Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 772
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
  • Другата България
Дотук и на мен Пламен и Любо ми допадат най-много.
Този от Севлиево - Георги?, дето сега ще се състезава, супер много ме издразни, дразнител номер две след Мариянчо. Влизал, за да е лидер, и разчита на това, че е строител - тоест, ще го държат до последно и няма да го номинират, защото ще им е от полза. Като Райно, като Мустафа, като Боби....да, ама много нахакан, да не говорим, че нищо не му разбирам. Веднага направих асоциация с ДанЮ, онзи нали от Габрово беше, тоя от Севлиево....
Костадин изобщо ми е безразличен засега, банкера повече ме кефи, щото е аматьорче и ще го държат - няма да виждат в него конкуренция.

# 361
  • Вестерос
Харесва ми, че е разчупени к различно от преди, да видим по-нататък. Утре няма да има предполагам?

# 362
  • София
Утре няма. Утре е 'Гласът на България'
В понеделник ще са жените.
А кога ще влязат във Фермата? Надявам се не чак във вторник.
Много акцентират и тук в тези игри, това ли се търси?
Фермата е по-различно предаване и ми харесва, че не всичко е игри. Надявам се само старта да е такъв.

# 363
  • Велико Търново
Напротив, казаха си го - могат да си сменят местата само ако победят някой от по-луксозното място.
На арената.
Благодаря ти! Пропуснала съм го значи. Несправедливо ги обвиних. Ама то все ще има по някое време момент, за който да се отнася несправедливостта ми Satisfied

Иван каза, че 9 човека ще живеят в къщата ; 7 в колибата ; 7 в навеса
Това прави 23, хмм или не съм чул правилно?
За 22-мата някъде го четох тези дни - 12 мъже и 10 жени. Не помня къде точно, може и тук в темата да е било. Но май и водещите в началото казаха, че ще влязат 22-ма.

Тоя от Севлиево визуално не ми прилича да е от една възрастова група с Иван и Андрей. Не знам дали е само заради телосложението.

Diavolo, надявам се още тази вечер да ги настанят по местата, за които се пребориха. Ще живеят само по мъжки до понеделник Satisfied

Мале, мале... тоя пък се стреснал от тежестите. Ми от 6 сезона пък нито един ли не е гледал? Е той пък се справя засега, макар и не най-добре.

# 364
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вместо да се радвате на новия сезон на уж любимото ви тв шоу,през публикация се вмъкват нещо за Игрите.Нелепо е.
Чакам записа,но следя от вас какво се случва.

# 365
Да се запиша и аз в темата. Не коментирам, защото чакам Mari_Mar да качи епизода.

# 366
Включвам се и аз в темичката да споделя моите първи впечатления. Blush Като цяло засега никой от участниците не ми грабва окото. С изключение на Пламен и Любомир. Интересно ще ми е да видя представянето им занапред.
Относно необичайния старт на предаването, идеята за битки още от епизод първи не ми допада особено. Визитките от миналия и по-миналия сезон ми се струват доста по-интересни от тазгодишните.
Очаквах поне игрите да бъдат по-различни от рязане на дъски и коване на пирони.

# 367
Коцето е доста забавен, макар че ми се струва че плава откъм левия бряг. Но има някакъв живец в него, сякаш по детски!

# 368
  • I want it all and I want it now.
Доста са особени участниците. Кирил е голям дразнител заедно с този от Севлиево

# 369
На Цоньо брат му... близнак ли е?

# 370
Дотук супер кастинг, харесва ми Simple Smile

# 371
На Цоньо брат му... близнак ли е?
Не, само са родени на една и съща дата!

# 372
  • Великобритания
Цоньо е голям образ

# 373
  • SF
На мене Фермата не ми е любимото тв шоу.

# 374
  • гр.София
Тоя суицидния изби рибата:)
Вече съм му фен. Познавам един толкова смотан, че два пъти не можа да се самоубие.

Общи условия

Активация на акаунт