Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 33

• 25 719
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Името Ая наистина звучи доста симпатично, в сравнение с Ея. 😁

# 646
Хрисимира познавам, затова Хрисимир не ми е странен.
Двубуквените имена хич не мога да ги възприема... Но пък са харесвани и често срещани.

# 647
  • София
Ами, надявам се като стигнат до гласната У комбинация с Я, да не я използват 🤭 🤣
Къдра Зелева е уникално Simple Smile

# 648
Живослав
Нелия

# 649
Elwing😂😂😂😂👏

Дона от мен. Жена на около 50. Срещала съм го от Димитър Талев, но все го свързвам ксто западно име. Dona Paulsen ми беше голяма любимка 😁

# 650
  • София
Имаше една Дона Петкова преди години, журналистка ли беше или водеща, не помня.

# 651
Дия... Млада жена... Все бях чувала Дея, дори Дая, но Дия не.

# 652
Elwing😂😂😂😂👏

Дона от мен. Жена на около 50. Срещала съм го от Димитър Талев, но все го свързвам ксто западно име. Dona Paulsen ми беше голяма любимка 😁
Дона си е съвсем нормално българско име, познавам поне 2-3 между 30 и 50 годишни. У нас се счита за западно заради филмите, всъщност го има и в България, но не е много често срещано. По-често се среща Донка. Дона означава господарка. Познавам и една Донна, на около 35, кръстена на баба си Дона. Бабата разбра за второто "н" едва когато момичето беше на около 20 години и настана голямо тръшкане.

# 653
  • Пловдив
И аз познавам няколко Донки. И две по-млади Доники, явно кръстени на бабите си.

# 654
Мика - около 2 годишна. Не че е толкова странно, но съм го чувала само при възрастни жени.

Анко - мъж на средна възраст. Наричаха го Аньо и все си мислех, че е Ангел, но не.

И една фамилия Грешков.

# 655
  • Sofia
Прошко Прошков

# 656
  • Крайбрежен район
Ето и обещаните женски имена от чужд форум. Това са необичайни и странни имена, които мами са дали на децата си. Насладете се и се вдъхновете. Smile

Юми, Ириана, Яра, Сурия, Заира, Лая, Малей, Маеган, Рошана, Рилей, Еулалия, Анамар, Саломе, Лусиара, Лоиде, Наиара, Зайда, Елоиза, Нурия, Таиш, Конша, Осеяна, Магуй, Пилар, Пуреза, Исис, Фроила, Сухани, Ориана, Сафира, Муриел, Масие Луис, Лионсе Виктория Joy , Ана Нжолела Satisfied , Ракел Летисия, Келли Беатриж, Роза Палма Smile , Делта Фредерика Sweat Smile , Клое Евелин, Мави Сантияго Joy , Мария Мел (mel - мед) Smile , Мария Мар (mar - море) Sweat Smile .

Последна редакция: вт, 07 сеп 2021, 18:28 от Metanoia

# 657
Еулалия искам да го чуя от перничанин😂

# 658
Ето и обещаните женски имена от чужд форум. Това са необичайни и странни имена, които мами са дали на децата си. Насладете се и се вдъхновете. Smile

Юми, Ириана, Яра, Сурия, Заира, Лая, Малей, Маеган, Рошана, Рилей, Еулалия, Анамар, Саломе, Лусиара, Лоиде, Наиара, Зайда, Елоиза, Нурия, Таиш, Конша, Осеяна, Магуй, Пилар, Пуреза, Исис, Фроила, Сухани, Ориана, Сафира, Муриел, Масие Луис, Лионсе Виктория Joy , Ана Нжолела Satisfied , Ракел Летисия, Келли Беатриж, Роза Палма Smile , Делта Фредерика Sweat Smile , Клое Евелин, Мави Сантияго Joy , Мария Мел (mel - мед) Smile , Мария Мар (mar - море) Sweat Smile .
Някои от имената не са странни за чужбина. Юми е японско, Ракел, Летисия, Пилар се срещат в Испания, Яра идва от Ярослава и се среща в Чехия, Словакия, Полша.
От мен имена на българи - Пройчо и Пройко - възрастни мъже, Хрисо - също възрастна жена, името е гръцко, но тя си е българка. Гриша и Сашо - това са целите имена, млади мъже на около 35.

# 659
  • Крайбрежен район
Ракел Летисия не само, че е странно в комбинация, а и абсурдно. Sweat Smile
Пилар означава вертикален конструктивен елемент. Често използван термин в строителството, но не и като собствено име. Joy
Яра не знам дали идва от Ярослава (съмнявам се чесно казано) но се вписвам идеално в групата на страни и необичайни имена. Поне тук където живея.
Юми и на мен ми звучи азиатско. Самостоятелно звучи нелепо, а в комбинация още повече.

Общи условия

Активация на акаунт