Искам да кажа ... (185) през август 2021

• 45 829
  • 961
  •   1
Отговори
# 945
  • Ямбол
Добро утро.

Има светлина в тунела. Малко по-добре е мъжът ми, ще живее. В училище обаче бавно вървят нещата. Надявам се днес да отменем повече работа. Започваме всичко отначало и това, което цяла седмица правихме преди ваканцията - отпада, че големи въртележки правим с нормативите.

Хайде, ще се стягам за работа.
Хубав да е денят ви.

# 946
Добро утро. При мен втора сутрин показва 16 градуса и отказвам да приема, че лятото ли отива.

# 947
Добро утро.
Мари, при нас е 11, направо си отива лятото.
Много съм сложна и аз с обувките, всичко ми прави рани почти.
Не вярвям учебната година да е присъствена и смятам, че ще е поредната провалена учебна година.
Хубав ден.

# 948
Аз също съм сложна с обувките, но само със стилетото. 38- големи, 37- малки, а не винаги има 37и1/2. А колко обувки не съм купила заради луфт между обувка и вътрешната старна на ходилото. Това си е проблем заради свод, но като гледам синоптичките все в такива обувки и ми става още по- грозно изпълнението.

# 949
Добро утро!

И тук беше 11 градуса сутринта, остро протестирам. И за вечеря на вън е студено по моите критерии... Много от рано пък ни почва есента!

С нови обувки и аз трябва да се поснабдя. И изобщо имам доста липси за попълване в гардероба 😄

Спорен да ви е денят, банда!

# 950
  • София
Добро утро.
Какви са тези градуси бре?

# 951
  • на Мелмак
Добро утро!

Градуси да си мерим Simple Smile
Хладно е, подухва.

На 20-30 км сме от Истанбул.

Една обърната къща в Истанбул, снимах от колата Simple Smile

От единия аквариум

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 09:17 от etty775

# 952
  • Бургас
Добро утро!

Лин, и едно заглавие не мога да си спомня, квото тръгне. Вече и сюжети ми се губят, та няма да си били някои блокбастъри.

На 07.09 имаме насрочена род.среща в Тиймс. Родителите на 1, 5 и 8 клас ще са присъствено.
Направо не знам защо купих раница. Гледам снощи новините и чак на агресия ме избива, а съм кротък човек.

Хубав ден, момичета!

# 953
Добро утро!

На мен пък времето ми допада така. Бухтичка вече седи в количката и излизаме по всяко време, а с летните температури беше невъзможно.
Стиснете по едни палци днес, че ще я водим на ваксини. Пак ще я боцкат и в двете крачета и много ме е страх да не го преживее като първия път 😭.

# 954
И при пак тази сутрин беше голям студ и 11С.

Не знам децата как ще са на училище вече съм хем бясна хем супер разочарована.
Ама не може цяло лято да е иху... Хотели и плажове и какво ли не да се пръска по шевовете... И дойде ли септември... Изведнъж има пандемия.
Пълни глупости. Сякаш децата не са били цяло лято заедно на тумби.

# 955
  • Germany
Добро утро!
16 градуса е в момента при нас. До събота го дават слънчево, след това пак дъжд. При нас със сигурност ще си почнат присъственно и не е ясно при какви критерии и дали ще ги спират. От класа на големият само той и още 2 момичета не са ваксинирани, та явно на това ще се разчита.
Хубав да ви е деня!

# 956
  • Mediterraneo
29 градуса е, снощи валя градушка, мислех, че вече ще разхлажда, нищо подобно. Задух непоносим. Днес почивам, но пък се прибрах преди малко, всички задачи ми се струпват в почивния ден. Сега голямата чака да си поръчва дрехи, малката на опашката да поръчва канцеларски материали, ама докато чакат ауиденция, аз си поръчах парфюм.

# 957
На мен ми е студено и изкарах коженото яке.
Тази вечер съм на концерт на открито, а като се знам каква съм кекава

# 958
Тит, коженото не съм го прибирала. Имам и много тънко пухено, което също се носи целогодишно Simple Smile На какъв концерт си?
Събитието, което още ме държи в еуфория, беше на открито. 2 дни ме духа вятър, даже имам лек тен от него, но покрай емоцията не ми пукаше, а съм зиморничава и кекава.
Ботушите, с които бях, ми убиха и сега куцам с двата крака. Приемам го с усмивка Simple Smile

Тарти, като спомена градушка, понякога природните бедствия ни връхлитат, поради по-различни причини Sad
https://www.facebook.com/photo/?fbid=4921375367889646&set=a.2017662891594256

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 19:04 от Linofrina

# 959
Lino, на концерта на Соня Йовчева и Пласидо Доминго съм. И не съм с дълга вечерна рокля, както гледам, че е народа. Но пък съм с яке, че след Калин и ММ се разболява.

Общи условия

Активация на акаунт