Кралски работи и клюки- август 2021

• 62 253
  • 1 038
  •   1
Отговори
# 885
  • Някъде там
Давиз, това с Максима ново ли е?
Мисля че не. Но скоро ще има такива награди .

Говорител на двореца е отрекъл "взимането на мерки".
https://www-ok-co-uk.translate.goog/royal/royal-news/queen-harry … =ajax%2Cnv%2Celem

# 886
  • София
Говорител на двореца е отрекъл "взимането на мерки".
https://www-ok-co-uk.translate.goog/royal/royal-news/queen-harry … =ajax%2Cnv%2Celem

Еееее, партиспойлъри...тъкмо се бях настроила за интересни неща Sunglasses

Гривната на Максима, отблизо?

# 887
  • София
Кларънс хаус и The Garden Room, създадена от кралицата-майка Елизабет, като е обединила две стаи с красива гледка към градината. Личи си класата, старите пари и добрият вкус.

Много ми харесват такъв тип стари английски домове! С удоволствие влизам в такива, които предлагат възможност за посещение.

# 888
  • Някъде там
Лана една от двете трябва да е. Тя Максима има такива разкошотии, че е трудно да се намери коя точно е.

В тази направо очите ми останаха.

Много съжалявам че днес аз съм лошия глашатай 🤐.  Не се отчайвате, ново забавление ще ни измислят източниците.
И те са хора и те трябва да се хранят.

# 889
  • София
По-скоро на втората прилича, перлената не е лоша, но не е чак толкова хубава.
Но пък тиарата на първата снимка ми харесва много.

# 890
  • Някъде там
Много добра инициатива на Фредерик и министъра на земеделието, храните и риболова. Маркират  червената риба тон за да я проследяват и да успеят да я запазят. Рибата тон е изчезнала за голям период  от време и след като е започнала да се появява отново, решават да я проследят и опитат да я запазят в датски води.

Докато Фредерик лови риба, прекрасната му жена връчва награди. Страхотен цвят рокля.Носена е и друг път.

# 891
  • София
Церемония по смяната на охраната се проведе в Бъкингамския дворец за първи път от март 2020 г. - когато бяха въведени ограниченията във Великобритания.

# 892
Много готин проект на Фреди. Принц, ама не го е страх да влезе в дълбокото Wink
Мери, както винаги, си е разкошна.

# 893
''Петиция за отнемането на почетните титли на Андрю, тъй като военните са ''обезчестени задето са принудени да се асоциират с подобен човек''. В същото време майката на Андрю, кралица Елизабет отказва да предприеме стъпки към лишаването му от титлите. Но поради конфликт на интереси, тя трябва да се оттегли от подобно решение. При всички положения подобно решение е фундаментално политическо и не трябва да се взема от неизбрана личност.
Тъй като Андрю не се е оттеглил и майка му не му е отнела почетните титли, време е висшите военни да се намесят за да защитят репутацията си. Призовава се The Secretary of State for Deffence да отнеме почетните му военни титли възможно най-скоро, така че въоръжените сили да не трябва да бъдат принудени да се асоциират с човек изправен пред (или по-точно укриващ ще се от) сериозни криминални обвинения.''
https://www.change.org/p/secretary-of-state-for-defense-remove-p … b002-09d26dfad142

# 894
  • Sofia
Да му ги отнемат. Честно казано не виждам каква полза е донесъл за държавата и семейството. Безполезен и само създава проблеми. Не че тая девойка е без вина, но в крайна сметка отговорността е на пълнолетните.

# 895
  • Някъде там

# 896
Мери, Мери, Мери.....искам и други хубави жени да виждам. Още ли са отпускари?

# 897
Кларънс Хаус са публикували и друга снимка от The Garden room. На преден план е Хари, на заден- Уилиям :

mariat, ето ти една хубава отпускарка, Саса на приятно местенце :

# 898
Мери отново е с хубав тоалет.

# 899
Спокойно, може пък да има купон. Сега това, че баба дава зелена светлина за дело срещу “грешниците” е даже водеща новина на Нова тв 😂

А пък новината дето пак си хрантути синчето остава незабелязана. Егати и аршините … вече почвам да си мисля, че Съсекс са в роля на отнемаме на внимание. ( и аз като Елито малко с конспирациите 😎)  Иначе е парадоксално просто

Общи условия

Активация на акаунт