Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 080
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 225
  • Някъде там
Много са готини момичетата и майка им. Като че ли Леонор ми харесва най-много. Тя на колко стана?

Страхотна снимка от Саса! Откъде е тая красота?
На някой от няколкото Балераски острови е.
Първо бяха на Форментера, после на Ибиса.
Това мисля че е от Форментера.
Сега ще дам подробности.

# 226
# 227
Ох, искам при испанците Heart Eyes и после при датчаните да се поразхладя Simple Smile

# 228
  • София
Ей, почти съм уцелила, поне островната група Simple Smile

Това е списъкът за четене на Шарлот https://www.chanel.com/en_WW/fashion/event/literary-rendez-vous- … medium=smaorganic
Харесах си една баска писателка, която са ѝ препоръчали.

# 229
Ей, почти съм уцелила, поне островната група Simple Smile

Това е списъкът за четене на Шарлот https://www.chanel.com/en_WW/fashion/event/literary-rendez-vous- … medium=smaorganic
Харесах си една баска писателка, която са ѝ препоръчали.
Редондо ли? Аз една поредица съм чела от нея, не съм сигурна дали с книга от нея е препоръчана тук. Ако харесваш трилъри със свръхестествени елементи, има шанс да ти хареса.

# 230
Кеймбридж били на почивка в Англия. На острови в близост до Корнуол. Изглежда много красиво 😘

# 231
"Бастан" е филмирана поредица и  то много успешно.И гледах,  и четох...

# 232
Много са готини момичетата и майка им. Като че ли Леонор ми харесва най-много. Тя на колко стана?

Страхотна снимка от Саса! Откъде е тая красота?
На някой от няколкото Балераски острови е.
Първо бяха на Форментера, после на Ибиса.
Това мисля че е от Форментера.
Сега ще дам подробности.

Е направо завидях! Разкошно място за почивка.

# 233
Излязъл е финансовият отчет на Кралската фондация:
- Приходите на Кралската фондация са се увеличили със 77% за една година до 11,6 млн. Паунда!
- 91% от разходите им са били изразходвани за благотворителни дейности. 41% от тях са дарения за благотворителни организации, 50% са част от техните собствени вътрешни инициативи.
- 135 организации със синя светлина в момента работят по неназована инициатива, развиваща подкрепа за психичното здраве в сектора.

Джоди, красиво е, но и доста ветровито и студено. Водата е по-студена и от в Дания.

# 234
Какъв е тоя списък на Шарлот че нещо не ми се отваря. Кой й го е препоръчал не ми стана ясно. Прозвуча ми като списък с книги за лятната ваканция на ученичка😄

# 235
Какъв е тоя списък на Шарлот че нещо не ми се отваря. Кой й го е препоръчал че не ми е ясно. Прозвуча ми като списък с книги за лятната ваканция на ученичка😄

Аз първоначално си помислих, че е за английската Шарлот. Викам до бре, тя на колко е, че прочете цели книги

# 236
  • София
Камината наистина е много хубава. Но за какво му е на човек В Калифорния Thinking
https://www.weather-us.com/en/california-usa/santa-barbara-climate
Ако Топлофикация има профилактика си е належащо Joy

Благодаря за информацията за Долорес Редондо, ще е погледна.

Междувременно, една дизайнерка на бижута, също се е включила е инициативата на Мегън.
Харесам нещата ѝ, видях го защото я следя в инста https://www.instagram.com/kendrascott/, ако на някого е интересно, има хубави неща, най-вече обеци.

Последна редакция: чт, 05 авг 2021, 12:41 от Lana

# 237

И от предишни ваканции

Забелязвам тенденция - винаги са в синьо и бяло.

# 238
Да, и на мен ми направи впечатление цветовото съчетание.

# 239
  • Някъде там
Ох, искам при испанците Heart Eyes и после при датчаните да се поразхладя Simple Smile

Взимаш ли ме с теб...🤣
Може и до Африка да идем, да видим Шарлийнката що така не се връща ?
И от там директно при Мери 😀
Лана гледах ги и аз и си харесах две.
Тя винаги препоръчва много добри книги.
Камила също.
Тези снимки на Саса са за реклама на роклята и са на Форментера.

Общи условия

Активация на акаунт