Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 47 793
  • 772
  •   1
Отговори
# 660
Белите панталони са чудесни, обаче като гледам мъжете по улиците, много малко от тях могат да го облекат и да им седи добре.

# 661
  • София
Като и при жените общо взето.

# 662
  • Street of Dreams
Че това си е въпрос на стил - също както при нас, жените. На някои мъже им отива бял панталон - моят също не е от този тип, нито би сложил, нито би му отивало. И все пак при други е хубава и съчетаема лятна дреха.

Агент - и за мен тази дума е нова, макар да притежавам такова нещо. Grinning Казвам му кърпа.

# 663
ММ каза, че бял панталон би носил на морска ваканция. Ако чакам да се облече с такъв и да пием кафе на площада- няма да ме огрее. Ще го откажа. Благодаря ви за мненията.

# 664
Не ми харесват бели панталони за мъж. Както и да са съчетани все ми навяват асоциации или за мека китка, или за конте, като и двете са ми еднакво непривлекателни. Сини дънки са класика, сто пъти ги предпочитам.

# 665
  • София
Миии тогава ви е време за една морска ваканция и да пиете кафе на някое крайбрежно кафене ❤

# 666
Моя има чудесни крака, обаче не мога да го накарам да сложи бели панталони. Просто за бели панталони се иска нещо повече от чифт хубави крака и задник.

# 667
  • Somewhere far away
Белите панталони са чудесни, обаче като гледам мъжете по улиците, много малко от тях могат да го облекат и да им седи добре.
Честно казано и на жени рядко стои добре. Yum

# 668
Абе на моя ще му седят добре, обаче ще изглежда нелепо. Просто се иска определено излъчване. При жените е по- друго и няма опасност да изглеждат нелепо или да изглеждат като меки китки или контета Simple Smile.
Сестра ми примерно е леко закръглена и носи бели дънки и съвсем не изглежда зле. Иначе до сега да бях и казала да ги сваля Joy

# 669

Аз пък мисля точно обратното. Идеални са, ако няма наднормено тегло и много увиснало дупе! Последното се коригира със спорт много бързо.

# 670
  • София
Вярвам ти! Grinning

Аз имам само едни бели дънки и ги носех само като бях на супер стриктен кето режим и тренирах двуразово Joy Сега ми стават ама не се възприемам. И имам две доста пищни приятелки, които пък цяло лято ходят на поразия с бели панталони и им седят чудно, та не е само до кила, аз не съм от късметлийките обаче.

Мъжете пък около мен са в топ форма повечето, има 2- ма 3ма “контета” по вашему , по моему мъже със стил, ама все се намира някой да ги бъзне.
Моя мъж служебно ( ежедневно) е в стерилни костюми, гардероба му е 50 нюанса сиво, нищо по - така не иска да вкара и не ми вярва, че дори бизнес стила предполага повече свободи към днешна дата. Добре че поне в почивките вкарва някакво разнообразие.

И аз днес разбрах, че пещемала е пещемал, иначе щях да го обясня като плажна кърпа като шал, ама хората му сложили име - ползвам го. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 671
  • София

Аз пък мисля точно обратното. Идеални са, ако няма наднормено тегло и много увиснало дупе! Последното се коригира със спорт много бързо.
Ми не са идеални, защото освен, че правят жената малко по-пълна от колкото е и оформят всичко особенно прилепналите. Иначе много неща се коригират със спорт въпроса е, че всеки се харесва какъвто е.

# 672
  • Somewhere far away
Вярвам ти! Grinning

Аз имам само едни бели дънки и ги носех само като бях на супер стриктен кето режим и тренирах двуразово Joy Сега ми стават ама не се възприемам. И имам две доста пищни приятелки, които пък цяло лято ходят на поразия с бели панталони и им седят чудно, та не е само до кила, аз не съм от късметлийките обаче.
Именно, аз това се опитвам да обясня от десет поста назад! Grinning
Бялото просто не е моя цвят, не ми отива, не се харесвам в бели дрехи и това е. ММ е същия дай му черно и е пей сърце! аз не нося само черно, но определено винаги изглеждам и се чувствам по -добре в по -тъмни нюанси и цветове и затова клоня винаги към тях. Мога да си го позволя да нося бели дънки, слаба съм, все още, но не се харесвам в бяло и точка.  Grinning . Без да си давам много зор, може и да е ген, да имам проблемни зони, но никога не съм била с наднормено тегло. Но каквото и да е да чукнем на дърво, че изглеждам що го годе приемливо, че на моите години вече някои неща си казват думата. просто бели дрехи тотално НЕ харесвам на себе си - толкова е просто да се разбере че не всичко е до фигури и спорт и тяло и физика, голяма част е излъчване и цветове, които ти отиват или не ти отиват, както и дрехи с които се възприемаш и такива,  с които не се. Wink

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 22:52 от Deathcrush

# 673
Примерите, които е дала Еtoile,на мъже в бели панталони,са много яки!Страшно ми харесват тези "контета".Моят не би сложил ,а и аз не го виждам.

# 674
За мен белият панталон/ дънки са постоянен must have, откак се помня.
Обаче си подбирам по- непрозрачни материи, телесен цвят безшевно бельо , тук да не седнеш, там да не пипнеш- искат си определени нещица.
Признавам си, че мъжете, които сте показали, ми харесват, обаче аз не срещам в ежедневието си мъже с бели панталони- най- много някои бермуди и това е . За близките мъжове бялото е “ гейско” и имат само по няколко тениски за спане в този цвят.

Общи условия

Активация на акаунт