Звездни компромати - Август'21

• 291 503
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 065
  • Пловдив
Не е възможно да са двойка Иво Димчев и Лорда! Бъзикат се с нас Astonished
така чета ...и заглавието е такова Simple Smile
"С Иво Димчев закусваме в нас и... около нас! Решихме да не се крием повече", ето така уповести новата си връзка Евгени Минчев. Светският лъв е на крилете на любовта с друга ексцентрична персона, а именно певецът Иво Димчев.
Изпълнителят нашумя освен с екстравагантността си и с признанието, че е ХИВ позитивен. Очевидно това не притеснява Минчев, който е спокоен, че партньора му е на медикаменти, които подтискат вируса и дефакто така няма вероятност да го зарази, коментират в средите.

# 1 066
Аутфита на Госпожа ДЮбай, кърти, клин с тия островърхи папуци🤭🤭🤭
Вихра на тази снимка е с филтър не и е свежа кожата никак, нелепо изскубаните вежди също не са и в услуга. И Стринка ме дразни, но тази е ужас! Пред двете Ирина по- бих изтърпяла сякаш.
Минчев според мен се шегува и дано, много непрятна двойка са.

# 1 067
на 25 и 26 Август във Варна ще има "модно" събитие Flushed Един от фотографите е вашият човек от Хайлайф SatisfiedSatisfiedSatisfied  Ще има материал за темата Trollface

Не вярвам на казаното от Минчев, за мен си е ПР

# 1 068
  • софия
Ако ЕМинч и Димчев са двойка, не искам да си представя какво ще бъда като се "разделят".

# 1 069
  • София
Риана (Не знам как да коментирам тоалета ѝ.)  Thinking
Скрит текст:

# 1 070
  • София
Шегуват се, вероятно, и се правят на интересни.
Димчев, колкото и да е ексцентричен, го смятам за земен и по-разумен, че да се свърже лично с Евгени. За PR и шоу може да се преструяат известно време, но иначе не.

Вихра ми е крайно неприятна, не мога да я трая от време оно. Иринито, колкото и да се превзема, ми е не 100, ами 1000 пъти по-симпатична.

# 1 071
Kатали Трифонова на почивка в Гърция...
И независимо от предположенията на мнозина, дългокраката хубавица е заедно не с друг, а със своята баба, както и малкия си братовчед. Натали неведнъж е казвала в свои инервюта, че в живота ѝ няма нещо по-значимо от семейството, а сега действията ѝ за пореден път доказват, че това е самата истина. Всъщност синоптичката открай време предпочита да прекарва ваканциите си със своите близки.
Скрит текст:

бабата...явно тя я снима Satisfied
Скрит текст:

Бабата ще излезе много професионален фотограф ... то пози, чупки от Наталито... добре й се е получило.

# 1 072
  • София
Хелоооуууу! Май нейм из Силвена Роооууу!
Оф, щях да кажа че е Д-р Денкова Grinning

# 1 073
  • Пловдив
Ивана и дъщеря...не е хубав кадър, поне за майката.
Скрит текст:

Кристиян Костов...
Скрит текст:

Марето Илиева е имала участие във Варна вчера...
https://www.instagram.com/p/CSUzh8Pozyx/?utm_source=ig_embed

# 1 074
Кристиян Костов...Що така се изпе….сти това момче?

# 1 075
  • Бургас
От 12 септември от 20 часа започва Гласът на България.Галена го е оповестила във фейса-

# 1 076
  • София
О, при К. Костов от малък се виждаше потенциал в тази посока. Изобщо не съм изненадана.

За Галена в журито какво да кажа. Можеше и по-зле да е, например Анелия. Joy

# 1 077
Това Дара ли е ?

# 1 078
  • Бургас
Дара е.

# 1 079
  • DE
Грима и на двете жени, особено на Дара е отвратителен.

Общи условия

Активация на акаунт