Професионални серии за коса- тема 149

• 59 483
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, какъв дпш полэвате? Аэ в момента съм с тоэи на Балеа, эащото не мога да открия професионален, който да е добре реценэиран. Искам нещо, което наистина премахва билд ъп. Шварцкопф Бонакюр имат такъв, не энма дали да му се доверя. Ккакво мислите?

# 451
  • In transit
Snowwhite, до скоро ползвах ДПШ на Шварцкопф Бонакур и съм доволна. Добре измива, след него косата ми става доста обемна от корените.

# 452
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ползвам VIVID и съм много доволна. Ползвала съм и на Label M, също бях доволна.

# 453
  • Някъде там
Имате ли отзиви за този продукт

# 454
Включвам се с впечателения от няколко продукта, както следва -
Миналата седмица приключих кутия ампули Денсифик на Керастас. Кутията от 30 ампули ми стигна за около два месеца, като на чиста коса след измиване нанасях Вълшебство + ампула, а през останалите дни единствено ампула. Насяла съм продукта всеки ден и лично аз видях много нови косъмчета. За съжаление дали съвпадение или следствие, но миналата седмица във вторник сложих последната ампула и ден след това започна да ми пада коса. Не е нещо драстично, но като жена преживяла косопад след раждане, кърмене и Ковид леко изтръпвам при видя на косми по четката и в ръцете. Държа да отбележа, че и мъжът ми веднага забеляза, че нещо става и има косми по пода и в банята. Падат всякакви - дълги, къси. Та ако някой ме беше попитал преди две седмици дали този продукт си заслужава цената и усилията по всекидневно нанасяне бих казала - да, определено, но след като започна да ми пада коса бих имала едно на ум.
От кампанията на Рибите за 30 % намаление взех шампоана Фолинген и маската за стимулиране на растежа на Меди в началото на месеца. Ползвам продуктите през миене. Шампоанът придава усещане за скърцаща от чистота коса ала дълбокопочистващ шампоан без да заплита дължините. Струва ми се, че ми свали боята от корените за отрицателно време. Маската нанасям от корена по дължините. Не усещам да утежнява или сплесква, разплита и заглажда.
Купих този серум на Керастас - https://www.zlatnaribka.com/kerastase/extentioniste-za-dalga-kos … xtentionist-50-ml от Нотино на прилична цена. Ползвам в комбинация с шампоана и балсама от серията и изключително много харесвам вида на косата си след употреба - гладка, лъскава и лека. Четох няколко ревюта как серумът омазнявал, но аз лично не го усещам така, а моята коса е тънка и склонна към омазняване и сплескване.
Мисля да редувам Фолинген + маска на Меди и серията за дълга коса на Керастас за едно известно време и ще дам отзиви.
Взех също така нощния серум на Керастас отново от Нотино на прилична цена. Ползвам го от около десетина дни и мога да кажа, че е приятна глезотийка за коса, но основно усещам удоволтвие от аромата и не мисля, че продуктът има магически свойства. Ще го измажа, но не бих повторила.

# 455
За ДПШ тъкмо привършвам този на label.m и започнах да ползвам на lakme teknia. И двата шампоана много ми харесват, усещам след това косата си много чиста и някак повдигната, с повечко обем.

# 456
Благодаря ви эа отговорите относно дпш. Ще потърся предложените и ще реша! : )

# 457
Здравейте, имате ли някакво мнение за Ми Аманте, ако сте го ползвали? Голяма реклама, но освен това има и доста положителни коментари на хора във фейсбук. Дори фризьорката ми препоръча крема, но съм скептична по някаква причина.

# 458
Здравейте, имате ли някакво мнение за Ми Аманте, ако сте го ползвали? Голяма реклама, но освен това има и доста положителни коментари на хора във фейсбук. Дори фризьорката ми препоръча крема, но съм скептична по някаква причина.
Коментирано е много назад в темата, аз го харесвам.

Дами. Мия с протеини - ш и м. Искам да сложа и ампула, имам насъбрани някакви, тях кога да ги слагам?

# 459
  • Някъде там
Коментирано е много назад в темата, аз го харесвам.

Дами. Мия с протеини - ш и м. Искам да сложа и ампула, имам насъбрани някакви, тях кога да ги слагам?
Да, почти във всяка тема се обсъжда ми аманте и  кое ДПШ да се използва Simple Smile
Пристигна ми балсама с лук за който попитах преди няколко поста.
Пробвах го вчера. Доста хидратиращ продукт се оказа за тънката ми коса(приятно ме изненада).

# 460
  • София

И аз преди време попитах за него, след голямата реклама, която му направиха Рибите 😃 явно тук още не е изпробван. Даже в сайта са направили нещо като бутон, пряк път' към този филър 😄 голяма реклама, голямо нещо. Giveaway  също имаха. Но ми се струва, че ще е нещо прехвалено като гледам резултатите от,, преди' и ,, след' ' косата е сякаш след трайно изправяне, а е ползван само този филър уж 😃. Е, ако някой го пробва нека сподели все пак.

# 461
Аз се учудвам как с тази скромна цена от 32 лева вече половин тема не го е купила. Явно всички имаме запаси до следващото пришествие.

# 462
  • Някъде там

И аз преди време попитах за него, след голямата реклама, която му направиха Рибите 😃 явно тук още не е изпробван. Даже в сайта са направили нещо като бутон, пряк път' към този филър 😄 голяма реклама, голямо нещо. Giveaway  също имаха. Но ми се струва, че ще е нещо прехвалено като гледам резултатите от,, преди' и ,, след' ' косата е сякаш след трайно изправяне, а е ползван само този филър уж 😃. Е, ако някой го пробва нека сподели все пак.
Да и много положителни коментари в Рибката.
Аз се учудвам как с тази скромна цена от 32 лева вече половин тема не го е купила. Явно всички имаме запаси до следващото пришествие.
Изкушава ме ниската му цена и то доста Simple Smile

# 463
Да ви кажа всички тези бързи и положителни коментари в Рибката не само за този продукт, ами и за всички току-що излезнали техни неща така силно миришат на фейк, че вече ги чета само за майтапа. Щом нещо не се коментира тук в темата от познати и доказани потребители вече трудно ще повярвам че е хит даден продукт. Другите неща си ги купувам на сляпо ако тук не се коментират или никой не ги е ползвал.
Аз лично съм публикувала отрицателни коментари в Рибката и всичките до един бяха изтрити. От тогава не вярвам на техните секции с мнения.

# 464
Наистина са дали сърце и душа в писането на коментари за този продукт Joy
Вчера пропуснах да отбележа, че чакам китайска инфра, ултразвук преса следващата седмица с нетърпение. Планирам да я ползвам с Еластайзер, тъй като знам добре как ми влияе продукта и ще съм в състояние да отчета разлика ако нещо много магическо се случи с косата ми.
Изхабила съм няколко опаковки Олаплекс 3 к се чудя дали да развържа кесията за Олаплекс 1 и 2. Не боядисвам дължините си, но суша след всяко миене със сешоар и ако не поддържам старателно косата си започват цъфтежи и заплитане. Много съм доволна от тройката, но пуста лакомия дали пък другите продукти няма да са още по - добри.

Общи условия

Активация на акаунт