Звездни компромати - Август'21

• 291 234
  • 2 803
  •   1
Отговори
# 2 355
Тази Мис не изглежда дебела от ядене и не е много редно да рекламита каквото и да е.
Смисъл както анорексията и това е крайност и наистина е неумвстно да бъде рвкламирано.

# 2 356
  • Rock & Roll feeling ...
Честно казано в клипа ми допада момичето. Да, пълно е, но даже стои в пространството стилно - добре облечено, с прическа, грим, черите на лицето са приятни.
Но снимките и видеата от плажа в инстаграма й за мен са откровено отблъскващи. Предполагам, че със сигурност не е лесно да си пълен, но пълнотата сама по себе си не е нещо естетично и леко взе да ми писва от постоянното натрапване, че трябва да се приеме като нещо красиво.

# 2 357
  • UK
Джони Деп е страхотен на снимките от фестивала. Последните години все съм го запомнила с некъпана и несресана визия, но сега ми хареса.
Светлана Гущерова е направо страшна във фейса, това филтри ли са или и в действителност е така островърха.

# 2 358
Ето ви и едно видео от плажа с Миската.
https://vm.tiktok.com/ZMRrbuuGo/
Ужасни гърди, или по-скоро горнище на бански. Дано изкарва пари от тези глупави клипчета, защото трябва да има някаква причина.

Изгледах я и при Краси Боев, тя си каза, че го прави за известност и разпознаваемост. Моето мнение за тик-ток клипчето е за гледаемост, без да й пука как изглежда. В лице ми харесва, абе объркано момиче. Това е все едно от утре да реши да тича на сто метра като Ивет Лалова и интервюто би било - и аз мога, искам да покажа на хората, че и дебелите имат място в леката атлетика. Просто търси място под Слънцето.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 00:32 от blackcat6

# 2 359
Няма нищо лошо в това да има мис плюс сайз, човек трябва да се обича независимо как изглежда и да е уверен в себе си. Има лошо в промотирането му за здравословно, абсолютно същото е както анорексията и двете състояния са опасни за човека и далеч от здравословни.
Пожелавам на всички с наднормено или поднормено тегло да са по- уверени и да се обичат такива каквито са и точно тази любов да им помогне да стигнат едни по- здравословни килограми. Естествено не може всички да сме в перфектна форма, но определено можем да сме в по- добра.
Знам че докато си по- млад килограмите се усещат различно, но когато минеш 35 става страшно. Имам хора в живота си с изключително наднормено тегло и виждам последствията по тях и ми е много болно, защото аз обичам тези хора и искам да са повече време с мен. Все се надявам някога да успеят да се преборят с това.

Последна редакция: сб, 28 авг 2021, 01:26 от Glossycherry

# 2 360
Аз пък им пожелавам повече воля, за да постигнат това, което наистина искат.

# 2 361
Скрит текст:

Имали (бивши) фенове на Здрач? Познахте ли актрисата Ники Рийд, екранната Розали? Само аз ли я намирам за преждевременно състарена (а е само на 33), с тъжен вид и откачен поглед, подобен на този на Радина Кърджилова през последните години? Може би намирам общо между двете и заради изпитите им лица, въпреки че при Радина има промяна в положителна насока.

# 2 362
Скрит текст:

Имали (бивши) фенове на Здрач? Познахте ли актрисата Ники Рийд, екранната Розали? Само аз ли я намирам за преждевременно състарена (а е само на 33), с тъжен вид и откачен поглед, подобен на този на Радина Кърджилова през последните години? Може би намирам общо между двете и заради изпитите им лица, въпреки че при Радина има промяна в положителна насока.

Аз не я намирам за преждевременно състарена. Със сигурност не е същата, но "Здрач" излезе 2008г. все пак. На мен си ми допада. Ето тук я гледах наскоро: https://youtu.be/ov5-sdSlLF8

# 2 363
Мис плюс сайз много ми харесва в лице, но само до там. Като съм и гледала тиктоците съм останала с впечатлението, че тя не иска да отслабва, иска да си е така, все се хвали, че въпреки килограмите си, получавала множество оргазми и имала много мъже Grinning Не го знам на колко години е момичето, но на тези години умишлено да носиш такива кила и да се гордееш с това, не ми изглежда много окей.

# 2 364
  • Rock & Roll feeling ...
Може да има проблем. И да говори за него го намирам за по-окей, отколкото да се прави, че всичко е наред и е много секси така.
Скрит текст:
Що се отнася за мъжете и оргазмите - не искам да си представям причинноследствената връзка.
Преди време бях засичала някакъв чернокож тип с нея. Да, те си падат по плюс сайз жени и по-конкретно задници и бедра. Не ми става симпатична със самочувствието, което излъчва и опитите да е нахакана. Ако се заяви в пространството по-премерено и адекватно ще е доста по-приятно и приемливо.

# 2 365
  • До морето
Те всички известни с наднормено тегло се харесват и се приемат такива, каквито са и нямат проблем с килограмите, и външният вид не е най-важното, и тялото е само опаковка и бла-бла......И изведнъж БАМ! отслабнали случайно с 40 кила.

# 2 366
Шарън Стоун в култовата сцена на филма Първичен инстинкт
Скрит текст:

# 2 367
И аз не съм фен на ходенето навън. Просто човека се е стремил за детето си. Това му го отбелязвам. Дано нещата в БГ се подобрят.
Е, то голямото му дете израсна тук и се реализира тук … така че това решение точно сега е странно …. Нещо … новата му жена?!
Интересно сега кой ще е водещ в шоутата на Халваджиян …. Той си изкара години там !!

# 2 368
Все още ли се говори и осъжда емиграцията? В 21ви век света е без граници, всеки може да живее и да се реализира където пожелае. Важното е да се чувства щастлив и да не се отрича от корените си.

# 2 369
Е, айде сега точно Зуека да се оплаква за културата в България няма нужда. Толкова години на хранилка при Халваджиян дето канят основно чалга звезди. Точно такива хора, като почнат да плюят по България - ами по-добре да си ходи в чужбина.

Иначе всеки да емигрира, където иска, но да не дава оценка на държавата ни, след като и тук е ял и пил с години.

Общи условия

Активация на акаунт