Професионални серии за коса- тема 149

• 59 478
  • 752
  •   1
Отговори
# 465
Момичета споделете някоя изпробвала и Архитект и Терапист(много се коментират и се обърках коя е по-силната серия), б или м кое не утежнява за не много изтормозена коса. Искам да си взема б или м на Керастаз, като до сега имах само на Extentioniste но са ми слаби,нещо нищо не правят за дължините ми. Шампоана е много хубав но б и м напоследък нищо . Явно иска нещо по хард. Мислех от серията Densifique но нещо се разубедих, само ш ще е.

# 466
  • София
coco milk аз имам микс 2те серии и съм много доволна 😄 Моята коса е само топлинно третирана и в последно време даже рядко го правя. Та имам шампоан и балсам Архитект и преуош и маска тераписте. Шампоана е добър, разпита и косата остава подредена, но знам от групата, че е хард за скалпа, така че внимавай. Маската е много добра за мен, икономична и определено помага на цъфтящи дължини. Остава сшед нея косата доста плътна и не ми я клечкосва. Накрая за балсама - след като го сложа след маската ми втвърдява косата една идея повече от колкото харесвам, но пък запечатва добре. Преуоша не е нищо особено, ароматът е тежък, но пък аз предпочитам силен аромат. Не е икономичен продукт, не съм видяла разлика с него, но пък е част от цялата ми рутина. Като цяло си харесвам протокола от посочените по-горе продукти и го ползвам на 2 седмици веднъж. За разлика от преди, когато беше всяка седмица. Дано съм помогнала.

И аз гледах прословутия филър и се ослушвам, защото никой тук не дава мнение. А без мнения от тук, съм пас. 😄

# 467
Acquadigioia,благодаря, и моята по дължините е само топлинно третирана и много полезни насоки ми даде. Така везната накланя за маска Терапист от прочетеното 🙂 иначе много неудобни са ми капачките на Керастаз незнам защо така ме дразнят нещо трудно ги нацелвам да ги затворя, това малко лирично отклонение 😆
До утре ще умувам още докато не свърши %

# 468
Може ли да ми препоръчате продукт за къдрици с термозащита? С права коса съм и се притеснявам, че нищо освен прав сешоар не се задържа на косата ми.

# 469
CoCo`Milk ако под силна се разбира по-протеинов ефект,то серията е Архитект.Терапист е наблъскана с масла и аминокиселини,няма нищо стресиращо в нея

Лятo какви ампули имаш?

# 470
Искам да придава плътност,блясък и да предотвъртява цъфтежи,  при Архитект специално е упоменато за цъфтежа . Не искам много силен протеин нямам нужда но понеже споменах Extentioniste които нищо не прави та търся златната среда.

# 471
В такъв случай,Терапист.Придава и плътност и блясък,за цъфтежи не мога да кажа,моята коса не цъфти.Архитект за мен е най-обикновена балансирана с превес на протеина серия,за мен.Блясък след нея не съм виждала,по-скоро косата изглежда суха

# 472
VanessaDE, Терапист окей ли е за небоядисана, топлинно и с преса  третирана коса?
Търся си протеин и мислех да се спра на Архитект, но сега разбирам че може да не е подходящ за мен.

# 473
  • София
Имате ли отзиви за този продукт

И аз преди време попитах за него, след голямата реклама, която му направиха Рибите 😃 явно тук още не е изпробван. Даже в сайта са направили нещо като бутон, пряк път' към този филър 😄 голяма реклама, голямо нещо. Giveaway  също имаха. Но ми се струва, че ще е нещо прехвалено като гледам резултатите от,, преди' и ,, след' ' косата е сякаш след трайно изправяне, а е ползван само този филър уж 😃. Е, ако някой го пробва нека сподели все пак.
Аз си го взех и първият път хич не му бях чела приложението и не знам защо реших ,че е финиш крем и ще ми дойде супер и така и го ползвах-много добре ми стана косата Sweat Smile Вечерта като разбрах ,че е с измиване щях да припадна от смях.На другият път вече го ползвах по предназначение и не слагах никаква маска след него само малко блондинско олио на Керастаз с малко от блондинското им термо и много ми беше хубава косата.Разлика от другите ми маски не видях.Може би по-дълго трябва да се ползва.

# 474
Момичета някоя от вас ползвала ли е тази серия на Алфапарф? Хвърлила съм око на шампоана и маската. Търся протеин или лек протеин. Имам серия за хидратация вече и ми трябва нещо за редуване и баланс.

# 475
И аз да се включа с въпрос относно продукти за коса, които днес ми препоръчаха. След няколко морета косата ми е изключително суха и няма никакъв блясък. Ползвах маска за коса на Lalga, но нещо не успя да се справи с тази изсъхнала коса и сега съм я архивирала, та вчера ми препоръчаха тази серия за коса на Bumble and bumble. Някой има ли отзиви за тях?

# 476
Полэвала съм почти всичко на марката. На мен ми харесва серията, но предпочитам Керастас специално в сравнение с таэи серия. Косата ми не е от увредените и полэвам протеинови продукти в рамките на балансирана грижа, превантивно. Така че не мога да кажа на увредена коса как ще подейства. При мен правят косата гладка, поддържат я эдрава и ароматът ми харесва.

# 477
Полэвала съм почти всичко на марката. На мен ми харесва серията, но предпочитам Керастас специално в сравнение с таэи серия. Косата ми не е от увредените и полэвам протеинови продукти в рамките на балансирана грижа, превантивно. Така че не мога да кажа на увредена коса как ще подейства. При мен правят косата гладка, поддържат я эдрава и ароматът ми харесва.

А коя серия на Керастас?

# 478
Аэ съм фен на Терапист, но съм с много гъста коса и на мен не ми идва тежка и маэна. Энам, че на други хора понякога-да. Архитект полэвам само эа раэнообраэие понякога и эа раэлика от мненията по-горе виждам и от нея много блясък. Проба-грешка е коя ще ти хареса  повече, но като цяло и двете протеинови серии на Керастасса супер спореф мен и винаги имам поне една от тях вкъщи.

# 479
  • София
И аз да се включа с въпрос относно продукти за коса, които днес ми препоръчаха. След няколко морета косата ми е изключително суха и няма никакъв блясък. Ползвах маска за коса на Lalga, но нещо не успя да се справи с тази изсъхнала коса и сега съм я архивирала, та вчера ми препоръчаха тази серия за коса на Bumble and bumble. Някой има ли отзиви за тях?

Ако косата ти е суха от море, а не изтощема от боя/третиране според мен ти трябва хидратираща серия.
Не познавам много продукти на Bumble’n’bumble но така като гледам че пише repair явно това в протеинова серия.
Аз бих препоръчала Jocio moisture surge серията шампоан и маска

Общи условия

Активация на акаунт