Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 300
  • 772
  •   1
Отговори
# 285
Категорично първите, по- свежи са.
И аз харесвам лъскаво, но тук нещо не ми допада, подметката също.

# 286
  • Бургас
От мен глас за първите.

# 287
Благодаря,момичета.

# 288
Здравейте, не точно модна консултация, ноооо.... купих си нови сандали, с преплетени каишки на стъпалото, едният е супер, другият обаче страшно ми е неудобен на извивката. Не съм носила сандали тази година, за първи път ги обувам, но все пак. Някой с някакви идеи как да ги отпусна? Аз се сещам само за кратко във вода, да отпусне кожата, но приемам идеи. Прилагам снимка за ориентир за модела.

# 289
Здравейте момичета. Много се радвам, че открих тази тема. Имам спешна нужда от съвет. Купих си тъмно синя рокля, обаче не мога да се ориентирам какъв цвят обувки трябва да взема за нея. Гледах из нета, че такова синьо го носят често с черни обувки, обух си моите, обаче нещо хич не ми се връзва цветово. Бият се двата цвята, защото синьото е много тъмно. Моля ви да ми препоръчате някакъв ориентировъчен цвят. Чудя се дали би стояла добре с бежови, затворени обувки на ток - стандартен модел /цвят, като този от снимките/. Приемам всякакви съвети.
Това е роклята

Скрит текст:

Представям си я с ето такива обувки

Скрит текст:

# 290
  • София
Правилно си я представяш с нюд. Даже една идея по-розово става.

# 291
Прелестна е роклята!

Със нюд, с пудра, със жълти, с розови, с червени, с оранжеви, със зелени, със бели, със светло сини, със сребърни, със златни...

# 292
Пробвах с бели - не стои добре.
Забравих да кажа, че ще я нося на вечерна сватба

п.п. На живо е много по хубава, а на мен ми стои много по-добре, отколкото на модела Blush

# 293
  • София
Аз бих и сложила ярко розово/ циклама,  иначе твоя вариант е класически и чудесен.

# 294
За вечерна сватба - червени или златни/сребърни бих избрала аз за себе си. Eto още малко ориентири за съчетаемостта на подобни тъмно сини.

Последна редакция: вт, 17 авг 2021, 22:08 от Agent Provocateur

# 295
Роклята е разкош- и цвят, и кройка, и детайли.
Аз лично черно и бяло са последните цветове, които бих избрала за обувки към тази рокля.
Цвят пудра, горчица, червено, фуксия или сьомга, от металическите- розово злато.

# 296
Като си говорим за талии вчера си поръчах от Амазон няколко колана и ми се иска поне 1-2 да си харесам и задържа. Разбира се, като модели са крадени от големите и известните, но на мен не ми се намират по няколкостотин долара за оригиналите и се надявам "вдъхновените" да са полуприлични като качество. Отворена съм за критика всякаква!

Oво е оригиналът:

Всичките ми харесват. Много са готини. Ако имаш възможност задръж ги да си ги носиш.

# 297
  • София
За този цвят рокля бих сложила нюд обувки, сребристи или златисти. Обувлите може да се вържат с бижутата, чантичката.
Евентуално жълти, но за вечерна сватба по-скоро златни или сребристи бих сложила аз.

# 298
  • sofia
И аз съм за блинг-блинг обувки Nature Sparkles

# 299
  • в Кошера
Lady Cassiopeia Duval, предвид повода, бих съчетала роклята с цвят за акцент.
С нюд е прекрасна комбинация, с която никога не можеш да сбъркаш, но все пак бих заложила на контраст. Peace
Индигото стои прекрасно както с ярки цветове (циклама, червено, жълто, оранжево, зелено...), така и с металици (сребро, злато, розово злато), които можеш да комбинираш с бижута.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт