Професионални серии за коса- тема 149

• 59 407
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • In transit
Аз ползвам по 1/2 ампула, цяла ми идва много.

# 616

Тази цена много ме примамва и до колкото си спомням май някой ги хвалеше. Но са 30бр и се полза по една на ден. Едва ли ще мога всеки месец да купувам по една кутия и се чудя има ли смисъл да ги почвам, дали е достатъчно един месец терапия или за да има резултат трябва да се ползва няколко месеца?

Много харесвам тези ампули. Обикновено ги ползвам след като се преборя с пролетния или есения косопад. Винаги имам много растежи след тях, скалпа ми ги понася и като цяло косата изглежда добре. Последните пъти 1вия месец ползвам по една ампула всеки ден, а после по 1 през ден. Съвсем спокойно си разделям и ампула за две употреби. Така 1 кутия ми стига за 2 месеца.

# 617
Може ли да ми кажете на какви цени се намира Steampod 3 или по-скоро коя е най-ниската, която сеещали/купували?
Изпадна ми на 440лв, което ми се струва доста добре?

# 618
Lollaa ако пазаруваш от Ибей,това е по-добра цена.Без гаранция разбира се,ако искаш гаранция +25 евро https://www.ebay.de/itm/174919249581?chn=ps&norover=1&mk … cc505e2f193ab4e6d

# 619
Мерси, Ванеса. Ще си помисля, никога не съм пазарувала от там.
На мен въпросът ми беше основно ориентировъчен дали цената е добра или не. Още обмислям дали да я купя днес или за коледен подарък😀

# 620
По онлайн магазините са между 205 и 240 евро,твоята цена е добра,ако намериш и купон за отстъпка... Hug

# 621
Някъде, в някоя предна тема някой беше писал за разликата между Лореал и Керастаз -че Керастаз е по-агресивна, но иначе са с почти еднакви съставки. Аз голям опит с продуктите нямам, но си харесах две серии и ще съм благодарна ако някой може да ги сравни.

Ш на Керастетаз мога ли да го комбинирам с маска терапист или е по-добре да си взема цялата серия на Лореал.

# 622
VikiE,
Моята препоръка е да вземеш или Б, или М от Pro Longer, не е нужно и двете. Б би бил достатъчен и по-добър избор.

Ш за дълга коса на Kerastase не бих си взела 500 мл, но аз не съм възхитена от него, да не кажа, че го ненавиждам. A пък 76 лв за него е направо обир.

Да допълня - ако решиш да пробваш тази серия на Kerastase - купи травъл сет, за да имаш и другите продукти и да прецениш как ти е Ш, ще е и двойно по-изгодно и безопасно.

Последна редакция: пн, 06 сеп 2021, 11:04 от Аня Филипова 649504

# 623
Эа мен Керастас е в пъти по-добра коэметика от Лореал (макар и керастас да е лореалска марка). Как така същите съставки... глупости, сори. Съотношенията на съставките също са важни. А и честно каэано какво съдържа един продукт е все тая, след като дава супер рвэултати в сравнение с друг. Полэвала съм всичко на керастас беэ мъжката серия, а определени серии си полэвам целогодишно и имам эапаси. При мен Лореал идва в действие само като искам малко раэнообраэие в аромата или просто ми се полэва нещо евтино и добро. Но Керастас винаги имам вкъщи. Така че според мен по-скоро си вэеми цялата серия екстеншънист.

# 624
VikiE, за мен Pro longer е протеинова серия а Extentioniste я усещам по-хидратираща . Прилика аз не откривам. Pro longer ми заплита,става ми тежка,схлупена косата и на другия ден мазна. Имах ш и м,след 2рото ползване ги подарих на майка ми,тя е руса и много ги хареса. Та на всяка коса различно.
Extentioniste шампоана ми придава обем,плътност много го харесвам,но б и м са ми слаби и не виждам ефекта като от ш.

# 625
VikiE, за мен Pro longer е протеинова серия а Extentioniste я усещам по-хидратираща . Прилика аз не откривам. Pro longer ми заплита,става ми тежка,схлупена косата и на другия ден мазна. Имах ш и м,след 2рото ползване ги подарих на майка ми,тя е руса и много ги хареса. Та на всяка коса различно.
Extentioniste шампоана ми придава обем,плътност много го харесвам,но б и м са ми слаби и не виждам ефекта като от ш.
И при мен маска Екстеншънист ми идва недостатъчна .
Терапист съм ползвала преди 2-3 години и не помня как беше, но факт- не повторих.
————-
Може ли съпоставка между олиото Марокан и Макадамия (класическото) ☺

# 626
Аз съм ползвала и двете. Не съм експерт, даже съм доста начинаеща по отношение на продуктите за коса, но това са моите впечатления:

Мароканойл, класическото - гъстичко, мазничко, доста подхранващо, като е възможно да се предобри Simple Smile няма кой знае какъв ефект при мен, освен че косата се усеща по... просто добре. Мирише ЕДИН ПЪТ! Обожавам аромата. Не ми е любимото олио, но чат пат си го подновявам в 30-мл разфасовка заради луксозното изживяване, което дава аромата му.

Макадамия, класическото - доста по-леко като консистенция, категорично не мога да го предозирам. Малко повече усещам подреждане и заглаждане, или поне така си мисля. Мирише УЖАСНО и не бих го повторила. Но аз като цяло не съм фен на нищо на Макадамия Simple Smile

# 627
VikiE Една ампула Денсифик може да се ползва на два пъти.
Jollie При мен сякаш е обърнато усещането за двете олиа откъм ефект. С това на макадамия по - лесно мога да прекаля. Ароматът на Марокан и на мен ми допада много. Хубавото е че и двете ги има в малки опаковки и човек може да вземе и прецени без да изсипе голяма сума.

# 628
Аз обожавам като ефект Макадамското, но ми се ще да разнообразя. Но ако Мароканското не подхранва, няма смисъл

# 629
VikiE Една ампула Денсифик може да се ползва на два пъти.
Jollie При мен сякаш е обърнато усещането за двете олиа откъм ефект. С това на макадамия по - лесно мога да прекаля. Ароматът на Марокан и на мен ми допада много. Хубавото е че и двете ги има в малки опаковки и човек може да вземе и прецени без да изсипе голяма сума.

В златна рибка няма малки. Къде ги има онлайн?

Общи условия

Активация на акаунт