Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 843
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  • Разпиляна във въображението
Никой известен не искам в нито едно реалити Simple Smile

# 136
Говор? Ами надменното държание?
Шопски го пробутват и по БНТ от известно време. Тези хора глухи ли са? Такъв говор кого привлича, не разбирам...

# 137
Айде... един от участниците във Фермата 7 вече е известен. (Поне според ФБ де)

Последна редакция: чт, 26 авг 2021, 22:29 от diziler

# 138
  • Разпиляна във въображението
Изглежда интересен.

# 139
Изглежда интересен.

У фейсбука сме всички интересни. Ще го видим в епизодите какъв е точно, хихи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
https://show.blitz.bg/rialiti/iolo-denev-vliza-vv-fermata-7-snimki
Хммм, още теории за предполагаем участник... Ще бъде интересно, ако е истина. 81 години са доста за такова предаване...

# 141
  • Sunshine state
Този за пръв път го чувам, ама не съм заинтригувана.. Какво ще търси там този човек? А и защо имената им висят по ЕкоТои тоалетни, не е много ясно. 🤣

# 142
Нямам търпение да започне Фермата.

# 143
Ето една жълта статия за гаджето на Сами Хосни, която се пробвала във Фермата, но не я харесали.
Тя пък май се засили към Филипините за снимките на Сървайвър...
Въпрос на вкус, но ... за мен това е рядко противно девойче Grinning

# 144
И на мен ми е много неприятна, добре, че не са я избрали , не ми се гледа.
Сами ми е симпатичен,  но вкуса му за жени е под всякаква критика май.

# 145
  • Велико Търново
Хммм, още теории за предполагаем участник... Ще бъде интересно, ако е истина. 81 години са доста за такова предаване...
Е добре, де... нали в "статията" пише, че Иван и Андрей са качили видео в профилите си във ФБ и ИГ. Какви теории за предполагаем участник? Наистина ли вярвате на писаниците на някакви пишман драскачи, които изкривяват всичко, де що прочетат?
Във видеото Андрей много ясно се чува да казва "А това е нашият офис".
Pupitka, EkoToi дават под наем доста неща. В случая - фургони. Които пък играят ролята на офиси на терен.

# 146
Е добре, де... нали в "статията" пише, че Иван и Андрей са качили видео в профилите си във ФБ и ИГ. Какви теории за предполагаем участник? Наистина ли вярвате на писаниците на някакви пишман драскачи, които изкривяват всичко, де що прочетат?
Във видеото Андрей много ясно се чува да казва "А това е нашият офис".
Pupitka, EkoToi дават под наем доста неща. В случая - фургони. Които пък играят ролята на офиси на терен.
Аз самата не съм гледала видеото и просто ви пратих статията, защото ми попадна случайно.

# 147
Йоло Денев ми е любим образ от всички протести, той всъщност винаги е на протест.
Известни и аз не държа да влизат, но според мен няма да се размине. Дано поне са нормална бройка на фона на останалите.

# 148
Йоло Денев съм го засичала на някои книжни изложения преди години. Комуникирала съм малко. Мисля, че би бил колоритен участник.

# 149
  • Велико Търново
Само дето изобщо не става въпрос за истинския Йоло Денев Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт