Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 327
  • 772
  •   1
Отговори
# 390
Не съм фен на марката, но да илюстрирам какво ми се струва подходящо като цветова комбинация:
Скрит текст:

Естествено ако ти допада златиста чантичка пак не е грешка, но според мен най-стилно ще е да изпъкнат обувките и някое красиво бижу като акцент. Тъмносиньото е много аристократичен цвят и някак така си го представям.

# 391
Чантите не ми харесаха и двете. Първата е много кичозна. Втората ми харесва, но самата "щампа" на кожата не ми се връзва с "щампата" на кожата на обувките.

# 392
По темата за маратонките, ако се търси стабилност задължително тип Конверс, не вдигайте тежести с маратонки за бягане, защото може да паднете. И аз първо се чудих какво толкова хвалят тези неудобни гуменки, докато почти не се пребих с маратонките за бягане и една щанга. С конверса краката стоят бетон на земята, много си ги обичам.

# 393
Lady Cassiopeia Duval, роклята е ефирна и многопластова, и изчистените геометрични форми на плик или клъч, според мен не биха изглеждали добре. Не е задължително да търсиш еднаква с обувките.

Попаднах на една щура чантичка Зара и аз с кеф бих я завела на сватба с показаната рокля и обувки.
Перла - препратка към прелетият нюанс на обувките.

Но ако искаш те да са главният герой, избери нещо с цвета на роклята. Аз бих заложила на нещо от този тип:
Скрит текст:

# 394
Перлената чанта е много хубава.

# 395
А като за една вечер в Манго има интересни бижута.
Обеци с перла:
Скрит текст:
И колие с форма на перла, но без да прекаляваме с перлите. Wink
Скрит текст:
Направо те виждам! Интересно, ефектно и.... отвсякъде си в тредна! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 396
  • Street of Dreams
Цветово обувките и чантата се вързаха отлично.

По-миналата зима си държах пуловерите на закачалка, бях сложила две щанги в гардероба една над друга и така бях подредила пуловери, жилетки и прочие, а на рафтовете - дънки, панталони, клинове и тн.

Миналата година бяха на рафтовете, но заради този вирус и строенето предимно у дома бях извадила само 5 - 6 пуловера и малко дънки. Тази зима се очертава същото и прибрани ми стоят толкова дрехи, които излизат от мода, а не могат да бъдат облечени. Сега въпросът е да се опитам да не купувам нищо.

Агент, много хубава дрешка - стои ти Гранде. Какво е - риза, рокля?

# 397
По темата за маратонките, ако се търси стабилност задължително тип Конверс, не вдигайте тежести с маратонки за бягане, защото може да паднете. И аз първо се чудих какво толкова хвалят тези неудобни гуменки, докато почти не се пребих с маратонките за бягане и една щанга. С конверса краката стоят бетон на земята, много си ги обичам.
Само да вметна, че за "вдигане" на тежести се ползват два вида спортни обувки - щангети с повдигната пета за клек с щанга и стабилни гуменки с равна подметка за всичко останало (мъртва тяга, раменни преси, TRX, шейна и т.н.). И Булдозер от 18 лв вършат същата работа като Конверс, но щангетите - от Найк нагоре.

# 398
За това казах "тип Конверс", защото и други гуменки вършат работа. Често казано булдозер отдавна не са "много яки", преди бяха железни, но после качеството им падна страшно. Конверси съм виждала в наши аутлети и по 30-40лв. Имам 3 чифта конверс, единия даже втора употреба купен за 8лв никой не е мръднал, нито изглежда захабен.
Виждала съм ги тези за клековете, но са ми страшно грозни, просто не мога да преглътна да си купя едни Grinning Аз стъпвам върху тежести и така клякам.
Много е важно просто маратонките да нямат тази извивка отпред, защото се губи баланса, аз точно заради това бях залитнала напред  и едва не паднах по лице с щангата на рамената ми.

# 399
Та като казахте конвърси имам тези. Бели, кожени, размер 38. Ако някой си ги познае Simple Smile.
Излишни са ми.

https://www.converse.com/uk/en/regular/chuck-taylor-all-star-sli … e6a49505ec44d3a37

# 400
Момичета, аз да питам дали сте поръчвали от сайта Bibloo? Харесах си едно портмоне, но го мисля, защото не съм сигурна доколко са оригинални нещата?

# 401
  • София
Привет, от bibloo поръчах рокля на ichi. Ето тази:
https://www.bibloo.bg/damski/produkt/185931-ichi-marrakech-rokly … otal-eclipse-dot/
Оказа се супер удобна за съботно- неделни разходки, изобщо не запарва.
Дойде си в срок и нямам забележки. Етикета си е на марката, Произведено в Бангладеш, та не съм сигурна как се разпознава  ако е фалшива....

# 402
Мерси! Heart
Май ще опитам аз. Малко съм скептична към онлайн магазините ама е аксесоар, така че би следвало да е малко по-лесно. Joy

# 403
Здравейте, сега ви откривам Blush
С каква чанта бихте съчетали тези обувки?

# 404
Здравейте, сега ви откривам Blush
С каква чанта бихте съчетали тези обувки?

Привет!
С плетена чанта тип кошница?

На една кука, или чанта от плат....

Общи условия

Активация на акаунт