На море в Гърция 2021 - V

• 53 738
  • 776
  •   1
Отговори
# 360
До 24ч. Проверете си спама, защото нашият отговор беше там, а бяхме решили, че са ни отсвирили Grinning

# 361
Здравейте на всички.
За съжаление нашата почивка се превърна в едно от най-неприятните ни преживявания. При пристигането си в Гърция, домакините ни уведомиха, че има дублиране на резервациите и ще ни настанят в друга къща. Казваме си добре, няма проблем. И оттам като се почна, само ще разкажа на кратко - за 5 нощувки сменихме 4 квартири, а сме с едногодишно дете!
Опитвам се да се свържа с полиция или и аз не знам с какво, но ми казват -свържете се с този, после с онзи и само ни размотават.
Имам и въпрос - тъй като съм резервирала и платила чрез booking, има ли как да ви върнат парите? Домакините категорично отказват, а и се оказаха с лееки психични отклонения...  Може ли и да ми кажете в такива случаи с кого трябва да се свържа и какви са ми правата? Благодаря предварштелно.
За да не е спам - намираме се в Неа Флогита -плажът ми хареса- пясъчен, само че на свободната зона, където плажувахме ние, имаше доста засадени фасове.
Морето е хубаво, с пясъчно дъно. Водата, както навсякъде - чай. Иначе е чиста и кристална.
А самото място, за което ни беше резервацията, е Lakis apartments -пиша го, ако някъде някога в бъдещето някой реши да резервира там, да не вземе да се излъже. Нощта е доста оживена централната улица.

# 362
  • софия
Опиши на букинг ситуацията, а за мястото остави отзив.

# 363
  • Горна Оряховица
Ако някой е подавал тест за освобождаване от карантина към софийското рзи- за колко време връщат отговор?
Изпратих резултатите към РЗИ София рано сутринта в Понеделник (09.08) . Вчера  (12.08) към 18:30 са ми върнали отговор!

# 364
Опиши на букинг ситуацията, а за мястото остави отзив.

Тъй като за първи път резервирам с букинг, не ми дава да им пиша директно,  а иска да направя друга резервация, за да им пиша.
Писах в секция разрешаване на спорове,но нито отговор ми връщат, нито нищо и не знам дали въобще ще се случи нещо. А им пиша 2 пъти в рамките на 3 дни.
Извинявам се,но за първи път съм в такава ситуация и не знам как се действа.
А според вас има ли смисъл да се занимаваме с туристическа полиция?
Иначе отзива съм го оставила, но може и да не ми го публикуват, че пообидих домакините.. Може да ми го върнат за редакция.

# 365
  • София
Пуснали са ви коментара, вижда се. Но то е с 2.5 рейтинг, гледайте това преди да букнете... Виждам че даже са ги спрели за букване... Ужас

# 366
  • софия
По принцип може би ще ти кажат, че е трябвало веднага да се свържеш с букинг.

Имай предвид, че 00800 не е безплатен номер.

Влез си в резервациите и от резервацията за хотела следвай стъпките за помощен център. В някакъв момент излиза да изпратиш мейл или он-лайн чат със служител.

# 367
Здравейте, в понеделник заминаваме за Гърция - за първи път отивам там като турист и с кола. Искам да попитам много време ли отнема преминаването на Кулата? Има ли часове, в които е особено натоварено? Прочетох, че тестват за КОВИД на случаен принцип - много ли тестват, защото подозирам, че това отнема повече време. Ние с мъжа ми сме ваксинирани и носим и сертификати, и формуляра. Необходимо ли е още нещо? Благодаря

# 368
Здравейте, дали накой може да препоръча място за настаняване в Кавала. Да е на пешеходно разстояние до центъра и с осигурено паркомясто. И координати за връзка съответно. Благодаря!

# 369
Zvanche, много благодаря, ще опитам. На тези номера се опитвах да звъня, но не ми даваше да се свържа, не знам защо. Сега ще пробвам по начина, по който сте показали.
Мацето,преди да резервирам нямаше никакви отзиви. Мисля, че са съвсем нови в отдаването под наем. Както и да е, дойдох, изпатих, сега ще се опитам да се боря.

Важното е, че времето беше хубаво, морето - спокойно. Поне частта с плажуването ми хареса. 🙂

# 370
Пуснали са ви коментара, вижда се. Но то е с 2.5 рейтинг, гледайте това преди да букнете... Виждам че даже са ги спрели за букване... Ужас
Освен това всички коментари са от този месец, преди това е нямало.. много лоша ситуация, но.. трябвало е да избирате по-разумно- с добри отзиви, с по-дълъг “стаж” като наемодатели.Очевидно сте напуснали, щом има оставен коментар.

# 371
  • Пловдив
Здравейте на всички.
За съжаление нашата почивка се превърна в едно от най-неприятните ни преживявания. При пристигането си в Гърция, домакините ни уведомиха, че има дублиране на резервациите и ще ни настанят в друга къща. Казваме си добре, няма проблем. И оттам като се почна, само ще разкажа на кратко - за 5 нощувки сменихме 4 квартири, а сме с едногодишно дете!
Опитвам се да се свържа с полиция или и аз не знам с какво, но ми казват -свържете се с този, после с онзи и само ни размотават.
Имам и въпрос - тъй като съм резервирала и платила чрез booking, има ли как да ви върнат парите? Домакините категорично отказват, а и се оказаха с лееки психични отклонения...  Може ли и да ми кажете в такива случаи с кого трябва да се свържа и какви са ми правата? Благодаря предварштелно.
За да не е спам - намираме се в Неа Флогита -плажът ми хареса- пясъчен, само че на свободната зона, където плажувахме ние, имаше доста засадени фасове.
Морето е хубаво, с пясъчно дъно. Водата, както навсякъде - чай. Иначе е чиста и кристална.
А самото място, за което ни беше резервацията, е Lakis apartments -пиша го, ако някъде някога в бъдещето някой реши да резервира там, да не вземе да се излъже. Нощта е доста оживена централната улица.

Има и туристичека полиция. Ако проблемът не се разреши, може и с тях да пробвате.
http://www.greeceathensaegeaninfo.com/h-greece-tavel-tips/touris … -contact-info.htm

# 372
  • София
Здравейте, дали накой може да препоръча място за настаняване в Кавала. Да е на пешеходно разстояние до центъра и с осигурено паркомясто. И координати за връзка съответно. Благодаря!

Ние отседнахме тук за една нощ: https://www.booking.com/hotel/gr/old-town-inn.bg.html?aid=304142 … total;ucfs=1&
Много симпатично място с приветлив персонал.
Имахме резервирана възможност за паркиране на обществен паркинг в близост (заплаща се отделно).

# 373
Здравейте на всички.
Не си губете времето да пишете звънне им по телефона помня ,че имаше български съпорт ,но уекенда няма ако ви е проблем езика.
Те ще разрешат проблема но ще искат и собственика да се съгласи да ви върнат парите.

# 374
  • София
Здравейте, скоро имах неприятен опит с домакин в Гърция и много бързо се разреши проблема след като разговарях с букинг по телефона: 02 425 3700. Звънете, бъдете упорита и си търсете правата, аз на ваше място, че и с бебе, ще искам 100% refund.

Общи условия

Активация на акаунт