Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 904
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Е да де, но в текста на статията ясно пише "Колко пари похарчиха Део и Марина и какво си купиха, гледайте в епизода на Фермата, който ще се излъчи тази вечер от 20 часа по bTV." Wink
И по-добре, че се оказа фейк новина, направо се стреснах в началото. Изобщо не харесвам Део.

# 106
  • Sunshine state
Ох, и аз се стресирах, че пак ще правят ВИП Брадър, вместо Фермата. Dizzy Face Sweat Smile

# 107
Това ми напомни, когато тази Марина беше гост във Фермата на мъжете им потекоха лигите и се правеха на шутове. Беше много забавен епизод.

# 108
  • Вестерос
А да, извинявам се, самолетът беше в 4, обърках се, че нямаха почти нищо и в 4 и в 2 в началото.

# 109
Интервю с Кристиана Брънзалова и Димитър Караиванов в "Тази събота и неделя" на БТВ. Било е преди 3 седмици, но сега попадам на него.

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 18:19 от Не се сърди, човече

# 110
  • Другата България
Кога беше началото? 11ти ли?

Последна редакция: ср, 18 авг 2021, 18:20 от Не се сърди, човече

# 111
Сървайвър ще е на мястото на Мастър шеф през февруари, това са последните новини. Така че сигурно ще си има 8ми сезон! 😄

# 112
Кога беше началото? 11ти ли?
Да

# 113
Новата любов на Тихомир

# 114
Новата любов на Тихомир

Шок и потрес. Не стига, че транс ами и лесбийка. Това за първи път го чувам и виждам Grinning

# 115
Е те това искат, да са първите, които се определят така у нас, не съм чула за други...
Правят се на интересни и оригинални.

# 116
Даяна от Несебър: Защо плачете хиляда пъти за едно и също?

Участничката във "Фермата" се чуди още защо споделената няколко пъти смешка престава да бъде смешна

Статия в LadyZone

# 117
  • Велико Търново
Иван и Андрей с общи Фейсбук и Инстаграм профили Grinning
Общо взето публикациите се повтарят, но и очаквано, де...

# 118
Сега попаднах на няколко сторита на участниците от сезон 6 повечето са в железница, което ме радва че още поддържат някакъв контакт и дори си правят сбирки.

# 119
  • earth
От гей на транслесбийка…
Значи той си е променил не само джендъра ами и сексуалната ориентация Simple Smile
Не беше ли сексуалната ориентация вродена, т.е. не може да се промени?  Или тя е вродена , но трудно откриваема?

Общи условия

Активация на акаунт