На море в Гърция 2021 - V

• 53 715
  • 776
  •   1
Отговори
# 390
Мазало е в Мецово заради празника, едвам намерихме място да спрем. Чакаме да отвори вкусната таверна с мечката ( забравих й името ) и отлитаме за Лефкада.
На Кулата сутринта в 7 минахме за 10 минути, гърците небрежно погледнаха документите и ни пожелаха приятна почивка. След като и нашата Ситония пропадна с гръм и трясък 😜, засега план Б върви добре.

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 11:54 от sandstorm

# 391
  • софия
Надявам се, когато световната лудост премине, да посрещнем някой 15 август в Гърция.
Дори и неделите там създават вяра, дори и да не си от най-православните.

# 392
Здравейте, ние сме в Ираклица.Някой да е ползвал групови екскурзии с яхта и да даде препоръка? В Кавала бяхме в стария град, нещо интересно ако ми препоръчате ще е добре.Имаме още два дни и гледам да ги уплътня, че сме с две 10г госпожици

Преди имаше лунапарк в Кавала. Не знам след ковид как е, но ако съществува още, можете да го пробвате. За по-големи деца има разни джаги, на които се убива доста време (и евромонети Simple Smile).

# 393
  • Пазарджик
Здравейте, да попитам за еднодневна разходка с лодка около Тасос. Отседнали сме в Керамоти искаме да отидем. Дели има турове от Лименас и трябва ли предварително резервация?

# 394
Здравейте, искам да отидем в Корфу след 10 дни, но рентакарите са ужасно скъпи, няма да им дам посмъртно по 150 лв на ден за калинка. Как е градския транспорт на този остров, става ли или изобщо да не се захващам в тази жега?

# 395
И като стана дума за Мецово...споделете място за една нощувка, където сте останали доволни.
Таверната с мечката е форумната, нали?Grinning...

# 396

Пребихме се от път, но си заслужаваше 😇

# 397
И като стана дума за Мецово...споделете място за една нощувка, където сте останали доволни.
В Аполон сме спали ние, но къде не е толкова важно, ако ви харесва по рейтинг и картинки - важното е да има осигурен паркинг, както Sandstorm се е уверил по трудния начин (този има).

# 398
Здравейте, искам да отидем в Корфу след 10 дни, но рентакарите са ужасно скъпи, няма да им дам посмъртно по 150 лв на ден за калинка. Как е градския транспорт на този остров, става ли или изобщо да не се захващам в тази жега?

Здравейте!
В момента сме в Корфу, градският транспорт е добре развит. Рентакарите са наистина на безбожни цени. Разписанията в интернет ги има, но сега ще ви ги снимам. Отделно навсякъде има туристически агенции, които предлагат еднодневна екскурзия от порядъка на 10 до 40 евро. Горещо е, но се ядва.

Скрит текст:

Agios Gordios - малко селце, но кипи от живот.

# 399
  • София
Таверната с мечката е форумната, нали?Grinning...

https://www.booking.com/hotel/gr/galaxias.en-gb.html

Едно от най-удобните легла, в които съм спала на хотел. Имаха и някакви собствени места за паркинг. И е съвсем на центъра.

# 400
Здравейте! В четвъртък ще пътуваме за Неа Ираклица. Може ли да ми кажете дали в ресторантите проверяват за сертификат или за антигенен тест и има ли ограничения за броя хора, които могат да стоят на една маса?

# 401
  • София
В Мецово сме спали тук https://www.asterimetsovo.com/photos. Съчетахме с връщане от Кефалония.

# 402
  • Разград
Здравейте! В четвъртък ще пътуваме за Неа Ираклица. Може ли да ми кажете дали в ресторантите проверяват за сертификат или за антигенен тест и има ли ограничения за броя хора, които могат да стоят на една маса?
Не се проверява, а видях маси с по 10 човека, не знам дали има ограничения.

# 403
Нашата почивка наближава и все още е пред много въпросителни. За сега дестинацията е Кефалония.
Не че ще влизаме на закрито, но ако го направим, тестовете които искат могат ли да бъдат селф тестове?

# 404
Доколкото знам, не - PCR до 72 часа или лабораторен бърз тест до 48 часа.

Общи условия

Активация на акаунт