Звездни компромати - Август'21

• 291 397
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 145
Абе, ще ме извинявате, ама Нелка по тв-то изглежда двойно на показаното на тази снимка. То верно камерата качва някое кило, ама едва ли е двойно. По скоро Андрейчето и оправя снимките.

# 2 146
Аз съм виждала на живо Нели в Икеа и не е едра, може да не е XS, но не е XL та да отнася тия подигравки. Отделно на тази снимка специално изглежда нормално, без циците разбира се. И отново двойния аршин - фолкпевицата Мария какво сладко миньонче била, а Нели видите ли се пъчи, за да компенсира ръст. Ами като се разминахме ми стигаше до рамото заедно с шапката която носеше и даже беше на токчета.
Също съм я виждала на живо
Не е повече от 1,56-57 … но яко вири глава и се изпъчва.
Отделно снимките й са доста обработени.

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 20:56 от rady_plovdiv

# 2 147
  • София
Ева Лонгория приготвя аперол шприц. Гледах без звук,  но тя е забавна обикновено. И е пример за уверена жена - изобщо не се притеснява да се показва без грим, нищо че е звезда. Много ми харесва!
https://www.instagram.com/tv/CTAXkSFAuoh/?utm_medium=copy_link

# 2 148

Като гледам са и естествени гърдите. Личи си, когато има силикон, независимо какъв вид импланти са поставени.
Сори, че не е в скрит текст, но от телефона не знам как става, тъй като нямам такава иконка.

# 2 149
Нели Рангелова …

Умното какво има предвид с това “ taste me”😂😅😅😅😂

Барбара Стрейзънд, остарява добре, не е се е окепазила.

Ивет Лалова:

# 2 150
  • Sofia
Марианчето и Весо
Скрит текст:

Патрашкова
Скрит текст:

Емилия Радева и Мариан Бачев.
Скрит текст:
Допълвам, че Жаки ме подсети, че се любувах днес на Нели Рангелова и аз
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 25 авг 2021, 21:27 от Child of June

# 2 151
https://www.instagram.com/p/CS5EidJJ4We/?utm_source=ig_embed

Ева Лонгория в кухнята

Нели Рангелова маска ли има?! Неестествена ми е в лицето

# 2 152
Ева ми е най-най-любимата звезда ❤️ Толкова е естествена и лъчезарна - обожавам я 😍

# 2 153
Нели Рангелова официално вече си е баба, колкото и да не иска!
Марияна Попова не е грозна, но фъфли отвратително, говорът и е грозен! Ева Лонгория е супер жена!

# 2 154
  • на пистата
Ева ми е най-най-любимата звезда ❤️ Толкова е естествена и лъчезарна - обожавам я 😍
Това е излъчване на щастлива жена!Страхотна е.

# 2 155
  • До морето
Ще коментираме ли кукуригуто на Сантиаго Лонгорин или понеже я харесваме- няма!!!!

# 2 156
Ще коментираме ли кукуригуто на Сантиаго Лонгорин или понеже я харесваме- няма!!!!
Не, не, ще си го коментираме, за мен е мааааалко Джендърско!

# 2 157
Joy не знам какви са, но след време със сигурност може да се похвали, че си ги загащва Stuck Out Tongue Winking Eye

Oтвратително изказване, наред с предишните Ви. Какво по-точно очаквате да направят дамите с голям естествен бюст? Да се гръмнат може би или всичките да легнат под ножа, сакън да не развалят естестическата картинка на хора като вас? Ами не изглеждат съразмерно телата с големи гърди, да, създават доста дискомфорт на притежателките си, ама в краúна сметка нито са тежка диагноза, нито би трябвало да са обект на подигравки от тип "детската градина".

# 2 158
Тя пък да не види от Блажко дж.
А бе като казах Блажко, мама Ния да не е останала без нет, че скоро никой не е публикувал?

# 2 159
  • София
Аз не се подигравам ни на Нели, ни на Тита. Само кротко завиждам.
Тита даже я следвам в инстаграм и й се дивя всеки път, според мен си е напълно естествено момичето. Ако реши да намалява, да ме вика да взема.

Общи условия

Активация на акаунт