Пазаруване от AboutYou.bg – Тема 3

• 58 505
  • 814
  •   1
Отговори
# 750
  • Някъде по Дунава
Миналата седмица поръчах 3 чифта дънки, пола, рокля, панталон и жилетка за мен, тениска за детето. Познайте...утре ще върна всичко без тениската. Или е трябвало един номер по-малък или един по-голям.
От едните дънки поръчах нов номер, както и друга жилетка и няколко топа за тийна. Аз ползвах кода vali 15.

# 751
Ralph Lauren е американска марка и се оскъпява от митата в Европа. Мисля, че най-изгодно ги намаляват в сайта на El corte ingles.

# 752
Днес си получих якето, много ще топли Simple Smile

# 753
Много е хубаво, има ли други цветове?

# 754
Много е хубаво, има ли други цветове?
Имаше, да, Navahoo Miamor е модела.

# 755
  • София
На 51ва страница сме, ще трябва нова тема.

Рейзин много хубаво и мекичко изглежда якето

# 756
Оф, такива якета с булана отвътре изобщо не поглеждам, дори и 300 лв да е. Все ми напомня на китайските. Имах едно, верно много топлеше, но ми евтинее.
Ще има код от Биляна за 15%, но не знам от кога.

# 757
BALLAN15 е активен 48 часа

# 758
  • Варна
Някой знае ли дали могат да се поръчат два съседни размера от нещо, в случая тънко пролетно/лятно/есенно късо якенце.
Тъй като е връхна дреха още в офиса на куриерската фирма мога да разбера кое да взема. Тоест едното още на момента да го върна, а другото да го платя и взема.

# 759
Мисля, че няма опция тест, а само преглед, тоест, може само да го погледнете, но не и да го пробвате.
Аз съм взимала по два размера, но ги плащах. Но бързо възстановяваха парите, сега като чета, сега май Еконт забавят нещата.
А като се сетя, че предстоят черни петъци и Коледа....🥴

# 760
Мисля, че няма опция тест, а само преглед, тоест, може само да го погледнете, но не и да го пробвате.
Плаща, пробва и връща, докато е още там. Това поне никой няма да ѝ забрани.

# 761
Е тя жената иска да избегне точно плащането и на двата продукта. Иначе може и в къщи да ги пробва, след като ще ги плати.

# 762
  • Sofia
Да не излезе, че се заяждам с някой, но много се учудвам на очакването куриерският офис да служи като магазин. Тези опции преглед и проба са ми много странни. Ако искаш да пробваш - за това са реалните магазини.
Онлайн продажбата носи риска да платиш нещо, което не ти харесва/не ти става и съответно можеш да го върнеш в съответния срок. На мен лично ми е неприятно да стоя на опашка в спийди и да чакам някой 10мин да разглежда и пробва. Лично мнение, явно че ще се ползват опциите, след като магазините са ги разрешили.

# 763
И аз гледах как един момък пред мен събуваше и обуваше панталон в офиса : )) но след като са разрешили преглед и тест, хората се възползват.

Последна редакция: нд, 17 окт 2021, 13:41 от Lemy

# 764
  • Варна
Да не излезе, че се заяждам с някой, но много се учудвам на очакването куриерският офис да служи като магазин. Тези опции преглед и проба са ми много странни. Ако искаш да пробваш - за това са реалните магазини.
Онлайн продажбата носи риска да платиш нещо, което не ти харесва/не ти става и съответно можеш да го върнеш в съответния срок. На мен лично ми е неприятно да стоя на опашка в спийди и да чакам някой 10мин да разглежда и пробва. Лично мнение, явно че ще се ползват опциите, след като магазините са ги разрешили.
Това с опашката изобщо не е проблем при мен поне.
Никога не съм виждала опашка в този офис на куриерската фирма който ползвам. Доста е голям. Касите са три  и винаги има свободна/свободни. Принципно нахлузването на едно якенце на никой не би забавило и нарушило ежедневието, като в съседство има свободна каса.
Мога да приема че опцията проба ти е странна, но за прегледа не съм съгласна, взимала съм пратка без преглед и вътре съвсем различна стока от поръчаната.

Всъщност аз потърсих и физическия магазин на фирмата и сайта им - о'нийл, за да отида лично да го меря.
Обаче техния артикул който ми хареса от абаут ю, го няма във физическия магазин  и личният им сайт.

В крайна сметка ако не може ще ги платя и двете, само питах...

Общи условия

Активация на акаунт