Фермата: Време за пробуждане - Сезон 7

• 45 786
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Любомир много ми хареса. Simple Smile

# 346
  • SF
Аз май трябва да превъртя и да върна предаването от началото. Реших, че нищо интересно не пропускам, а едно име не съм чула, нито запомнила. Simple Smile Любомир ти харесва??? Сега специално за Дяволо ще проследя кой е Любомир.

# 347
Аз май трябва да превъртя и да върна предаването от началото. Реших, че нищо интересно не пропускам, а едно име не съм чула, нито запомнила. Simple Smile Любомир ти харесва??? Сега специално за Дяволо ще проследя кой е Любомир.
С бразилското жиу жицу (джу-джуцу) Grinning като Тошко от ИВ

# 348
  • Велико Търново
Аз разбрах, че във всяка къща ще има по 7 човека, но може и да греша.
22-ма са участниците. Значи няма как и на трите места да са по 7.

# 349
  • Другата България
И на мен ми харесва Любо.
Ама малко като Ванчето....май жена влязъл да си търси.

# 350
Това с рязане на дъски така ми е писнало да го гледам. А кой знае колко пъти ще го дават още…

# 351
  • Велико Търново
"Имаш шанс да се бориш следващите месеци да прекараш" (тук не чух точно, затова продължавам по смисъл) в къщата. Това означава, че закъдето се преборят сега, там ще останат през цялото време.
Аааа... някакви скалпове ще вземат, за да сменят местообитанието си. Това ли казаха?
Уф... не ми харесва така да ни държат в неведение за правилата.

diziler, поне не дават една и съща игра през цялото време.

# 352
  • София
Любо ми хареса още от визитката, а и е Левскар, тук ме спечели двойно.

# 353
  • Варна
Любомир ми хареса най-много за сега😏
Няма да му е трудно да си намери жена си мисля😁

# 354
  • София
Ивайло горкият за пръв път в живота си хваща трион.
Тази игра ми хареса повече от първата.

Този Костадин ще създава настроение във Фермата.

# 355
  • Другата България
"Имаш шанс да се бориш следващите месеци да прекараш" (тук не чух точно, затова продължавам по смисъл) в къщата. Това означава, че закъдето се преборят сега, там ще останат през цялото време.
Аааа... някакви скалпове ще вземат, за да сменят местообитанието си. Това ли казаха?
Уф... не ми харесва така да ни държат в неведение за правилата.

diziler, поне не дават една и съща игра през цялото време.
Напротив, казаха си го - могат да си сменят местата само ако победят някой от по-луксозното място.
На арената.

# 356
Значи този Костадин, за когото пуснаха анонс във ФБ, че ще участва (пейстнах линкове към профилите му преди 2 седмици) е същият. Брей, как изтича информация… Grinning

# 357
  • София
Иван каза, че 9 човека ще живеят в къщата ; 7 в колибата ; 7 в навеса
Това прави 23, хмм или не съм чул правилно?

# 358
Оп, хайде и аз да дам моите 2 реда коментар. Гледах до сега, после на запис. Хареса ми как почна. Мъжете са ми нито грозни, нито хубави. Според мен са норманло излгеждащи млади хора. Пламен и Любомир май са най-симпатични по външен вид. Ама ще ги видим по делата. Дядото ме разби просто... Като нищо в края на Фермата ще си тръгне с 4та жена Joy Всичките ергени , май са дошли за самореклама да си намерят невести Joy

# 359
  • Разпиляна във въображението
И на мен ми харесва началото. Поне игрите не са едни и същи. Има някаква динамика, различно от ИВ, където се точат с часове.

Общи условия

Активация на акаунт