Звездни компромати - Август'21

• 291 352
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
Този последния кой е, никак не е красив. Обикновен дечко. За сексапил изобщо не може да става въпрос Rolling Eyes
През 2007 прави впечатляваща фотосесия за Плейгърл с името Джеймс, което вероятно е псевдоним.

# 1 246
  • Варна
Това творение е потресващо (Дора Мотора). Да имаш под ръка Денкова, Ильо Стоянов, Денков младши и накрая- този резултат. Голяма антиреклама. Наскоро гледах снимки на Ильо Стоянов да рекламира Ретро музея на Цветан Атанасов, виден варненски измамник и дедесар.

# 1 247
Джеймс Спейдър още в Секс, лъжи и видео е супер. И на мен ми харесваше много в този период.

# 1 248
Не се сещам за по-неприятна фамилия от тази на докторчетата в момента. Дори Раева-Сираков по своему са симпатични с техния кич и все пак големи спортни постижения.
Дора мотора е по-добре от проста ямболска бръмчалка, все пак.

# 1 249
  • София
Това творение е потресващо (Дора Мотора). Да имаш под ръка Денкова, Ильо Стоянов, Денков младши и накрая- този резултат. Голяма антиреклама. Наскоро гледах снимки на Ильо Стоянов да рекламира Ретро музея на Цветан Атанасов, виден варненски измамник и дедесар.
От така изброените само Ильо Стоянов е истински професионалист. Е, в името на привличане на платежоспособна клиентела, се налага да прави компромиси. Все пак не е негова работа да гони измамниците, има си институции за тази работа.
Денков младши е дъно, и като човек и като лекар. Бияч на жени, не ми го хвали.

# 1 250
Знаменитости пред обектива на най- добрия звезден фотограф Грег Уилямс.

Гари Олдман
Скрит текст:
Скрит текст:

Даниел Крейг
Скрит текст:

Джони Деп
Скрит текст:
Скрит текст:

Бенедикт Къмбърбач
Скрит текст:

Брад Пит
Скрит текст:
Скрит текст:

Венсан Касел
Скрит текст:
Скрит текст:

Джеф Голдблум
Скрит текст:

Джъд Лоу
Скрит текст:

Бенисио дел Торо
Скрит текст:

Колин Фарел
Скрит текст:

Майк Тайсън
Скрит текст:
Скрит текст:

Мат Деймън
Скрит текст:

Пиърс Броснан
Скрит текст:

Робърт де Ниро
Скрит текст:

Саша Барон Коен
Скрит текст:

Том Харди
Скрит текст:

Уилям Дефо
Скрит текст:
Скрит текст:

Том Хидълстън
Скрит текст:

Хоакин Финикс
Скрит текст:
Скрит текст:

Хю Грант
Скрит текст:

# 1 251
  • Варна
Тази Дора Мотора втора съпруга ли е,защото гугъл изплюва, че Калоян Денков има жена Елица.

# 1 252
  • Sofia
Втора е

# 1 253
  • Варна
Стара БГ поговорка гласи: “ Кажи ми кои са ти приятели, за да ти кажа ти какъв си”. Толкоз по въпроса Стоянов- Цецо Милионера. Но какво се учудвам, мъжът на Денкова има завидна престъпна  биография, а сега ръси мъдрост и се изявява и той като трендсетър.
От една година най-използваната дума в БГ сякаш е “промяна”. Каква промяна, като повечето популярни лица в различни сфери , са свързани тясно с престъпността и модела “Кой”, “Сараи” и т.н. Вече обаче не крият тези тесни връзки, вкл. големи актьорски имена, естрадни певци и т.н. Всичко за пари и власт!

Последна редакция: нд, 15 авг 2021, 15:42 от Blue Turquoise

# 1 254
Тази Дора Мотора втора съпруга ли е,защото гугъл изплюва, че Калоян Денков има жена Елица.
Да и тя има предишен брак и по-голямо дете.

# 1 255
Хора, а тая що е Дора Мотора😂🤭🤭🤭🤭

# 1 256
И аз по темата с мъжете. Харесвам Аштън Къчър, Дейвид Бекъм - сега Simple Smile. Бил е ужас на младини. Джордж Клуни, Лео и Брат са готини - Брат преди, а Лео сега. От Бг Юлиян Вергов и Филип Буков.

# 1 257
Joy
Щот явно бръмчи яката

# 1 258
Joy
Щот явно бръмчи яката

Ма точно това ми беше първата асоциация! Никак не ми харесва визуално, но и Денков ми е противен, така че сичко в точно. Този какво самочувствие вади, далеч по- голямо от на вуйчо си. На какво отгоре?!

# 1 259
А жената на Денков младши ми е много странна в лице.
Веждите и устните са проблема май, май.
Скрит текст:

Яко е моделирана  Sad

Общи условия

Активация на акаунт