Звездни компромати - Август'21

• 291 428
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Down south
Тези двете, от поста по-горе, приличат на страшни анимационни "героини"

Последна редакция: пт, 13 авг 2021, 21:06 от Daylily

# 1 081
  • София
Дара прилича на нещо средно между Николета и русата Златка на тази снимка.

# 1 082
От вчера чета как прословутата баба на Натали Трифонова я засенчила по бански🙄🙄🙄....Абе, направо и прабабата да снимат.

# 1 083
Абе Дара някакъв проблем с държането на езика си в устата ли има, все този език е навън и на показ. Дебилно изглежда.

# 1 084
Не мисля да си причиня инфантилното поведение на Дара. Как можаха точно нея да сложат за жури?! Ужас. Close

# 1 085
Аз от грим много-много не отбирам, но това се зачудих. Какъв капацитет е Дара.  Нито има кой знае колко успешна кариера, нито кой знае колко опит. Плюс някаква скапана музика прави.
Много неудачен избор.

# 1 086
  • DE
И във форматите на другите държави има по един млад изпълнител. Не съм фен на Дара, но си има някаква публика момичето. За малката ни страна си е съвсем успешен изпълнител. Все пак трябва да привлекат и млада публика.

# 1 087
  • софия
От вчера чета как прословутата баба на Натали Трифонова я засенчила по бански🙄🙄🙄....Абе, направо и прабабата да снимат.
Бабата на Роузи е детронирана.

# 1 088
И във форматите на другите държави има по един млад изпълнител. Не съм фен на Дара, но си има някаква публика момичето. За малката ни страна си е съвсем успешен изпълнител. Все пак трябва да привлекат и млада публика.

Дам, има нещо такова. Пък и не е като у нас да е пълно със супер успешни млади звезди Simple Smile

# 1 089
Абсолютно неуместно е Дара да е жури.

# 1 090
  • Mediterraneo
Така и никога не успях да гледам това предаване, сега пък съвсем не бих си го причинила.

# 1 091
Камелия
Скрит текст:

# 1 092
  • софия
Ще гледам заради Любо. Позитивен, спокоен и талантлив. Другото не ме интересува.
Дара също е талантлива. Прекалява с лигавенето, но приемам, че е от възрастта. Сега е времето, не като стане на 60 като Нели Рангелова.
Единствено Галена не ми се вписва, но съм се научила и продължавам да се уча да игнорирам.

# 1 093
Дара не е на 10 години, за да е от възрастта…

# 1 094
Не съм против корекциите, но носът на Камелия е прекалено малък за лицето й. На Преслава също. Дано самите те да се харесват.

Общи условия

Активация на акаунт