Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 253
  • 772
  •   1
Отговори
# 510
  • Down south
Малко се позагубих в чантите. Бях останала с впечатление, че Фурла е качество? Тук се сравнява с Guess? Втората  марка е далеч от качество.
За мен МК е добро качество. За сега мога да ги сравня с Coach.
Става дума за чанти на марките, не за реплики.

# 511
Момичета, благодаря много на всички, които се включиха с мнения и съвети за моя казус със зеленото палто и млечно-розовата чанта 🥰🤗
Страхотни сте, наистина ми помогнахте много да си изчистя идеята в главата.🌸🌸🌸
Ще се насоча към  тип чанта, която да  може да се носи в ръка и да не се бие със силуета на палтото. Това не ми беше хрумнало, а определено е важно. Откъм цветове идеята за марсала/бордо ми ззвучи прекрасно, надявам се да открия нещо подходящо на нескандална цена. Млечно-розовото като опция не го изключвам съвсем, наистина е нестандартно, но ако намеря чанта с подходящ силует, както ме посъветвахте, ще я поръчам със сигурност, за да видя как стои наживо. Обещавам да споделя, като намеря подходящата чанта:)

# 512
  • sofia
Аз до Guess и Liu Jo нареждам и Pinko - страшен кич са ми.

# 513
  • София
Я дайте актуалните модели чанти за есента, вместо да се дърпате.

# 514
  • Down south

https://www.coach.com/products/willow-shoulder-bag-in-colorblock … C2590-B4S5K.html?

За дамата, която беше харесала чанта в цвят сьомга, явно е актуална. Или поне така ми изглежда?

Това тук е модно за всеки сезон. Нямам точно такава.

# 515
Аз се изгубих и ще ви помоля пак за съвет, понеже получих две или три мнения и се разколебах понеже бяха в двете крайности. Благодаря на дамите по-горе за тях.
Пристигнаха в офис и се чудя да взимам ли или да връщам. Има и видео на дънките.
https://answear.bg/p/answear-lab-danki-561526

# 516
Не ми допада начинът, по който седят на манекена. Вероятно, защото мацката е доста клющава... не знам. Заради малките джобове отзад изглеждат дълбоко врязани в 🍑. Как ще ви стоят на вас е съвсем друга тема.

# 517
За мен като върл фен на дънките тези са с кофти позиционирани джобове и задните части изглеждат като изсипани, а момичето очевадно няма този проблем.

# 518
Притеснява ме че май не са хубаво сини я лилавеят и отпред ципа и високо и ще има камилско копито и отзад джобя е високо сложен май... май щу ги върна.  Иначе и аз съм слаба, но не такава дръглива и имям объл ханш не така издължена. Ами май ще ги откажа. Благодаря ви дами!

# 519
Приличат ми на онези странни дънки, които са прекалено тесни в крачолите, а горе стават ужасно широки след кратко носене.

# 520
Да призная все такива нося. С повечко еластан и не мърдат. След много носения леко само се спират. Но можеше да са хубаво класическо синьо и джоба да е по голям леко и не толкова високо сложен. Аяайде.. отказах ги.

Мерси дами!

# 521
  • София
За мен Фурла са качествени. Имам една, офис модел да я нарека, която е с доста тънки дръжки. Влачила съм я яко с все лаптоп, документи, лек пазар 🤣, вода и пр. Не са мръднали.
Гесс са ми кич.

# 522
Може ли да ме ориентирате към такъв цвят и тип обувки, къде мога да открия?  Насочила съм се към цвят "Nude " . Не знам обаче дали ще са практични за комбиниране, но мисля, че да ... Simple Smile

# 523
  • в Кошера
Silver touch, предвид това, че палтото ще се ползва ежедневно, а не инцидентно, не бих си причинила клъч. Neutral Face От удобство и практичност.
Бих заложила на максимално изчистена откъм детайли чанта, удобна за носене в ръка, с къси дръжки, средноголяма или побираща А4.
Подобна геометрия визирам (Furla Miastella Tote L, от текущата колекция). Peace

Скрит текст:

А цветово, конкретно за чанта:
- нюд, пудра, млечно розово;
- охра, оранжево, коняк, бордо.
Скрит текст:

Femmelline, дънките не стоят добре дори на каталожните снимки. Peace

# 524
На прекрасното зелено палто, каквото търся от 2 години, директно му слагам ето тази чанта:

Много хубаво, тъмно лилаво е на живо.

Общи условия

Активация на акаунт