Професионални серии за коса- тема 149

• 59 467
  • 752
  •   1
Отговори
# 495
Побърках се по  Нугела.
Поръчах и тези, дано и тях да ги харесам колкото и другите продукти на марката.

Шампоанът им за разтеж използвала ли си го?

# 496
  • Някъде там
Побърках се по  Нугела.

Да, вече две седмици го използвам.
Леко пресушава дължините затова , задължително след него трябва балсам или маска.
В момента използвам балсама им за блясък(докарва до лигавост косата ми).
Заедно със шампоана много ми харесват.

# 497
Побърках се по  Нугела.

Да, вече две седмици го използвам.
Леко пресушава дължините затова , задължително след него трябва балсам или маска.
В момента използвам балсама им за блясък(докарва до лигавост косата ми).
Заедно със шампоана много ми харесват.

Пишете като забележите помагат ли за растеж шампоана + ампули те, че и аз доста им се чудих, но засега съм се запасила други.

# 498
  • на земята
Lale_Lili маската да,шампоанът с резерви,защото дефакто не ти е нужен.На теб ти трябва нещо за дължините,маската е идеална,балсамът ти е абсолютно излишен.

лаленце не е задължително. В БГ има места където, ако ще и с най-хидратиращите ш и м да си измия косата,пак трябва доста гимнастики да направя за да не седи като каска.
Освен това,има шампоани като Биокленз на Меди,които измиват много добре и оставят усещане за премита или напротеинчена коса.
Не се впечатлявай от корена,важни са дължините,гледай тях да балансираш.Шампоанът няма да ти направи дължините плътни и подредени.Коментираната маска Терапист работи в тази посока.Финишите са много важни също,гледай да са с повече натурални масла.
Благодаря ти много за съветите

# 499
Ползвах ги в началото ,мисля че съдържанието на серума и ампулите е един и същ. Аз бях взела комплект с ш+серума и отделно ампулите,приятен аромат,не са ми омазнявали допълнително иначе бързо омазняващата ми се коса и както не веднъж съм писала косата ми доста дръпна на дължина. Доволна съм.
Побърках се по  Нугела.

# 500
Аз сега се сетих, че всъщност съм ползвала Терапист като серия. Едно време, преди много, много време, имаше травъл комплект от него и си го бях взела. Блясък действително дава, косата е красива, жива, но на втори, трети ден ставаше на клечки и мазна. Аз тогава прохождах в профи сериите и не ползвах олиа, коприни или термозащити, затова мога да кажа че при мен ефекта си беше от шампоана и маската. Тогава и не редувах шампоани и разбира се с всяко измиване нещата ставаха по-зле и накрая ги продадох за без пари.
Мечтая си сега за травъли на Керастаз, но няма избор както преди. Предлагат само 4-5 серии и то тези, които не ми трябват. А виждам че е имало май от всички серии. То и сега може да има, но просто да не ги внасят. Нямам идея как са нещата там.

# 501
  • Пловдив
Добро утро!
Серия chronologiste обновена ли е? Ако да, ефекта същият ли е? Има ли разлика? Аз имам старата версия, беше забутана в шкафа, защото нещо не ме впечатли, но сега съм във възторг от нея - много подредена, мека, бляскава коса. Вече доста поредни пъти все към нея посягам.

Също така глас за ДПШ на Лакме. Много, много добър. Повече ми допада от Лакме, Меди и Редкен.

# 502
Пробвах Metal Detox-a на Loreal и на първо четене-много добре. Не съм слагала никакъв преуош, а след измиването- само малко от коприната на CHI и то на суха вече коса, за да отчета максимално ефекта от шампоана и маската (без "чужди примеси"). Като пълен лаик мога да кажа, че свободно прокарвам пръсти през изрусената си коса. Това е почти лукс за мен. Косата е някак по-лека и подредена, има доста блясък. Много, много ми харесва усещането.

# 503
# 504
# 505
Лятo на Ми  аманте не ги познавам,другите си ги ползвай след протеина.На Лореал ампулата се нанася като маска и после се изплаква,ползваш я като последен продукт.На Олиосета се ползва като финиш,т.е. без изплакване.На мен не ми харесва така,аз я изплаквам след едночасово стоене с нея.Пробвай я и по двата начина,който ти хареса.

# 506
Здравейте.
Имам нужда от помощ,
с почти 90% бяла коса към отпред и почти 50% отзад. Поради алергия към амонячни бои ползвам безамонячната на Иноа. Доволна съм, но...по ред причини, отидох при нов фризьор и тя ми каза да смесвам моят цвят(10.01, 10.1, 10.21)

с основен 9-заради белите коси. Не трябва ли с основен 10, ако искам да е по-светла?

Прикачам и снимка на косата, много е зле знам😔, за това и пробвам нови фризьори. От началото на пандемията пускам дълга соса и все на пластове ме правят, като всеки път казвам, че искам равна, но😡😡😡 А, моята е чуплива и стои ужасно така, трябва все да я изправям, което я изтощава и ...въртя се в кръг, а искам дъъългааа, равнааа😭😭😭

# 507
  • Варна
Не не трябва да е 10-ка. 10-ките не вкарват пигмент в белите коси,а в моите и 9-ките не го правят.

# 508
Моят косопад уви всекидневно се увеличава Cry Нито Вълшебството, което не съм спирала, нито Фолинген, който ползвам от месец, нито маската на Меди помагат. Започнах да пия добавката на Ducray и се надявам да спре това чудо. Според вас може ли да има връзка между спирането на Денсифик и тази злина? Нищо друго не съм променяла в грижата си, не съм боледувала и т.н.

# 509
mechetaishan,
Съвпадение е според мен, най-вероятно е сезонен. Ако ще си по-спокойна - тествай като продължиш с ампулитe densifique.

Общи условия

Активация на акаунт