Професионални серии за коса- тема 149

• 58 190
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
Ще се възползвам от намалението в ЗР и мисля да взема някаква четка, че се реша със стара, която накъсва.

Има ли някаква разлика между марките? dessata, ikoo, macadamia, philip kingsley? Някоя, от която НЕ сте доволни да я избягвам?

# 736
Jollie,
Препоръчвам ти класическата inoa, ако ти се пробва нещо различно. Покрива белите коси при мен и се държи според очаквания - няма лоши изненади тоест. Въпреки че казват, че не е ок да се смесва с друго, на мен ми е идеално като прибавям и коректори (син, зелен или и двата заедно). Измива се също плавно и въобще си е чудесна.
От трайните бои и цветове над 6, съм много доволна от Platinum, която е с хиалуронова киселина. За съжаление, там покритието на бели коси не винаги е гарантирано.

# 737
  • София
Jollie,
Препоръчвам ти класическата inoa, ако ти се пробва нещо различно. Покрива белите коси при мен и се държи според очаквания - няма лоши изненади тоест. Въпреки че казват, че не е ок да се смесва с друго, на мен ми е идеално като прибавям и коректори (син, зелен или и двата заедно). Измива се също плавно и въобще си е чудесна.
От трайните бои и цветове над 6, съм много доволна от Platinum, която е с хиалуронова киселина. За съжаление, там покритието на бели коси не винаги е гарантирано.
Какви коректори ползвате?

# 738
macadamia сподели моля те,как усещаш Серума с алгае за растеж и клетъчно възобновяване на L'Alga,омазнява ли корените?

# 739
  • Sofia
В духа на намаленията в рибата, да питам и аз за мнение-  за желето на ФК , май някой го беше похвалил преди време, заслужава ли си  Grin
Другото, за което се колебая е маслото на Олиосета VS маслото на Макадамия Smiley  преди време си взех малкото тестерче на Макадамското и май ми допадна. Би трябвало то да е по-доброто от двете ама знам ли.. пусто желание да пробвам от всичко Sweat
Аз се присъединявам съм този въпрос. Олиото на олиосета го пробвах на мостра и ми хареса. Търся продукт като финиш, с който да разресвам лесно и да суша по-бързо.

# 740
dechy,
Последните пъти съм ползвала такива на Lakme chroma, защото имах отпреди.
Inoa също имат коректори в тези два цвята, но почти никъде не ги зареждат.

# 741
macadamia сподели моля те,как усещаш Серума с алгае за растеж и клетъчно възобновяване на L'Alga,омазнява ли корените?

Серума е страшно приятен, охлажда скалпа, мирише на мента и изобщо не омазнява, дори придава лек обем в корена - чудесен продукт ❤

# 742
Мефи Фолиген ми стигна за около 2м , пръскане сутрин и вечер, но много помпи 😄 Това с шестте нещо не съм го прочела и яко пръсках аз.

# 743
  • Някъде там
Поръчах си няколко неща от намалението в златна рибка на олиосета.
Включително и филъра за коса.
Поднових и серията за блясък която ми е много любима.

# 744
В духа на намаленията в рибата, да питам и аз за мнение-  за желето на ФК , май някой го беше похвалил преди време, заслужава ли си  Grin
Другото, за което се колебая е маслото на Олиосета VS маслото на Макадамия Smiley  преди време си взех малкото тестерче на Макадамското и май ми допадна. Би трябвало то да е по-доброто от двете ама знам ли.. пусто желание да пробвам от всичко Sweat
Аз се присъединявам съм този въпрос. Олиото на олиосета го пробвах на мостра и ми хареса. Търся продукт като финиш, с който да разресвам лесно и да суша по-бързо.

Не съм ползвала олиото на Олиосета, но съм много доволна от Макадамията. От тази марка използвам:
- Macadamia Healing Oil Treatment 
- Macadamia Healing Oil Spray

Идеални са за по-лесно разресване, блясък и намаляване времето на изсъхване на косата Simple Smile Имам и съм доволна също от кристалите на Алфапарф, Дори, коприната на Биосилк и Маракеш ❤

# 745
Здравейте, иска ми се да се възползвам от намаланието в ЗР.
Кой еластисайзър на Филип Кинсли би бил най-подходящ за изрусена, тънка, без обем коса (естествено много бързо омазняваща се в корените) - с египетски жасмин и мандарина, екстрийм или класическия?

# 746
Здравейте! Малко в страни темата, но съм решила да си взема хубава четка за коса и към момента съм се насочила към Morocanoil. Моля, някоя от Вас ако е използва да ми каже мнение. Косата ми е доста изтощена от ежедневното използване на преса, на етажи, къса - до раменете, иначе за сметка на това е доста плътна и гъста в корена. Бях се насочила към плоската четка, но четох добри отзиви и за кръглата. Попринцип я изправям с преса, не със сешоар, но моля за малко разяснения каква е разликата, както и бяха споменали за четка с глигански косъм? Приемам и други предложения, на други марки Simple Smile
Благодаря!

# 747
Сега ще се върна на MSM,от него като че ли повече полза имаше.....,но както се казва,пари съм трошила за тях, ще си ги измажа.
Познато Hug MSM на Unimedica ли?

# 748
Момичета, нахлувам с въпрос.
От край време ползвам маската на Лакме, Биоарган за суха коса. Мисля, че е време да я заменя или поне редувам с друга хидратираща маска - коя постига горе-долу такъв резултат и е от този ценови диапазон?

# 749
  • София
Скрит текст:
Момичета, някой да знае нещо по въпроса хиалуронова к-на директно на косата? 😳 За първи път го чувам това. Пробвал ли е някой? Знам, че има продукти съдържащи ХК, но да се мажем директно с нея? 😄 Иначе тъкмо имам една излишна, която не ползвам вече за лице, туко виж послужила за косата. Много я похвалиха в фб групата.

По въпроса на Addicted to you, само мога да кажа, че преди години изобщо не бях останала доволна от такава четка с косъм от глиган (уж такава беше) , а за другите марки четки, за които питаш не мога да кажа. Аз от години ползвам дървена четка с дървени зъбци, доволна съм, а отскоро и tangle teezer, не е лоша.

Последна редакция: пн, 13 сеп 2021, 20:19 от LoLo30

Общи условия

Активация на акаунт