Отговори
# 1 695
  • София
Само на ЛС.

# 1 696
  • Варна
Банда предатели сте вие. Трябваше да съчувствате, а те тръгнали да ми го хвалят. Що така ви обичам, и аз не знам Simple Smile

Елиф, мъжа на приятелка ме помоли да му принтирам три файла, пък те големички, с тестови въпроси, на финала на висшето е, ще става ел механик. Обаче те така направени, че като принтирам, реже текст. А аз не работя изобщо с Ексел и не знам как да ги оправя. Обръщах в word, pdf, не става бе! Накрая налазих сестра ми и я изнудих да ги оправи, та нещата май станаха. Не ми е там силата.

# 1 697
Хай, в менюто принт имаш сетингс. Там играеш с марджините (margins) или с опцията под тях. Лесно е, разцъкай когато си свободна Hug

# 1 698
  • Варна
Ще погледна. Аз си знам, че захвана ли се ще му видя сметката ама много го мразя и затова досега не съм.

# 1 699
Екселска таблица колкото по-сложна я направиш, толкоз повече само ти си я разбираш.
С един клиент имам такава за дължимото и съм много доволна – винаги се обърква и плаща повече. Laughing

Бубе, аватарите ми в зората на Фейсбук, когато още си криех лицето от 2010 и 2013. Kissing Heart

# 1 700
Втория май съм го мяркал под друг никнейм.
Трябва авторски права да си търсиш.

# 1 701
Ай ся. И аз мога да съм ларж.

# 1 702
  • Варна
Новият ми чохъл, тип направи си сам, е супер грозен и абсолютно функционален. Някои дребни допълнения ще има и ще се хвана на бас със самата себе си колко ще живее.

# 1 703
Като чуя жена да споменава, че е ларж, направо ми настръхват космите.
На гърба.
Пояснявам, че като ви знам какви сте мечтателки тука...

# 1 704
Ангелчета сме, но дори и да успее някой да ни пречупи крилете ние пак ще летим - яхваме метлата.Защо?! Защото се приспособяваме  бързо😉

# 1 705

на тази си много ти Heart Eyes

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 18:48 от bubanka

# 1 706
Метлата си е класика, верно. Но ако искате да изглеждате млади и в тон с модерните технологии, хвърлете едно око към Dyson Wink
От прахо-смукачките им крила ще ви поникнат Simple Smile
А какви вентилатори с дупка имат, ум да ти зайде.

# 1 707
Обърни се, че сякаш си със скапула алта, ше му се невиди и изкуството.

# 1 708
  • Агент под прикритие
Втория май съм го мяркал под друг никнейм.
Трябва авторски права да си търсиш.
Кечърката е с него в момента. Grinning

# 1 709
Най-накрая приключих за днес. Остава ми само да се дотъралянкам до София.

Общи условия

Активация на акаунт