Отговори
# 105
продуктът има хубава кутия
тестерът обикновено има бяла или кафява кутия, а може и никаква, понякога няма и капачка

# 106
Мисля , че тестера е отворен парфюм за пробване или поне предназначен за това и идва без опаковка .

# 107
  • Варна
Тестерите във физическите магазини са такива, да. Отворени за проба. Но тук става дума за онлайн сайт.

Мерси, Бубе. Кутията не ме интересува. Капачката няма как да липсва на Бушерона Simple Smile Ще го поръчам значи. Цената е твърде добра за да пропусна, а моя свършва.

Последна редакция: ср, 04 авг 2021, 21:16 от HighSpeed

# 108
стреляй, ако случайно няма капачка, слагаш старата, но бушероните имат

# 109
  • София
По тез сайтове има ли нещо по-обикновено или само гъзарии? Зема и аз да си викна нещо. Само миризми разметате, да не съм капо. Simple Smile

# 110
има всичко, дори доста повече от нещата в магазините вкл. и тези в моловете

# 111
Тестерите от онлайн магазините нямат разлика с останалите "парфюми". Simple Smile Просто са в картонени кутии, не търговските и пише на тях нот фор сейл. Капачки имат почти всичките. Аз досега май без не съм получавала, а имам много.

Онзи, има всичко и във всякакви ценови клас.

# 112
има безкапачкови, има и такива, които са една партида със, една без
но да, в последно време повечето са със

# 113
  • Варна
Отстрелях го.

# 114
Всички търговци когато купуват на едро  стекове парфюми, червила и т.н. получават бонус/ подарък тестерна бройка към всеки, която не е в оригинална опаковка или има стикер "Тестер" , което означава, че не е за продажба. Физическите ги излагат за тестване от клиентите , а он лайн магазина ги продават и трупат печалба.
Хайче да ти е честит.

# 115
  • София
На шега, ма майтап, надникнах. Не ми се виждат ча толкоз далаверски цените. За 80-100 кинта се намират. Или не съм уцелил правилното място.
Имам си още 2 бройки, начи мога да чакам и да се ослушвам. Simple Smile

И аз барабар Петко.......зяпам парфуми. Simple Smile

# 116
Най- хубавото облекло са две капки парфюм.

# 117
  • София
Жена след баня. Топла и чиста.

# 118
Жена след баня. Топла и чиста.

Колко е несправедлив животът !
Жена след баня - Венера се появява от морската пяна...
Милиционер след баня - чисто и просто. Едноклетъчно.

# 119
  • Варна
Голямо попадение беше за мен тоя парфюм. От една година някъде го ползвам. Много ми харесва ароматът, сякаш за мен е правен. И е бюджетен. Какво повече да иска човек Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт