Звездни компромати - Август'21

• 291 242
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 340
Това си мислех и аз, всичко при нея е толкова фино и нежно, жалко, че след падане от кон претърпява множество операции и изпитва болки през целия си живот.
Но какво удоволствие е да съзерцаваш такава красота, нищо общо с окастрените  носове, надути скули и джули, дръпнати очи и т.н.

# 2 341
Не знаех,че Зуека и семейството му от 3 месеца не живеят в България.Не казват къде са се установили,но са емигрирали заради детето,да му дадът по добро бъдеще
https://m.dir.bg/life/zvezdi/gero-s-nov-partnyor-v-maskiraniyat- … -zVnYCkSiP71YU41E

Правилно. Прави се на шут и работи и изкара човека явно пари и сега ще даде по-добро бъдеще на детето си. Което ме натъжава, защото много хора няма да могат... Ето например... вече трудно срещаме нормални и възпитани хора по улиците. Нивото е паднало. Децата ни растат в тази среда.

# 2 342
Джони Деп на фестивала в Карлови вари
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 2 343
О, хайде, нали разбирате, че хората правят средата? Ако смятаме, че имаме проблем, промяната трябва да тръгне от нас. Сутринта пих кафе на балкона, отсреща жена изчака кучето си да се из@ка и тя стоеше и се озърташе наляво/надясно. Помислих си, че тя е поредната, която ще продължи след като кучето се облекчи, но не, жената извади пликче и събра всичко. Промяна има, но вече сме толкова черногледи и критични, че непрекъснато се оплакваме.

Жив и здрав да е Зуека, но никога не съм разбирала тая публичност от типа - махам се, защото не издържам. Решил си махнал си се, нито е първия, нито последния. Пожелавам му успех и това е.
Попаднах на някаква статия, че за месец е нарисувал 42 картини, т.е. ще се справи Simple Smile

# 2 344
  • София
Не знаех,че Зуека и семейството му от 3 месеца не живеят в България.Не казват къде са се установили,но са емигрирали заради детето,да му дадът по добро бъдеще
https://m.dir.bg/life/zvezdi/gero-s-nov-partnyor-v-maskiraniyat- … -zVnYCkSiP71YU41E

Правилно. Прави се на шут и работи и изкара човека явно пари и сега ще даде по-добро бъдеще на детето си. Което ме натъжава, защото много хора няма да могат... Ето например... вече трудно срещаме нормални и възпитани хора по улиците. Нивото е паднало. Децата ни растат в тази среда.
Съжалявам, че не срещаш нормални и възпитани хора.

На Зуека като му мине еуфорията, може да разбере, че чужбината съвсем не е като да си на курорт. От статията в дир.бг: "... е категоричен, че се чувства отлично - "като на курорт".

# 2 345
И аз не съм фен на ходенето навън. Просто човека се е стремил за детето си. Това му го отбелязвам. Дано нещата в БГ се подобрят.

# 2 346
Напълно възможно. Ван Гог е рисувал за час картина,по десетки на денонощие. Това към края,преди да превърти...

# 2 347
Ровя си из дир-а и чета, че луксозното BMW на Том Круз е откраднато докато снима филм в Бирмингам, та там попадам и на статия за пиян германец който е потрошил бариери, линейка, тротоар и е опитал да подкупи полицаи на Златните. Още някой ще говори ли за кофти материал и генетика и ще се опитва да втълпява колко кофти е тук? Границите са отворени за всички все пак.

# 2 348
На тези глупости се хващахме едно време, от доста години пътуваме по света, та знаем.
По темата - Миро хич не ми изглежда здрав и добре. Да, отслабнал е, но нещо не е на център. Пренавит, превъзбуден, с непропорционална физика и странна голяма глава. Сякаш е на дрога.

# 2 349
  • Rock & Roll feeling ...
Мис плюс сайз Rolling Eyes
Скрит текст:

# 2 350
  • Down south
Мис плюс сайз Rolling Eyes
Скрит текст:
Тази е нашенка, няма как да не е. Някъде от квадратните щати?

# 2 351
Мисля, че е от Ботевград момичето. От известно време промотира пълнотата като нещо нормално, прави опити и за секси.

# 2 352
  • Down south
Уппс, благодаря. Разбрах.

Нещо, като българска Лизо?

# 2 353
При Краси Боев:
Скрит текст:

# 2 354
Ето ви и едно видео от плажа с Миската.
https://vm.tiktok.com/ZMRrbuuGo/

Общи условия