Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 900
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Мисля, че под "силиконки" в случая се има предвид миски, моделки, плеймейтки и т.н. Нарицателно за една определена прослойка от обществото, а не задължително жени със силикон в буквалния смисъл.

# 76
  • London
Запис и мерси за темата.

# 77
Вече имаме обявен старт на "Фермата". Гледайте "Фермата: Време за пробуждане" от 11 септември /събота/ по bTV. Simple SmileТази година стартира с няколко дни по-късно от последните три сезона. https://fermata.btv.bg/videos/gledajte-fermata-vreme-za-probuzhd … vri-po-btv-1.html

Последна редакция: чт, 12 авг 2021, 11:27 от Eliminated

# 78
Вече имаме обявен старт на "Фермата". Гледайте "Фермата: Време за пробуждане" от 11 септември /събота/ по bTV. Simple SmileТази година стартира с няколко дни по-късно от последните три сезона. https://fermata.btv.bg/videos/gledajte-fermata-vreme-za-probuzhd … vri-po-btv-1.html

Йесссс, нямам търпение. Какъвто и да е сезона ще се гледа, че май ще е последния.

# 79
  • София
А защо мислиш, че ще е последен? Simple Smile

# 80
А защо мислиш, че ще е последен? Simple Smile

Защото има кастинг на сървайвър. Лично аз не си представям да има и двете - сървайвър и фермата./пък и кога са давали сървайвър в месеци различни от есенните + началото на зимата?/ Тъй като има слухове, че ще връщат Биг Брадъра и там ще се извади тежката артирелия за 2022г

# 81
  • София
Той Сървайвър даже се снима вече, кастингът отдавна приключи. Доколкото разбрах обаче пролетта ще го излъчват, но не знам със сигурност де.

# 82
  • Sunshine state
Биг Брадър, ако изкарат съм ок, ама ВИП.. 🙄
Дано не е последния сезон, че така си свикнах с Фермата и ще ми липсва, въпреки фаловете в последните сезони.

# 83
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! Харесва ми промото. Самият манастир много малък. Предполагам, че ще градят някъде в съседство. Надявам се на градинска работа, животни. Дано има умятни хора, творчески личности, за да се получи един много добър резултат. Може би ще работят по планове, като миналата Ферма.

# 84
Привет и от мен Simple Smile Миналия сезон го гледах през просото, този съм решила да го следя. Дано да има хубави битки, интересни задачи и не много противни участници. Аз съм на мнение, че не е нужно да има тъпаци, за да е интересно, но продуцентите винаги са на противоположното мнение Grinning

# 85
  • Варна
Аз имам строга забрана за всякакви риалити, ще гледам на запис 😂😂

# 86
  • София
Ще ми забрани, ама знаеш ли как... 🤣🤣🤣 То и детето горкото ги научи наизуст. 🤣

# 87
  • Варна
Ще ми забрани, ама знаеш ли как... 🤣🤣🤣 То и детето горкото ги научи наизуст. 🤣

Шегувам се, но половинката наистина е отвратен и мисля да се съобразя, не ми пречи да ги гледам на запис, даже е по-добре, че няма реклами.

# 88
  • Sunshine state
Моят мъж гледа само дуелите с интерес, а през останалото време си пуска игра на компютъра и не му обръща особено внимание. Това обаче не ми пречи разпалено да коментирам, макар да знам, че изобщо не ме слуша. 🤣

# 89
  • София
Разбира се, в кръга на шегата си говорим. Моят въобще няма да пусне телевизора, ако зависи от него, за това аз съм шефчето на дистанционното. 😀

Общи условия

Активация на акаунт