Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 559
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
С нетърпение чаках старта на сезона.Не запомних имена, но никой не ме издразни още с първия епизод.
   Харесва ми всичко - и  каста и игрите, и обстановката.Засега.Предполагам,че ще има развитие и разбулване на характери като мине малко време.
   В темата съм за да коментираме,да разчепкваме , да търсим под вола теле,да се чудим как си е зарязал бизнеса и защо.Ако не са искали да бъдат център на внимание,да не са влизали.И имайки предвид, че сме фенове на предаването  и   го следим  редовно, нормално е да ни вълнуват и непоказани неща.
    Чакам довечера и жените,да разбунят кошерчето малко.

# 571
Да, то и от бизнес до бизнес има разлика.

във Фейсбук ми излезе публикация от Радост и аз също забелязах, че през лятото си е била активна в социалните мрежи. Възможно е Дана да се е заблудила.
А може и вече да е участвала и да е една от първите отпаднали, тоест свободно да си цъка по интернет. Да не забравяме, че предаването се снима от месец и половина и вече има няколко отпаднали Wink

# 572
И за мен няма дразнещи мъже от визитките. Но занапред няма да е така хах Кои дни ще дават Фермата?

# 573
Понеделник и Събота 20:00 - 22:30
Вторник - Петък 21:00 - 22:30

# 574
  • Mediterraneo
всеки понеделник ли ще е дълъг епизод или само днес заради представянето на жените?

# 575
Нямам търпение да видя тази вечер и жените. Все пак такъв формат без женско присъствие ще е безинтересен Stuck Out Tongue Winking Eye . Малко ме разочароваха тази година, че ги бяха подбрали все такива "успешни бизнесмени" и милионери, а не хора, които са с обикновена работа. Нямам против хората, които са с високи доходи, но самото предаване ще е по-интересно (може би) ако хората са по-близки до селския начин на живот. Исках да видя и как си правят сами подслон, но уви, тази година им е осигурено.

# 576
  • Пловдив
Аз снощи чак успях да изгледам края на първи епизод, много се забавлявах. Дано и до края имаме подобни епизоди.

# 577
Pretty.Woman, ами те след като се изпотрепаха предната година, за тази решиха явно поне подслон да им осигурят. То хора от покриви летяха, резачки хвърчаха. Какво ли си казаха, я да си спестим тая част, преди някой да ни е осъдил за нещо.

# 578
  • София
Между колегиални отношения и Фермата, разликата е огромна. Тук не са се събрали да се наспиват, всяка несгода на другия, може да е от полза. То иначе може да се откажат и тези от къщата, че други са под навеса и не спят удобно.

# 579
На мен ми харесва промяната в концепцията. Нищо, че може да е заимствана. Гледам паралелно и ИВ и не ми пречи това.
На първо четене повечето от мъжете са ми симпатични с някое и друго изключение.
Костадин ( дано не му бъркам името) с отношението си към животните ме спечели. Много е миличък. Различен е.
Виктор ми е много познат като физиономия - не знам откъде.
И хлебаря, и банкера ( той според мен ще е мъжкия вариант на Милена от предния сезон), даже и Ивайло с трите жени са ми приятни...засега де.
Кирцата с разбора на жените и изобщо, ми беше много забавен. А с хъркането на Цоньо със сълзи се смях.
Чакам да видя жените Simple Smile

# 580
Жените бегло по снимки ми се сториха на първо място поддържани. Тази с белия потник ми е интересно дали ще се окаже шофьорът на ТИР или някоя от по-нагласените дами. Кастът на мъжете е сполучлив, надявам се и жените да са така интересни. Искам жена победител, ама силно момиче, не някоя Веселка пробутана.
Ако на някой му се занимава, моля да пише дали обсъжданата Радост е тв водещата Драганова, че нещо се загубих назад по страниците.

# 581
  • при късмета
Началото е по - обещаващо от миналия сезон. Но и миналата година така беше, а какво стана.
За смяната на местата, го имаше и във втори сезон, много преди ИВ. Тогава обаче се местеше целия отбор, а не индивидуално. Имаше отделна игра всяка седмица, която определяше отбора дали ще спи в обора или в къщата. Разнасяха багажи цял сезон. Надявам се довечера с жените да е интересно. На мен визитките рядко са ми интересни и не запомням участниците от начало. Тук запомних само Цоньо и Костадин. И двамата са ми симпатични

# 582
  • Sofia
Pretty.Woman, ами те след като се изпотрепаха предната година, за тази решиха явно поне подслон да им осигурят. То хора от покриви летяха, резачки хвърчаха. Какво ли си казаха, я да си спестим тая част, преди някой да ни е осъдил за нещо.
Аз предполагам,че ще трябва да достроят колибата и навеса,все пак,защото идва студено време и няма как да спят на открито.

# 583
  • Другата България
Да, същото си мислех и аз.

# 584
Жените бегло по снимки ми се сториха на първо място поддържани. Тази с белия потник ми е интересно дали ще се окаже шофьорът на ТИР или някоя от по-нагласените дами. Кастът на мъжете е сполучлив, надявам се и жените да са така интересни. Искам жена победител, ама силно момиче, не някоя Веселка пробутана.
Ако на някой му се занимава, моля да пише дали обсъжданата Радост е тв водещата Драганова, че нещо се загубих назад по страниците.
Не, една миска е, Радост /Джой/ Тодорова.

Общи условия

Активация на акаунт