Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 822
  • 961
  •   1
Отговори
# 30
Колко много снимки днес, а има и още време до довечера.
Мид, много си готина! Бел, на тия дето ти казват, че Мишката е на баща си, веднага им показвай двете снимки и ги питай отново.
Селесте, много хубава гледка сте. Събрахте ли боровинки, малинки?
Гледката на Ес много ми хареса.

# 31
  • югозапад, под "Марков камък"
Бел, едно към едно сте! В първия момент се замислих коя е Бухтичка и коя ти Simple Smile
Селесте, каква фина и стройна мадама си!
Моя моторист е паднал днес на прехода в гората, коляното му е двойно. Ходихме в спешното, дежурен ортопед няма, пратиха снимката на един, който се изказа " май не е счупено, ама може и да е...., елате утре за друга снимка" , аз съм без думи. Със сигурност няма да ходим при него. Направо към София ще вървим, обаче ММ се е запънал утре да е, аз искам още сега... Защо се инати и търпи болки не мога да си обясня. Момичета от София, освен Пирогов каква друга опция имаме?

# 32
Хубав и изпълнен с приятни емоции да е август!
Ени,мерси за темата!

# 33
Никитка, опции много, но в Пирогов са много добри. Ходете там.

# 34
Никитка, дано да е по- безобидна диагнозата.

# 35
Никитка дано не е сериозно.

Охх малкия е сэс силно зачервяване на очите. Беше за час в басейна но той още по обяд беше с леко зачервени очи.
Отиваме до аптека но нямам идея какви капки да купя.
Някой със съвет?

# 36
  • Бургас
Марѝ, явно доста народ се е извървял преди нас, кьорава къпина нямаше. Носехме иначе съд за бране. Пак ще се пробваме, то нямаме много варианти за убиване на времето.

Никитка, дано няма нищо счупено и подутото спадне бързо.

Бел, по интериора се ориентирах коя е Бухтичка. Наистина си приличат много бебешките ви снимки.

Що ми трябваше да пия Бейлис с кафето по никое време. Уж да се разсъня, то ми се доспа. Под прозореца обаче викат нашите деца, съседските, гостенчета на съседските, абе като разграден двор сме. Едно време със сестра ми бяхме същите, все канехме децата у нас, а техните баби не пускаха да се прекрачи дворната врата.

Ес, дописвам се. Копирам направо от нета: Oftyll Calendula (Офтил Календула) са натурални, лубрикиращи и овлажняващи капки за очи с екстракт от невен.

# 37
Никита, в Полимед са най-добрите специалисти за колена

# 38
Никитка, не отлагайте. Дано е малкият дявол и да няма сериозни наранявания.
Аз така се инатих за следващия ден и ръката ми стана двойна.

# 39
Нямам идея за капки за зачервени очи.

# 40
  • югозапад, под "Марков камък"
Благодаря момичета.
Бяхме вече в Пирогов, скъсани връзки, обездвижиха го с шина.

# 41
Честит  Август, момичета! Да донесе положителни промени!
Боядсах се аз.
От мен китки

# 42
  • на Мелмак
Никитка, пак малкия дявол!

И аз съм обзаведена с доста китки тази година. За малко да си батисам бенджамина, изкарах го на терасата, но явно слънцето не му е харесало, днес го подстригах и има все пак нови листенца. Отделно си купих наскоро декоративни портокалчета /мандарини, много кисели и лимон също. На тях слънцето им е екстра.
Намазах косата с витамини и поне след час ще я мия. Wink

Иначе наздраве Beers

# 43
  • при моите деца .....
Привет!
И от мен пожелания за прекрасен август! И ако може да не минава толкова бързо, че на 1 септември съм на работа....
Към 17 часа се прибрах.
Прекрасно ми се отрази пътуването, макар и служебно, посетихме училища, които ме впечатлиха с материална база.....
Вчера заваля дъжд, градушка и сутринта въздухът беше свеж и хладен, сложих си връхна дреха.
И ММ се е прибрал днес, ще прави само 24 часа пауза, та бързам с пералните....
Марти е пристигнала в Китен. Доволна е.
Митето иска пак да спи при баба си....
Сипах си вино.
Наздраве!
Връщам се да ви изчета!

Последна редакция: нд, 01 авг 2021, 21:30 от * Боби *

# 44
Топнахме се, водата направо е чай. Обаче са излезли водораслите.
И в басейна се топнахме и айде наобратно.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 16:54 от rummi_pl

Общи условия

Активация на акаунт