Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 862
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Не съм гледала Игри на волята предишни години, но тези дни му дадох шанс и кастът ми хареса, има интересни участници.
С ръка на сърцето си признавам, че този тип предавания ги гледам заради сеира Grinning Нито заснемане ме интересува, нито някакви невероятно възвишени и героични постъпки - това си го взимам от филмите.

Певческите предавания не са ми интересни хич - едни и същи песни всяка година ги грачат до втръсване. Заглеждала съм Маскираният певец и в темата беше забавно, но там не плащат права за музика и затова вадят основно нафталинени бг хитове, които не ме умиляват, защото не съм родена по това време, че да си спомням младостта и да въздишам.

# 196
В темата за "Игри на волята" се изписват по 40 страници на ден, хаха. Там пък има хора, които следят всеки детайл и в същото време казват "аграрното шоу не смятам да го гледам" (по адрес на Фермата), така че... хора с всякакви вкусове. Аз пък гледам и Фермата, и Игри на волята, и Сървайвър, но не харесвам предаванията на Халваджиян, заради лигавите водещи. И затова не гледам ни Капки, ни Маскиран певец, ни шоу на Рачков, бръщолевене, лигавене и бла бла бла, откачам като ги гледам тия хора. Жалко, защото форматите са интересни. По испанската Antena 3 гледам Маскирания певец, хаха Grinning

И още от Ф7:
Гайдарят Иван Балабанов

# 197
На мен във Фермата не ми харесват животните - доене, чистене, признавам си, че това ми е нааааай-скучната част и хич не се умилявам от разни овце, крави и кози, ама все пак така си се казва предаването.
И твърде многокомпонентните игри също ме губят - не успявам да следя 100 човека на 100 препятствия Grinning

# 198
  • Велико Търново
Е, те във Фермата само в битките за имунитет участват повече от двама. А и тогава много рядко са многокомпонентни.

# 199
  • Варна
В темата за "Игри на волята" се изписват по 40 страници на ден, хаха. Там пък има хора, които следят всеки детайл и в същото време казват "аграрното шоу не смятам да го гледам" (по адрес на Фермата), така че... хора с всякакви вкусове.
Точно. Не се припокрива аудиторията, макар предаванията да изглеждат сходни.

# 200
Статия в съмнителен сайт твърди , че Иван и Андрей са убедили фигура от Вис 2 да влезе, не е бил охрана, а е търгувал с коли. Щял да разказва за онези времена.
ВИС беше отдавна, за някои , които са съвременници може да е интересно,  но за по-младите зрители едва ли.
Мутра в манастир, много умно 🤔

# 201

Странно ново разписание...

# 202
  • Велико Търново
Хммм... много ми е любопитно какъв е замисълът на това :05 Rolling Eyes

# 203
И на мен не са ми интересни "Игри на волята". Случвало се е да загледам малко и виждам някакви хора да седят седнали на земята и да говорят безсмислици с равен тон и пълно отегчение. Самите игри не са ми интересни, а водещите могат да ме застрелят със скука. Grinning А и нацепени батки с три думи в речника мога да видя навсякъде другаде. Joy

"Фермата" ми е любимо риалити, а дуелите, за мен, нямат равни. Аз дори започнах да го гледам заради дуелите. Първоначално гледах само дуели, след което вече загледах и останалото. Личи си, че предаването се прави с някаква мисъл, показват се най-различни неща, а не се набляга само на една тема, например само дуели или фермерска работа.

DamaPika, в БТВ новините вече се правят кратки интервюта в края на емисията и затова предаванията и сериалите вече са от 20:05 ч.

# 204

Как какъв е замисълът? Между Новините и Фермата са набутали още един блок реклами. Joy

# 205
  • Велико Търново
Не е заради рекламите, нещо друго има.
Ето, _Anna-Maria_ по-горе е написала, че вмъквали в новините някакви интервюта. Само че именно на това ми се губи идеята. Досега все се надпреварваха коя телевизия да започне да излъчва съответната продукция по-рано от обявеното. Сега тези умишлено го "изтеглят" с цели 5 минути.

# 206
А според вас щом епизода в понеделник ще е и той 2 часа дали това означава, че и тогава ще представят нови участници и например да има някакви кратки битки?

# 207
Не е заради рекламите, нещо друго има.
Ето, _Anna-Maria_ по-горе е написала, че вмъквали в новините някакви интервюта. Само че именно на това ми се губи идеята. Досега все се надпреварваха коя телевизия да започне да излъчва съответната продукция по-рано от обявеното. Сега тези умишлено го "изтеглят" с цели 5 минути.

Аз на бъзик с рекламите... извинявам се, ако звучи подвеждащо Simple Smile

Може би за да има разминаване в рекламните блокове и така се надяват да "откраднат" някой друг зяпач на другото предаване, докато цъка програмите за да избегне рекламният блок - да сметне Фермата за по-интересно.

# 208
  • Велико Търново
Може и това да е, но реално е напълно възможно и точно обратното да се получи по време на рекламите по bTV.

# 209
@Just Mee, е твоят скрийншот започва ред по-надолу от най-важното: премиерата на Фермата - събота 20-23ч.
Статия в съмнителен сайт твърди , че Иван и Андрей са убедили фигура от Вис 2 да влезе, не е бил охрана, а е търгувал с коли. Щял да разказва за онези времена.
ВИС беше отдавна, за някои , които са съвременници може да е интересно,  но за по-младите зрители едва ли.
Мутра в манастир, много умно 🤔
Е, сефте... бивш СИКаджия ни управлява вече 12 години. А и в манастири и църкви влизаше пред тв камерите неведнъж.
Странно. Nova са се вманиачили да започват на "без 3" и "без 5", за да изпреварят конкуренцията, тези започват на "и 5". От 1 месец новините на БТВ продължават след синоптичната прогноза с гост в студиото до 20.05. И отговорът на Nova не закъсня. "Времето" в 19.55 и после продължават с новините.

@PandaPanda, амии, бъркаш се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт