Звездни компромати - Август'21

• 291 976
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 75
Ричард Гиър е много красив мъж. Обаче май не съм виждала негови снимки преди да се прошари. 🙄
Ето малко от младия му период:
Скрит текст:

# 76
  • Пловдив
Гледайте си Брад Пит в Троя, аз днес в Седем му се наслаждавах. Там е по мой тип Blush

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 12:10 от Не се сърди, човече

# 77
  • София
И Ким Катрал, и Ричард Гиър-красиви хора.

Иначе..хората одъртяват, започват повече време да се задържат във връзка или не се драчат за глупости. Та не ми е странно как се разбират и събират по семейно(с всички бивши и сегашни). За мен по-скоро е абсурдно да се мразите доживот.
Но при Сашко мисля, че мама е намесена в сплотяването на семейството. То не е лошо де, все трябва да има някой умиротворител.
Бившата и аз не я намирам за неземна красавица, но е сладка. Тя е с извивки, според мен просто си има коремче, не да е бременна.

# 78
На "сплотената" снимка на Кадиеви, коя е бившата - с червената рокля или по - високата?

# 79
  • София
Eха, какво начало на темата, браво! Прави ми впечатление, че в последните три години в класацията на сп. Пийпъл за най-секси мъж печели чернокож. Преди това да спечели чернокож е по-скоро изключение. Също така, че Вин Дизел го няма в класацията. Simple Smile

# 80
  • Down south
Благодаря!

George Clooney помага при възстановяването след наводненията на ерията около езерото Комо. Пише, че ситуацията е много по-зле, отколкото изглежда

# 81
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
От тази корица и тази снимка се отсъди,че още от малка Джоли облича Шайло като момче.

L.o.L.

Последна редакция: пн, 02 авг 2021, 13:00 от Не се сърди, човече

# 82

От тази корица и тази снимка се отсъди,че още от малка Джоли облича Шайло като момче.

L.o.L.

Не от тази корица се отсъди, а от предната Wink

# 83
И на мен снимката на мамин Сашко ми е пренавита. В чудесни отношения сме с бившия, но да се снимам с децата ни и настоящата му, ухилени на плажа - няма как да стане.
Да не говорим, че за мен е нагло той да пише това за превъзмогването на егото. Прав е, добрите взаимоотношения след раздяла се случват само така. Но не той е този, който трябва да превъзмогва его, а съпругата му. Той, ако беше превъзмогнал егото си и личните си щения, нямаше да си развали семейството. Та, нелепо му е писанието.

# 84
Напълно нормално е да в имало и сълзи и разочарование, защото когато имаш семейство с някого, имате дете вярваш, че ще сте заедно завинаги, ще остареете заедно и други такива. И когато разбереш след време, че човека до теб се в променил, има други интереси , пораснали сте, се разочароваш, че не е така , както си го представяш. Но това не означава да прекъснеш живота си, да се залостиш и да потънеш в отчаяние. Най- правилното е да изясните нещата и да продължите напред. Дори и Катето да има пръст в това важното е детето да е спокойно и щастливо. От хора , които не могат да превъзмогнат  егото си  много деца страдат.

# 85
Супер. Много хубаво. Но са разделени отскоро. Поне кака Ивче беше презентирана наскоро и хоп цялото италианско семейство щастливи в новата конфигурация. Няма лошо де. Щом Таня се е навила кои сме ние да го съдим?

# 86
И Лени пренавито вика на Джейсън: “Брат”..))

# 87
  • София
Мчи Ленито направо в любов се е обяснил на брадъра. Joy

# 88
  • Пловдив
Мерси за тамета!

Готина Лалова на олимпиадата...жалко, че не се класира...
Скрит текст:

Снимки от яхтата на Бен и Лопес с наем 1 млн. на седмица Simple Smile
https://life.dir.bg/gallery/vizhte-izumitelnata-yahta-za-koyato- … a-sedmitsa?i=grid

# 89
Поне от година тук се подмята, че Сашко бил засичан в " Ливадите".

Общи условия

Активация на акаунт