Отговори
# 120
Най- хубавото облекло са две капки парфюм.

За съжаление, трудно да се движим само по парфюм, така че дайте по- реалистично и стига сте питали тоз - оня, ами тествайте и да даваме шанс там, където се държат (парфюмите) прилично съвкупно с (потна) кожа и дрехи. И да, аман от зимни, летни, пролетни и ессенни, дневни, вечерни, за повод и без повод и въобще - хорататакаказват аромати.

# 121
Най-хубавото облекло е мирис на кожата на желания човек.
Парфюмите са за настроение.

Айде бе, къде сте?
НАздраве.

# 122
Добро утро! Coffee
Хайче, не разбрах кой Бушерон си взе. Аз имам  "Absolu de Nuit", за ужас на Бази неразопакован и нетестван. Grinning Със същата пирамида (е, почти същата) мисля да си взема и някаква "Рагхба" (Лафата), като съм почти сигурна, че ориенталецът ще бие по излъчване и трайност Бушерона, ама някак реших, че и двата са ми потребни.

# 123
лори, имам ууд интенз и дамската, ако няма къде да ги пробваш, ще се видим или ще ти пратя пробички, не ги думкай на сляпо
сладките са, като ууд интенз е по-красив независимо, че по описание е мъжки, не унисекс
и двата са трайни и излъчващи, абсолютно смъртоносни в сегашните жеги

# 124
Само от физически магазини вземам аз, в този за арабските има тестери на всички, последния път просто не беше заредил "Рагхбата".
А, няма в жегите, аз не бързам, за есен - зима ще е, то и кой знае кога ще стигна до магазина, като все правя тегели насам-натам и не се спирам много в София. Wear Briefcase

# 125
  • Варна
Чистото Quatre ползвам аз. Розата и твоя не съм ги пробвала.

# 126
куатре ми е много нежен, аз хич не съм по нежностите

# 127
От вчера мирише хубаво в темата, остава някой да се погрижи и за гледката.

Добро утро!

# 128
  • BG

Добро утро!
Ми, айде де. Откога те чакаме.
Добро утро!

# 129
  • София
Гледка. Simple Smile
Скрит текст:

# 130

Добро утро!
Ми, айде де. Откога те чакаме.
Добро утро!
Ей тъй все става, докат се натуткам и гледка вече има.
Онзи, много красиво Heart Eyes Къде това?

# 131
Май Тони искаше портрет, Ели...

# 132
много повече искам да гледам как Елиф4ето се оправдава и извърта за снимка пред самата снимка

# 133
  • Варна
На мен пък тежките парфюми не са ми на сърце. Туй Куатре ми дойде дюшеш. Ще ми се да си намеря някакъв подобен, та да ги сменям ама нямам време сега да търся и пробвам. Един лилав ми беше показала Бази, някъде из браузърите го чекнах, даже не му помня името. Ще взема да си заръчам една малка разфасовка и да видя как ще е.

# 134
  • BG
Май Тони искаше портрет, Ели...
Хубавия аромат върви с хубави извивки, нЪли... Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт