Звездни компромати - Август'21

• 291 355
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 280
Е, чакай де тя сега ги спечелила, ще и ги монтират тепърва 🤣😂🤪 Но на носът какво ще му реже?!?????

# 2 281
  • DE
Стояна, каква е идеята линка да е в скрит текст Thinking

# 2 282
Новата Мис Силкон - Жасмина Стоичкова…
Компромат - със основно образование била, 3 пъти я късали на матури и не изкласила….
Но пък е спечелила 800 кубика Сиси ….
И мечтае да си коригира носа….
Kleta Maika Bulgaria……😅🙄😱🤭

Много празно деколтето, направо странно изглежда, носът сякаш й е добре, ако го намалява още, ще изчезне.

# 2 283
Преслава с видимо по-голяма дясна гърда.
Вероятно е с повдигащ сутиен и се е разместил.
Скрит текст:

# 2 284
След като Бактериева споходи страниците, да кажа и аз на какво се натъкнах:
Скрит текст:
Има някаква особа, наречена Ивка бейбе, която била много популярна в ТикТок.
Отделно води ютуб предаване, което научих днес, отделно има своя песен ( визуален,музикален и всякакъв потрес ).
Та тази особа я засякох в "Late Night Podcast", където на  1:15:01 споделя, че влиза в БгМамма и положението било много страшно  в този форум Joy https://www.youtube.com/watch?v=K-Z7ah-KgkA ( като цяло гостите са тоталки в това "предаване", особено тези потресаващи лелчета https://www.youtube.com/watch?v=K-Z7ah-KgkA, които също били популярни в нета ( ?!! ) )
Преди една две седмици попаднах на тези Late night podcast и съм Flushed Тези подкасти, в които мъже говорят за връзки, психология, мястото и ролята на жената и тн, май набират популярност. Има още едни - Стан и Никола - които ми се струва, че жестоко мразят жените...освен факта, че делят една мозъчна клетка. За сметка на това самочувствието е до небесата.
А тези гостенки от клипа горе ме потресоха, наистина не знам как да ги коментирам.

# 2 285
Андрея с въпрос към последователите си и смешни коментари Joy
Скрит текст:

# 2 286
От любопитство пуснах този Late night podcast, 🤢 !!
Много е страшно, когато безмозъчни селяни се правят на разкрепостени и коментират нещата от живота.

# 2 287
Като стана въпрос за инфлуенсъри, какво мислите за Йоана Йоко?

# 2 288
От любопитство пуснах този Late night podcast, 🤢 !!
Много е страшно, когато безмозъчни селяни се правят на разкрепостени и коментират нещата от живота.
Ти виж Стан и Никола и съветите им как се избира жена или какъв sexual market value имат мъжа и жената.
Аз съм повече изумена, че тези (едните и другите) имат немалка аудитория, имат гледания!

# 2 289
Аз харесвам Йоана, много е естествена и лъчезарна. А гаджето й е трепач!

# 2 290

Не я познавам и сега си я пуснах. Не ми харесва. Но пък редовно следя Мъци. Момчето има някаква обща култура и ни забавлява. Не се взема твърде насериозно. Книгите, които пише не са уау, но има желание да твори. Забавен е.

Последна редакция: пт, 27 авг 2021, 13:04 от Анонимен

# 2 291
Аз от скоро я гледам. Харесвам я, действа ми положително, та даже и вдъхновяващо.

# 2 292
За мен има нещо вулгарно в излъчването й и не я гледам.

# 2 293
Е, чакай де тя сега ги спечелила, ще и ги монтират тепърва 🤣😂🤪 Но на носът какво ще му реже?!?????
Е нали Мис Силикон е спечелила, не трябва ли да има вече?
А носът не изглежда да има нужда от корекция.

# 2 294
Е нали Мис Силикон е спечелила, не трябва ли да има вече?
А носът не изглежда да има нужда от корекция.

Като че ли това й е най-нормалното Simple Smile
Нищо не се чува за Николчето и Гериту ...Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт