Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 46 023
  • 961
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря ви, банда. Мъчно ми е, че заради мен си развалихме отношенията, но аз си я обичам и не й се сърдя за нищо.

# 661
Лин, честита да е сестра ти. Момиче, вдигни тел и и се обади. Сестри сте и трябва да изгладите нещата между вас ( така уча сина ми, това направих и като влязох в семейството на ММ- събрах ги братя и сестри)

# 662
Тит, така се прави и опитах да го направя, но отсрещната страна също трябва да има желание. Сложно е, а не ми се коментира тук.

# 663
Лин, гуш. Сигурно е тежко и за двете ви.
Не се отказвай, ако това те тормози, животът е кратък.

# 664
Тути, не съм се отказала. И това ще отмине, все някога нещата ще се наредят, но е тежко и ми липсва. Честитим си рождените дни и Коледа, това е.

# 665
  • Ямбол
Привет!
Прибрах се в Приморско. Очаквано с колегите настроението и преживяванията бяха върховни. Сега ще си почина тук десетина дни без леля и ще зареждам батериите за предстоящата учебна година, която се очертава отново да като предишните две, тежка и изморителна.
Честити да са ви рождениците и да са здрави.
Спокойна вечер!

# 666
  • На брега на реката
Добро утрои честит петък!

Лилс, звучиш удовлетворена и спокойна! Приятна почивка!

Лин, честита да е и твоята сестра и нека всичко, да се нареди с времето!

Селесте, досетих се, кои  са момичетата, а сигурно и дечицата са страшно пораснали /Виктор, Алина, Вайлето/?  Дано всички /пишещи и непишещи/ са добре и са здравички!

От както ММ си е на село, излизам всяка вечер с приятелката ми и НМ. ММ ми се смее, че съм станала кръчмарска мебел, а аз просто не искам да стоя сама у дома и нали да подкрепям местния бизнес, че знае ли се, след някой ден! Stuck Out Tongue Winking Eye

Хубав да е денят ни, момичета!

# 667
Добро утро!

Тотално ви изпускам тези дни. Чета ви и нищо не ми остава в главата... Лудницата на работа днес ще е на макс, но аз живея с надеждата за края на деня, защото ще защото заминавам за морето. 
Оставих Лио на мама снощи, но и него го мисля. Не знам как ще се оправят с даването на лекарствата.  Снощи беше драматично, но надявам се, заради смяната на обстановката...

Спорен ден,  банда!

# 668
Добро утро.
Али, леко да избуташ днес и приятна почивка. Дано Лио няма кризи.
Ние също утре пътуваме, приготвих храна за рибката, която цяла седмица беше добре, сутринта се правеше на умряла. Ще видим командировката как ще й се отрази. Част от балконските цветя също командировах, утре останалите.
Хубав и спокоен петък.

# 669
Добро утро и от мен.
Буб, Виктор и Алина скоро станаха на 6г., а Вайлето момее и се фръцка пред обектива на майка си. За децата на Лина нямам инфо.
Лиле, и на мен ми звучиш добре.
Съни, дано рибочето е добре. Приятна почивка на вас.

# 670
  • при моите деца .....
Добро утро!
Лин, жива и здрава и твоята сестра.
Лиляна, приятни почивни дни... Да зареди за новата учебна година...
Утре пътувам за Китен.
Пожелавам си спокойна почивка.
Хубав ден!

# 671
  • гр.София
Добро утро ☕
Лин, здрава да е сестричката ти 🤗
Але, да си изкараш страхотно на морето и някоя морска любов да завъртиш 😘
Съни, хубаво изкарване и на теб 🏖️
Бубе, радвам ти се, голяма си свежарка 🤩
Лили, радвам се и за теб, определено имаше нужда да заредиш батериите 😊
Петък е! Най-сетне, тегава седмица беше!
Утре ще ходим със сина и кандидат снахата до нашите да си прибера щерката, той щял да ме вози с неговата кола, добре шофира и пак се притеснявам! Майка ми се е притеснила все едно принцеса ще я посети 😁 не е да не се познават, две години са заедно!
Хубав ден от мен 🤗

# 672
Добро утро ☀

Али, Съни, приятна почивка и да си изкарате супер! 😊

Махнах аз вчера късната дрямка и имахме успех със спане от 19.30 до 7.30 със събуждания, но поне без будуване. Доволна съм така. Сега си лежим, а Бухтичка бръмчи и плюе наред, новото умение 😃.

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 12:46 от Belle_

# 673
  • на Мелмак
Добро утро!

Али, приятна почивка Hug дано с Лио всичко е наред.
Съни, приятно и на вас!
Боби, Лили, Деси да починете добре!
Лин Hug ще се оправите.
Аз много съжалявам, че съм едно дете.
Днес мислим да разучим маршрута на девойката до новото й училище с градски транспорт, ще е метро+автобус. Ще засичаме време и ще се надявам да започнат и изкарат присъствено. Дано е под час време. Защото с кола, мисля, че ще е повече.
Ще видим дали ще й вземем днес или утре лещи Grinning
Мислим утре да се разходим от Банско до бъндеришка поляна пеша, около 7км са по ски пистата . Кучето ще е най-щастливо Heart
Банята трябва да изчистя, но след малко, първо кафенце Simple Smile

Последна редакция: пт, 20 авг 2021, 08:22 от etty775

# 674
  • Ямбол
Добро утро от плажа.
Дзен съм, само дано са намалели хората тук, че в Слънчев бряг беше нещо ужасно, особено вечер.
Имам леки планове за разни малки битовизми, но не е спешно. След плажа ще видя какво ще ми хрумне.
Приятни почивки на почиващите!

Общи условия

Активация на акаунт