...Joy

Аууу страхотен съвет лелеее.. Благодаря! Егати забутаното 😂 Черпя виртуално!!! 🍻🍻

# 1 374
Ег@ти как искаш да минеш тънкяш Joy
Виртуално рече...ш мъ черпи. Без такива...Satisfied

# 1 375
  • София
Що се записвате в теми, дет не ви интересуват.

Пънч, срам ме хвана! Да поправиш таа несправедливост имидиътли!

Норче, много ми харесваш!

Тето, как минаха скандалите?
Маците да много долни създания.
Да живееш в България било като имаш котка. Перманентен свидетел си на една безкрайна наглост.

Размотах се днес от ходене! Нямам търпение да си полегна. Ма още съм навън.

# 1 376
Сърце не ми даде...то кват съм душичка, как да се карам...нимоа...

# 1 377
Dicewithoutnumbers, бгмамата решава, че вечно искаш да следиш темата за лидл след като попиташ дали са заредили гащи от новата колекция 😂 интересува ме, ама дотам 😀

# 1 378
Хааххаха Joy Аз оня ден така си влезнах в Кауфланд нервна и с мисълта да си го изкарам на някой. Още на влизане намерих една тетка дето някакви велики сили я спасиха от това да и метна плика с картофите директно в главата.

# 1 379
  • На Марс
Кой каза шакалад Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт