Професионални серии за коса- тема 149

• 57 941
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
И аз съм възхитена от Mi Amante. Имах пробички от златната рибка и реших да експериментирам в събота / омръзна ми да ги подхвърлям / .....и буквално останах без думи. Не очаквах такова качество от продукти на такава цена . Отлагам Лалгата за неопределено време - днес поръчах маска и ампули, при покупка на два продукта получавате безплатно крема, който наистина е без дубликат / в златна опаковка по случай 4-тата  годишнина на марката/ от сайта на Mi Amante.

# 136
  • София
Още Един въпрос ми изниква- за протеиновата терапия на Aphogee (не съм ползвала досега нищо тяхно) може ли да съчетая  протеина от стъпка 1 , балсама от стъпка 2  заедно със 2-минутния реконструктор вкаран някъде там между тях Smiley или по-скоро не ? Защото чувам, че и той е доста хвален и ми се иска да го пробвам и него. Това,което съм набелязала е: шампоана за възстановяване Aphogee + Протеиновата маска (стъпка1) + балансиращ хидр. балсам Aphogee Balancing Moisturizer (стъпка2 би трябвало да е) и Кератинов 2-минутен реконструктор, който ми се иска да съчетая с тях. Та, въпросът е мога ли и ако да,то къде да го вмъкна?  И също да питам колко време стоите със стъпка 1- протеиновата маска,която се втърдява? (не успях да открия информация) само прочетох, че трябва да се разнесе добре с широк гребен, косата да не се покрива, да не използвайте найлонова шапка,  най-добре каска или сешоар, но колко време?  Извинявам се ако това е било вече обсъждано в тази или предната тема. Flowers Cherry Blossom

# 137
Деустъпковият реконструктир се ползва по-рядко.На моята коса 1 път месечно или като преценя(2 пъти за 6м. в момента съм го ползвала, косата ми се балансира).Суша със сешоар няколко минути, продуктът се втвърдява и изсъхва.Повече от това не е нужно.
Не мисля,че е ок да се смесват двата вида терапии.

# 138
  • София
Добре, ами реконструктора тогава може ли да се ползва по-често например 2-3 или 4 пъти в месеца ?  И като го ползвам предполагам е препоръчително да е със шампоана на Aphogee, нали? И не е добра опция да го заместя с друг протеинов Ш ?
Сега съм и в дилема дали ако си поръчам най-малката разфасовка тип ,,тестер'' от протеина и балсама  колкото за проба дали ще ми стигне за веднъж това количеството, понеже са по 29 мл. балсама -22 мл. а косата ми е до кръста, та не знам.., но сигурно така ще го поръчам да видя дали ще ми хареса първо, пък ще се надявам това да ми стигне за веднъж Smile

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 12:56 от LoLo30

# 139
Аз го ползвам с друг протеинов ,какъвто имам в момента.
Количеството е според зависи от косата, дължината, затова аз директно си взех малката разфасовка.Не отива много малко количесто за моята коса, която е до средата на кръста, стедно гъста.
Колкото до честотата е според зависи нуждата на косъма.Моята коса искаше протеин, боядисана е,но е жива и жилава и не съм прекалявала с протеина, а ползвам по усмотрение дали има нужда.
С този продукт не бива да се прекалява, защото го дават, че е силен и за доста изстрадали коси.

# 140
Двустъпковият протеин е терапия, която се прави 1-2 пъти в месеца или по-често, според нуждите на косата.
Двуминутният реконструктор ви е балсам, който можеш да използваш сравнително често. На всяко миене, вероятно ще ти утежнява, но сама ще прецениш колко често ти понася добре.
А за шампоана, спокойно можеш да използваш друг протеинов, не е задължително да са от една марка.

# 141
  • София
Благодаря ви за бързите отговори! Simple Smile Поръчвам смело значи, пък ще видим..   Smile

# 142
Момичета, имате ли впечатления за този шампоан? Получих го в абонаментна кутия и не съм сигурна как и с какво да го ползвам. Моля за съвет🙏

Търсих с търсачката и съвсем се омотах за протокола преди и след боядисване. Преди боядисване е хубаво да се направят няколко измивания с протеин, също подходящо е да се използва ДПШ. След измиване- хидратация. Правилно ли се ориентирам? Моля, ако някой може, да пусне линк към по- подробно обсъждане на този протокол. Водя си бележки и обещавам да се науча бързо😖

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 15:36 от OliaMirchovska

# 143
Да попитам  и тук: Някой ползвал ли е боя Artistique?Чувам отзиви че била доста щадяща и с хубави цветове?Козметиката им за коса също била хубава

# 144
Здравейте,  момичета! Отдавна не съм писала, но ви чета. След месец по моретата, косата ми е в ужасно състояние- много се изсветли и краищата са като метла. Подстригвах 2 пъти, правих маслени маски, но няма оправия.
Чудя се да купя балсам на Керастас (1литър), но се двоумя между двата бели- Магистрал или олио релакс. И дали балсамите са по-добри от маските? Все още имам Kerastase за боядисана, blond absolu, densifique+architect, но имам нужда от екстремна хидратация. Дайте идеи! Или да купя сините на Джойко,  дали ще свършат по-добра работа?

# 145
  • София
Момичета, имате ли впечатления за този шампоан? Получих го в абонаментна кутия и не съм сигурна как и с какво да го ползвам. Моля за съвет🙏

Търсих с търсачката и съвсем се омотах за протокола преди и след боядисване. Преди боядисване е хубаво да се направят няколко измивания с протеин, също подходящо е да се използва ДПШ. След измиване- хидратация. Правилно ли се ориентирам? Моля, ако някой може, да пусне линк към по- подробно обсъждане на този протокол. Водя си бележки и обещавам да се науча бързо😖

Имала съм същата марка шампоан като тестерче само, че серията за обем. Лично при мен омазни доста бързо косата явно не е моят шампоан. Иначе повече информация можеш да видиш и тук: https://www.zlatnaribka.com/philip-kingsley

# 146
Не съм набелязала нищо, което да следя. Апатия някаква ме е обзела. След месеци плаване косата ми е като разплетена кошница и ще мисля как да я спасявам през септември.
Сега (както и почти винаги) се боря с цвят, който не ми харесва.

# 147
  • София
Здравейте,  момичета! Отдавна не съм писала, но ви чета. След месец по моретата, косата ми е в ужасно състояние- много се изсветли и краищата са като метла. Подстригвах 2 пъти, правих маслени маски, но няма оправия.
Чудя се да купя балсам на Керастас (1литър), но се двоумя между двата бели- Магистрал или олио релакс. И дали балсамите са по-добри от маските? Все още имам Kerastase за боядисана, blond absolu, densifique+architect, но имам нужда от екстремна хидратация. Дайте идеи! Или да купя сините на Джойко,  дали ще свършат по-добра работа?

Здравей,  

За теб и за всички с изсветлени коси които се оплитат, разтягат или са като метли:

След литри шампоани, маски и балсами протокола продукти който помага наистина видимо с ЛЕЧЕБНИ резултати и от коса която се разтяга на дъвка ми помага да постигна коса от която ластика се хлъзга е:

Хидратация:

Шампоан Joico moisture surge, не hydrasplash а MOISTURE SURGE (балсамът от серията moisture surge е приятен, но ми идва много лек, маската не съм пробвала но знам че е МНОООГО напояваща и подходяща за по-скоро плътни коси) + маска с кафявата капачка на марокан (в никакъв случай не балсам или шампоан от серията марокан че са с ефект на веро на мн изтощена коса )
И балсам за екстремна хидратация лилавият на philip kingsley (за запечатване)

Тази комбинация moisture surge шампоан и маска с кафявата капачка е с гарантиран ефект, при мн сухи коси запечатвайте с балсама на кингсли
За финиш kerastase nectar thermique и капките oway  nutring drops смесени.

Топ комбинация за която благодаря на prinzesata че капките сами ми дойдоха неприятно лепкави и с гадна миризма.

За протеин неведнъж препоръчвам шампоан и маска therapiste kerastase

Също така много харесвам шампоана на oway rebuild (благодаря на macadamia за препоръката) но маската от серията ми идва слаба и никаква затова вместо нея  слагам или маска macadamia deep repair или ползвам балсам sebastian penetraitt.

Преуоши с еластисайзър класически не екстрйм.

И терапии вс месец с олаплекс.
Това помага при мен

Последна редакция: пн, 09 авг 2021, 19:49 от Мélisande

# 148
  • София
Извинявам се за въпроса, но от преди се чудя още на кое казвате маската на Мароканойл с кафява капачка?? Че нещо се обърках. Хидратиращата маска или Repair маската , аз знам за една,която е с оранжева капачка (поне на мен ми прилича на оранжева) това е repair. И другата за която се сещам е една с мнооого тъмно кафяво, което си бие на черно чак , мисля,че е хидратиращата (не знам дали това е маската за която казвате с кафява капачка) та да уточним за коя точно става въпрос.

# 149
От кога арлен правят гадните номерца на парфимо и мейкъп? Добавих си прословутия шампоан за хидратация, споменат няколко поста по-нагоре, който беше на цена от ~26 лв. Потърсих още малко продукти из сайта и за няколко минути шампоанът стана 36 лв..
Не бях забелязала и те да са ползвтели на тези зловредни практики, но явно всички са полудели по алгоритъми и ботове..

Общи условия

Активация на акаунт