Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 843
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Историята на Шумския манастир

Последна редакция: вт, 31 авг 2021, 10:50 от diziler

# 151
  • Разпиляна във въображението
Вчера мярнах някаква статия, че гаджето на Диана щял да влиза. По-скоро смятам за слух. Извинявам се, ако е коментирано.

# 152
Кристиян Ставрев влиза във "Фермата"
Но написано с питанка, което значи, че е на принципа: ЕЖК

# 153
  • София
Аман от връзкарщини и тъпотии, дано не е вярно. И после защо обикновените фенове не можем да се доредим за участие.

# 154
  • Великобритания
гаджето на Даяна беше на стори вчера с нея в Инстаграм  , така че за мен е измислица

# 155
  • София
гаджето на Даяна беше на стори вчера с нея в Инстаграм  , така че за мен е измислица
Освен ако не е излязъл рано, рано и качва снимки, нарушавайки договора си. 😀

# 156
  • Sunshine state
Ааа, не! 😒

# 157
  • при късмета
Гаджето на Даяна е бил на кастинг, но не е одобрен. Попадна ми някаква статия преди ден, два, беше във връзка с това, че Даяна вече е с годежен пръстен. Там, на края се казваше, че е кандидатствал, но не е одобрен. Заглавието беше, че Даяна вдига сватба

# 158
  • earth
Аман от връзкарщини и тъпотии, дано не е вярно. И после защо обикновените фенове не можем да се доредим за участие.
Ти не си обикновен фен.

# 159
Как се спасява Хепи Ванче от сенки под очите и работа 24/7? - статия в LadyZone

# 160
  • London
Тия хора май не се сещат по какъв друг начин да изкарат някой лев.....освен да се въртят по телевизиите. Гаджето на тоя, гаджето на оня .....досада.

# 161

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 11:34 от diziler

# 162
  • Асеновград
Хоп записвам се и тук. Очакванията са ми за интересни ,,непознати хора,, Искам малко по различни типажи , омръзна ни да гледаме по всички риалити формати едни и същи кифли и ,,известни,, хора. Вече са ми до болка познати. Оооо , и ако може без любови.....не ги издържам. Чакам с нетърпение и коментарите Ви , много се забавлявам , дори на моменти тук ми беше много по интересно.

# 163
  • София
Хепи Ванче я засичам няколко пъти, докато пазарува с родителите си в хипермаркет. Намусена, невзрачна жена на 40, няма нищо общо с позитивната визия, която демонстрира по ТВ и в интернет пространството.

# 164
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
E,то това го разбрахме още докато гледахме сезона.И аз не видях нищо хепи у Хепи Ванче.Емоционално нестабилна,пресилено "доволна",лигава и дори фалшива бих казала.Иначе съм доволна,че тя спечели.

Последна редакция: ср, 01 сеп 2021, 21:23 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт