Модни консултации (Август, 2021) - 58

• 48 231
  • 772
  •   1
Отговори
# 555
200лв за обикновен черен клин? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 556
  • Down south
Цитат
200лв за обикновен черен клин? Stuck Out Tongue Winking Eye
За мен, сумата е висока, за йога панталони/клин, който ще се ползва за домашна употреба.
Ето един в Амазон, под лимита на дамата е, но изглежда многофункционален и има над 8,000 ревюта.
За мен, броя ревюта и най-вече звездите, са добра индикация

https://www.amazon.com/CompressionZ-Womens-Compression-Pants-Bla … 9DV4AYAWMRMABXW91

# 557
Докато раглеждах за зелени палта, харесах това:

Недостатък е, че е само 50% вълна, но пък ми допада всичко останало. Ако видите още недостатъци, кажете!

# 558
  • София
Аня, онова, последното е моето зелено.

# 559
  • Някъде там
За клина, взех си на найк 7/8
Ето този
Харесва ми, че е 100 % памук.

# 560
Палтата са страхотни, много харесвам такъв зелен цвят.
Последното ми идва дълго обаче.

Клин за 200лв за вкъщи не бих си купила, освен ако не тренира сам,хаха.

# 561
  • Варна
Агент много хубава рокля!Ще споделиш ли нещо повече за нея?Може и да си,но съм пропуснала.Например от къде е!?

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 10:34 от desuri

# 562
200 лв за клин... даже и за спорт не. Това е безумие. Не цениш парите.

# 563
  • в Кошера
Ровейки за друго, попаднах на прекрасно палто, с поносима към момента цена.
100% вълна, перфектна в моите очи линия, любим цвят маслина.
За интересуващите се - FD, № IO1121S1064-GR547
Скрит текст:

Домашни дрехи купувам от Oysho.
А обикновен клин може да се открие във всеки магазин с бърза мода. Peace

# 564
Много си е хубаво даже, дано все повече българки да могат да отделят по 200лв за клин или за каквото им душа хареса Simple Smile

# 565
Благодаря! Много обичам, когато попитам за нещо конкретно и започнат генералните заключения. Със сигурност ще го имам предвид. Blush

Благодаря за предложенията, дами. Heart Не е драма, но искам да е нещо, което ми харесва. Спортен клин не съм купувала досега, не съм и търсила, затова и дадох подобен бюджет, просто защото не знам между какви цени варират. Ще разгледам всички предложения и отново ви благодаря. Heart

# 566
Не. Не го разбирайте погрешно. Браво на момичето, че може да си го позволи. Просто това беше искрената ми реакция. В крайна сметка тя решава колко да даде. Но не мисля, че клин от 200лв ще направи чудеса повече от хубав клин за 35. Аз препоръчах този от ейч енд ем. Много стегнат и плътен.
Скрит текст:
[img width=377 heigcdn.bg-mamma.com/4Vdf/BJSXU.jpg[/img][img width=236 he//cdn.bg-mamma.com/4V.jpg[/img]
Идвам да питам за един сутиен Dorina Michelle.
Дали да си взема по-малкия размер. Като се наведа и отпусна се получава лека кухина и не знам голям ли ми е или е от модела.
Скрит текст:
[img width=600 heigt=595]//cdn.bg-maom/4pg[/img]
[img width=600 he9]//cdn.bg-mamma.cf/pg[/img]
[img width=600 pg[/img]

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 14:25 от Анонимен

# 567
Кухината се получава от това, че няма банели и не приляга плътно на гръдния кош.
Имам такъв модел на друга марка и направо го ненавиждам. А като се наведа и всичко се изсипва навън Simple Smile

# 568
  • Street of Dreams
Според мен не ти е голям - от модела е. Много неприятно, дори стягане на презрамките няма да помогне в случая.
Кухината идва от прекалено голямата площ и дължина на ръба и преди всичко от липсата на еластичност и възможност за приемане извивките на тялото. Чашка, която свършва малко под ключицата не трябва да е от твърд материал.

И аз имам въпрос. Поръчах рокля, която според производителя е 94 см "от гърба до долу". А тя е с презрамки. Като измерих на себе си , 94 см са от рамото ми до средата на коляното, висока съм 170. Но после разгледах за снимки облечена и на всички е 10-15 см над коляното. Някой запознат ли е с тези размери - колко трябва да е дълга една рокля до коляното?

ПС даже тук е дадена 100 см, като не виждам къде са тези 100 см.
https://www.glamadise.com/Bandage-dresses/Bandage-dress-Guess-Beige

Последна редакция: нд, 29 авг 2021, 13:57 от OnDiNe_

# 569
Роклята е еластична и когато я облечеш се разтяга по ширина и това я скъсява.

Сутиена трябва да лежи плътно по гръдния кош между гърдите. В противен случай се получава това зяпане.

Общи условия

Активация на акаунт